HABERLER>POLİTİKA
3 Nisan 2019 Çarşamba - 13:11

CHP’li Yücel: İzmirli sandıkta cevap verdi!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden İzmir'de bir kez daha  açık ara 1. parti çıkmayı başaran Cumhuriyet Halk Partisi'nin, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel İzmirlilere teşekkür etti. Yücel "İzmirliler hem kendilerine hem de Cumhuriyet Halk Partisine yönelik suçlamalara ve iftiralara sandıkta cevap vermiştir" dedi.

CHP’li Yücel: İzmirli sandıkta cevap verdi!

İzmirlilerin partilerine bu seçimde verdikleri büyük desteğin ayrı bir anlamı ve mesajı olduğunu ifade eden Yücel "İzmirliler hem kendilerine hem de Cumhuriyet Halk Partisine yönelik suçlamalara ve iftiralara sandıkta cevap vermiştir. İzmir demokrasiden, dürüstlükten ve hizmetten yana tavır koymuştur" dedi.

Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye son zamanların en heyecanlı ve sonuçları itibariyle, geleceğe büyük etkileri olacak bir yerel seçimi geride bıraktı. Seçimler öncesi İzmir için hedefler koymuş, İzmirlilerin karşısına projelerimiz ve İzmir sevdalısı adaylarımızla çıkmıştık. Hem hizmet , hem de İzmir aşkımızı gören İzmirli hemşerilerimizin fark yaratan desteğiyle, CHP bir kez daha İzmir'de açık ara birinci parti çıkmıştır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını rekor oyla kazanmamızda, Millet ittifakıyla birlikte İzmir'de 25 İlçe'de belediyeleri kazanarak fark yaratmamızda en büyük destek İzmirlilerindir.  CHP İzmir İl Başkanı olarak partim ve Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adına, bizlere bu büyük onuru yaşatan tüm İzmirlilere teşekkür ediyorum. İzmirliler duruşları ve tercihleriyle, bir kez daha  sandıkta demokrasiden, hizmetten, cumhuriyetten ve dürüstlükten yana tavır koymuştur.  İzmirliler ayrışma değil birlik, kavga değil barış, iftira değil dürüstlük demişler ve İzmir'de süregelen baharı adeta yaza çevirmişlerdir. Hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek az gelir. Bu eşsiz güzellikte ve demokrasinin kalesi olan kente şimdi daha fazla hizmet etme, bir kez daha hak ettiği değeri verme, hemşerilerimizle birlikte İzmir'in dünya'da ses getiren hizmetlere devam etme zamanıdır. Bu fırsatı bize veren, oylarıyla bizlere büyük sorumluluk yükleyen İzmirlilerin bu desteğine layık olacağımıza da bir kez daha söz veriyorum.  

KAZANAN İZMİR OLMUŞTUR
Yücel, "Umarız İzmir'e yakışmayan, İzmirliler de karşılığı olmayan asılsız söylemler ve toplumda ayrıştırmaya yol açan politikalar son bulur. Biz İzmirlilerin tamamının oyuna taliptik. Kimseyi  şucu-bucu diye etiketlemeden oy istedik. Seçimlerin sonucunda aslında kazanan CHP değil, İzmir olmuştur. Dileriz ki, sandıktan çıkan mesajı herkes doğru okur. Biz belediyelerimiz ile  hizmet üretirken, kim bize oy vermiş kim vermemiş hesabı yapmadık. Bu anlayışımızda da asla bir değişiklik olmayacak. İzmir'de bu kadar büyük destek görmemizin sebeplerinden biri de bu kucaklayıcı, birleştirici ve adaletli hizmet anlayışımızdır.

İZMİR MODELİ TÜRKİYE'YE YAYILIYOR
İzmir'de yakılan meşalenin tüm Türkiye'yi saracağını daha öncede söylediklerini de ifade eden Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

İzmir'de CHP'li belediyelerin ürettiği hizmetlerin esnafı, tarımı,köylüyü kalkındıran İzmir modelinin nasıl işe yaradığını, kentimizdeki huzurlu ve adaletli yaşam tarzının yarattığı farkı gören halkımızın, yerel seçimlerde tüm ülkede CHP'ye verdiği büyük destekten kendimize pay çıkarıyor ve bununla da gururlanıyoruz.  Aslında İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Mersin, Ardahan, Kırşehir ve daha bir çok ildeki vatandaşlarımız, CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışı sayesinde oluşan, İzmir'deki huzuru, hizmeti ve kalkınmayı referans almışlardır diye düşünüyoruz. Şimdi İzmir modelini tüm Türkiye'de hayata geçirme ve tüm ülkemizde yerelde kalkınmayı başlatma zamanıdır"

 
Telefon dolandırıcılarına BTK freni
 
İşte Büyükşehir’in 5 yıl görev yapacak meclis üyeleri!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bayraklı lı 3 Nisan 2019 Çarşamba 22:39

sayenizde doğudaki terör chp li batıdaki belediyelere girdi niye seviniyorsunuz atatürkün partisini kandil yönetecek dürüst olun.

Yorumu oyla      4      5  
murat 3 Nisan 2019 Çarşamba 13:50

sayın başkanım yolunuz yolumuzdur. izmir sizlerin kattığı değerler ile değer kazanmaya devam edecektir.. İzmir li kardeşlerimize güvenimiz sonsuzdur. şunu da herkes bur dan iyi bilsin ki İzmir ATA sının izinden giden laik demokrasinin BAŞKENTİ dir..

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İmamoğlu hukuki süreçten neden rahatsız?'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, "İmamoğlu, devam eden hukuki süreçten ...
YSK'yı göreve çağırdı: Mazbatamı talep ediyorum!
Kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini ...
Siyaset Profesörü Tosun: İzmir’de Millet İttifakı daha başarılı gözüküyor ama…
Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, “İzmir’de 31 Mart’ın kazananı Millet ...
 
YSK Başkanı Güven'den 'İstanbul' açıklaması
YSK Başkanı Güven ''İstanbul'da 8 ilçede çoğunlukla geçersiz oylar yeniden ...
CHP İzmir’den geçersiz oy ve katılım raporu: Kaybedilen ilçelerde…
Parti Okulu İzmir Koordinatörü Abdullah Aydemir, 31 Mart yerel seçimlerin ...
Soyer'den ilk icraat: En düşük oy aldığı mahalleyi ziyaret etti
31 Mart akşamı İzmir Büyükşehir Başkanı seçilen Tunç Soyer, seçim öncesinde ...
 
İzmir'in 'eski başkanları'nın yol haritası belli oldu!
İzmir'de yerel seçimin ardından belediye başkanlığı koltukları el değiştirdi. ...
AK Parti İl Başkanı Şengül: Kutuplaştırma siyaseti sonuçlara etki etti
31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti ...
Mehmet KARABEL yazdı... Çemberinde gül oya, gülüyor doya doya!
Mehmet KARABEL yazdı... Çemberinde gül oya, gülüyor doya doya!
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva