HABERLER>POLİTİKA
3 Ekim 2022 Pazartesi - 14:05

Başkan Sürekli'den 'Küçük Menderes' zirvesinde 'saha' talimatı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Küçük Menderes Bölgesi Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’, Bayındır’da gerçekleştirildi. İl Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan ve Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Hızal’ın da hazır bulunduğu toplantıda önemli mesajlar verildi.

Başkan Sürekli den  Küçük Menderes  zirvesinde  saha  talimatı!

Bayındır, Ödemiş, Kiraz, Tire, Torbalı, Beydağ, Selçuk, Kemalpaşa İlçe Başkanları ve Meclis Üyelerine seslenen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Safları sıklaştırıyoruz. Halkın genel ve yerel sorunlarında, STK’larımızın talep ve önerilerinde hiçbir ayrıntıyı atlamayacağız. Her konuyu, halk size, siz bize, biz de Ankara’ya taşıyacağız. Ankara’dan bu bölgedeki ilçelerimize bazı müjdelerle döndük. Küçük Menderes ilçelerimizdeki yatırımlarımız hızla devam ediyor. Hemşerilerimiz yaptıklarımızı artık daha iyi görüyor. Biz de anlatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

KÜÇÜK MENDERES BİZİMLE AYAKTA… BAYINDIR VE SELÇUK’TA ATILIM
Küçük Menderes Bölgesi’ndeki yatırımların sürdüğünü ve buradaki ilçelerin tarımdan, eğitime; sosyal konuttan, sağlığa pek çok alanda merkezi idarenin desteğiyle ayakta olduğunu belirten Başkan Sürekli şunları söyledi:

“Bayındır ve Kiraz Belediyelerimiz AK hizmet farkını ortaya koyuyor. Sonuna kadar yanlarındayız, destek oluyoruz. Uğur Başkanımızla bakanlık görüşmeleri yaptık. Fen işleri için ekipman, Fen Lisesi projesi gibi pek çok kazanımla döndük. Selçuk ilçemizde Devlet Hastanesi’nin ihalesi 25 Ekim’de yapılıyor. Efes Antik Kenti Kanal Projemiz devam ediyor. Selçuk ve Bayındır’da TOKİ marifetiyle çok sayıda vatandaşımızı ev sahibi yaptık. Ödemiş ve Selçuk’taki emaneti muhakkak suretle geri alacağız. Yerel hizmetlerde mahrumiyet yaşayan ilçelerimiz, cezalandırılan AK Parti Belediyesi yönetimindeki ilçelerimiz merak etmesin; zamanı geldiğinde gereği yapılacak”

ÖDEMİŞ ‘ARASTA ÇARŞISI’ ÖRNEK OLACAK
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Ödemiş’in tarihi Arasta Çarşısı’nın restorasyon projesine başlanacağını, ön tasarımlar için bakanlık düzeyinde incelemelerin kısa sürede tamamlanacağını belirterek şöyle konuştu: 

“Buradaki esnafımız, tarih yazan bir esnaftır. Taleplerini Kültür ve Turizm Bakanımız ile görüştük. 1856 yılından bu yana 116 dükkân, 3 cami ve 17 hanı ile işgale ve Cumhuriyet dönemine şahitlik ederek ayakta kalmayı başaran Arasta’nın yenilenmesi ve kültür merkezi olması için elimizden geleni yapıyoruz. 1. Dereceden SİT alanı olarak koruma altında olan çarşımızın esnafıyla görüşüyoruz. Kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri de içinde barındıran; günümüz ticari ve kültürel değerlerini de taşıyan büyük bir proje yolda.”

SAHADA OLACAĞIZ
Meclis üyeleri ve ilçe başkanlarına da söz vererek görüş ve önerilerini dinleyen Sürekli; kendilerinden ilçelerindeki çalışmaları titizlikle takip etmelerini ve halkı bilgilendirmelerini istedi. Başkan Sürekli; “Birileri konuşurken AK Parti’nin yaptığını görmek için kılavuza ihtiyaç yok. Ancak; tüm kademelerimizle sahada olacak ve bunları hemşerilerimize anlatacağız. Dertlerini sorarak, çare olacağız. Sosyal yardım ve desteklerimizin doğru ellere ulaşması için takipçi olacağız.

SÜREKLİ’DEN ANKARA NOTLARI
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan İl Başkanları Toplantısı ve bakanlıklarla gerçekleştirdiği temaslarla ilgili bilgiler veren Kerem Ali Sürekli;” 157. İl Başkanları Toplantımızı yaptık. Her toplantı, bizim için resetlenmek anlamı taşıyor. Heyecanımız tazeleniyor ve gün geçtikçe artarak devam ediyor. Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ile de teknik bir toplantı yaptık. AK Parti teşkilatlarının alandaki pozitif ve etkin gücü, bu toplantılarımızı çok daha verimli hale getiriyor. Liderimiz, soluksuz çalışıyor. Bakanlıklarımız çalışıyor. Dünya gerçeklerinin olumsuz yansımalarını ortadan kaldırmak, vatandaşımızın her ihtiyacında yanında olmak, proje ve yatırımlarımızı gerçekleştirmek üzere; tüm donanımızı harekete geçirdik. Milletimiz gerçekleri görmektedir ve Cumhur İttifakına desteğini güçlendirmektedir.” diye konuştu.

 
İzmir'de 3 zehir taciri yakalandı!
 
Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fikret ASLAN 3 Ekim 2022 Pazartesi 15:30

Zamanında AKP'ye oy verdiğim için ellerim kırılsın, Bu Harami düzen ilk seçimde bitecek inşallah.

Yorumu oyla      7      3  
izmirli 3 Ekim 2022 Pazartesi 15:07

gülünüz.. güldürünüz... fasa fiso.. güle güle...

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Enflasyonun üstesinden geleceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Küresel gelişmelerin etkisiyle bir ...
'Aday neden açıklanmıyor' sorusuna yanıt!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın seçim gününü belirlemesi durumunda ...
Ender ALDANMAZ yazdı... Kırılma!
Ender ALDANMAZ yazdı... Kırılma!
 
İzmir’in seçim kulisleri… İstifası cebinde olan belediye başkanı kim?
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimlerine 9 aydan az bir süre kala ...
Yoğun mesai başlıyor: İşte gündem maddeleri!
Türkiye Büyük Millet Meclisi üç aylık aranın ardından mesaisine başladı. ...
Mehmet KARABEL yazdı... Gaflet… Delalet… Hıyanet… Adalet...
Mehmet KARABEL yazdı... Gaflet… Delalet… Hıyanet… Adalet...
 
Erdoğan:Teröristleri aklama görevini CHP üstlendi
Pendik--Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
'Sayın Cumhurbaşkanım' dedi... Böyle karşılık verdi!
ABB Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ordu'da vatandaşların yoğun ilgisiyle ...
Kılıçdaroğlu: ABD'ye icazet almak için gitmiyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tartışmalara neden olan ABD gezisine ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Daha önceleri nerelerdeydiniz?
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Boşanan aileler ve çocuklar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva