Bayramın dayanışma ve birlik duygusunu büyüttüğünü ifade eden Başkan Denizli, mahalle ziyaretlerinde yurttaşlarla birebir sohbet ederek ilçeye ilişkin talepleri yerinde dinlemeyi sürdürdü.

Germiyan Mahallesi’nde Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Koparal ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Denizli, ulaşım konusunda iletilen talepleri değerlendirdi. Ulaşımla ilgili sorunların iş birliğiyle çözüme kavuşturulacağını vurgulayan Başkan Denizli, vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak adımları ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde sürdürdüklerini belirtti.

Alaçatı’nın silüeti korunacak!
Alaçatı’nın silüeti korunacak!
İçeriği Görüntüle

Reisdere Mahallesi’nde vatandaşlarla samimi anlar yaşayan Başkan Denizli, mahalle sakinleriyle okey oynayarak bayramın sıcak atmosferini paylaştı. Renkli görüntülere sahne olan buluşmada vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştirildi.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Denizli, bayram programı kapsamında bugün de farklı mahallelerde ziyaretlerine devam edecek.