6 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek yaz okulu kapsamında çocuklar; drama, bilim, karikatür, eğlenceli matematik, robotik kodlama ve ritim branşlarında eğitim alma fırsatı bulacak. Atölyeler, Hasan Tahsin Kültür Merkezi ile 100. Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı’nda gerçekleştirilecek.
Çocukların eğlenerek öğrenmesini hedefleyen program kapsamında katılımcılar, yeni beceriler kazanırken sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklerde de yer alacak. Yaz okulu eğitimleri pazartesi, salı ve çarşamba günleri 10.00-13.30 saatleri arasında yapılacak.
SON BAŞVURU 30 HAZİRAN
Kontenjanla sınırlı olan yaz okulu atölyelerine başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Başvurular, Bayraklı Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yer alan başvuru bağlantısı ve QR kod aracılığıyla yapılabilecek. Ayrıntılı bilgiye ise Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü üzerinden ulaşılabilecek.

BAŞKAN ÖNAL: “ÇOCUKLARIMIZI ATÖLYELERİMİZE BEKLİYORUZ”
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Çocuklarımızın yaz tatilini verimli geçirmeleri, yeni beceriler kazanmaları ve eğlenerek öğrenmeleri için yaz okulu atölyelerimizi hazırladık. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak eğitimlerle dolu bir program oluşturduk. Tüm çocuklarımızı hem öğrenip hem eğlenecekleri atölyelerimize bekliyoruz” dedi.
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri




