HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2017 Cumartesi - 11:00

Kaya’dan ‘sarı-kırmızı’ mesajlar: Efsane hak ettiği yere dönecek!

AK Parti İzmir Milletvekili, "Hasret sona erecek, efsane hak ettiği yere dönecek, Göztepemiz Süper Lig'e yükselecek" ifadelerini kullandı.

Kaya’dan ‘sarı-kırmızı’ mesajlar: Efsane hak ettiği yere dönecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, taraftarı olduğu Göztepe’nin Süper Lig’e çıkacağını söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili, "Hasret sona erecek, efsane hak ettiği yere dönecek, Göztepemiz Süper Lig'e yükselecek" ifadelerini kullandı.

Göztepe'nin oldukça başarılı bir sezon geçirdiğini, 35 puanla lider olduğunu hatırlatan Kaya, "19. hafta tamamlandı. Şu anda 35 puanımız var. Bu şekilde lig tamamlanmış olsa, 35 puanlı Eskişehirspor ile ikili averajda önde olduğumuzdan dolayı lider olarak Süper Lig'e çıkmış olacağız. Geçtiğimiz yıl sezon boyunca 38 puan toplayabilmiştik. Geride kalan haftalarda da aynı performansı gösterip Göztepemiz'i hak ettiği yere çıkartacağız, hiç kimsenin endişesi olmasın. Yeter ki, buna inanalım. Yeter ki, bir ve beraber olalım. Yeter ki, hep destek tam destek diyelim. Göztepe, şampiyonluğun en büyük adayıdır. Hocasıyla, futbolcusuyla, taraftarıyla tek yürek olarak hedefe yürümektedir" dedi.

HEP DESTEK TAM DESTEK
Sezon başından beri Göztepe'nin içeride ve dışarıda bütün maçlarına giden, takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kaya, camiaya birlik olma çağrısında bulundu.

Takım lider durumdayken, her şey çok güzel giderken, şampiyonluğun en büyük adayı konumundayken yapılan eleştirileri haksız bulduğunu belirten Kaya, "Başkanımız Mehmet Sepil'in basına yansıyan açıklamalarını hep birlikte gördük. Kendisine hak veriyorum. Bizim İzmir'de en büyük sıkıntımız, yumruğu bir yere vuramamamız. Bu makus talihi değiştirmemiz gerekiyor. Göztepe lider, şampiyonluğun en büyük adayı, hedefe kilitlenmiş gidiyor, bakıyoruz hoca eleştiriliyor, futbolcular eleştiriliyor. Bunu çok yanlış buluyorum. Bunu yapmayalım. Enerjimizi birlik ve beraberliğimiz için harcayalım. Hep destek, tam destek diyelim. Okan hocaya, futbolcularımıza, büyük taraftarımıza inanıyor, güveniyoruz. Şanlı Göztepemiz şampiyon olacak, en büyük mutluluğu o zaman hep birlikte yaşayacağız" şeklinde konuştu.

 
Gaziemir'in milli projesi Emir!
 
Caner Erkin icra takibini durdurdu!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
4 Şubat 2017 Cumartesi 18:57

futbol çocuklarımın karnını doyurmuyor kiramı odemiyor.pazarlar ateş pahası lütfen.

Yorumu oyla      12      5  
4 Şubat 2017 Cumartesi 18:11

Alsancak stadı maclara kapanalı 2 yılı stad yıkılalı 1 yılı geçti.Rezidansın projektörleri hazır anlaşılan.

Yorumu oyla      12      5  
4 Şubat 2017 Cumartesi 16:58

2019 da birileri büyükşehir için adaylığını ortaya koyduğunda kim siyaset yapıyor kim yapmıyor anlarsınız.

Yorumu oyla      12      5  
4 Şubat 2017 Cumartesi 16:57

Atilla Kaya hakikaten Göztepe'ye fazlasıyla destek veriyor. Hakkını yememek lazım. Gerçi Göztepe'nin ve diğer takımların doğru düzgün statları yok ama olsun çok destek veriyor. Maçlara gitmese Göztepe' nin hali perişan olur.

Yorumu oyla      11      5  
Bayram Bağır 4 Şubat 2017 Cumartesi 14:51

Atilla kaya candır gerisi heyecandır. Göztepe'nin çocuğu atilla kaya. Kimse karnından konuşmasın ve siyaset yapmasın. Atilla kaya Göztepe'ye destek veriyor ve biz bundan dolayı çok memnunuz.

Yorumu oyla      12      8  
Selçuk Çemrek 4 Şubat 2017 Cumartesi 14:48

Arkadaşlar, akp yi eleştirelim, akp yi desteklemeyelim, akp li olmayalım eyvallah ama bu adama saldırmayalım. bu adam samimi duygularıyla hareket ediyor her şey ortada. göztepe sivas'ta, atilla kaya orada. Göztepe Samsun'da atilla kaya orada. Göztepe giresunda atilla kaya orada. takımın her türlü sorununda çözüm için devreye giriyor. Taraftarlara cebinden otobüs tutup deplasmana gönderiyor. Mecliste odasında göztepe forması olan tek izmir milletvekili. Ben taraftarım ben fanatiğim göztepeliyim diyor çekinmiyor kimseden. başka milletvekilleri yok karşıyakalılae kızar yok altaylılar üzülür yok bucalılar küser diye kaçak güreşirken bu adam delikanlı gibi göztepeliyim diyor. Bu suç olmamalı arkadaşlar. Bu adama sahip çıkılmalı. Yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim. Atilla kaya adamdır. Ben onu bilir onu söylerim. Açıklamaları da mükemmel olmuş. Tebrik ederim.

Yorumu oyla      12      8  
yalılı 4 Şubat 2017 Cumartesi 14:35

ya bırakın arkadaşlar ya. izmirde bugüne kadar tarihte ilk kez bir milletvekili çıkmış göztepemize sahip çıkmış, adama çamur atmaya çalışıyorsunuz. siyasetin canı cehenneme. adam siyaset yapmıyor kardeşim adam taraftar, adam fanatik gözgöz taraftarı. biz seviyoruz kardeşim bu adamı. atilla kayayı seviyoruz. partisini purtusunu değil kendisini seviyoruz.

Yorumu oyla      12      8  
4 Şubat 2017 Cumartesi 13:17

15 yıllık akp iktidarının yapamadığı basit bir stadı Bornova Belediyesi büyükşehirden maddi destek alarak bir stat yaptı ve Göztepe buradan süper lige çıkacak.

Yorumu oyla      13      6  
4 Şubat 2017 Cumartesi 13:07

Nedense "2.ligde" oynayan Karşıyaka maçlarında vekilleri göremiyoruz. Karşıyaka 'da bu şehrin takımı değil mi ? Göztepe şu an iddialı diye siyaset yapacağım diye koskoca camia siyasete alet ediliyor. Göztepe' yi çok düşünenler 15 yıllık iktidarları boyunca Türkiye' nin 3.büyük şehrinin takımına "35 bin kişilik" bir stat çoktan yapar bitirirdi. Tutturdular bir mahalle arası stat 2-3 yıldır onu da yapamadılar. Belediye dava açmış falan hikaye. Alsancak Stadı 2 yıl oldu yıkılalı. Dava var mı ? Yok. Nerede stat ? Atatürk Stadı öyle şehrin göbeğinde boş duruyor. Burayı yıkıp 35 bin kişilik stat yapmak isteyen çoktan yapardı. Olimpik statmış da falan filan. Sanırsın buradan yetişen sporcular ülkeyi altın madalyaya boğdu. Şehrin ortasında dev stat atıl duruyor, bizde mahalle arasına stat yapmaya çalışılıyoruz. Akıl alacak gibi değil.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çıray’dan hükümete sağlık salvosu: Göz boyamada sınıra dayandık!
CHP İzmir Milletvekili Çıray, “Sağlık politikalarında işler hiç iyi gitmiyor. ...
CHP’li Bakan: İnsanlar bir kıvılcım bekliyor!
Bu referandumun partiler üstü bir konu olduğunun altını çizerek, meselenin ...
Başbakan'dan 'Ben de varım'a eleştiri!
Başbakan Yıldırım’ın da “Bu kampanya sanki çok iyi olmadı” ifadesini kullandığı öğrenildi. 
 
Dışişlerinden Yunan Bakana tepki
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Milli Savunma Bakanı Panos Kammenos’un ...
Başbakan'dan 'genelge iddiasına' yalanlama
Başbakan Yıldırım, sosyal medyada, Başbakanlık tarafından yayımlandığı ...
Ve Türkmen konuştu: İstifa edecek mi?
Türkmen, linç edildiğini savundu ve 1 milyondan fazla seçmene mektup gönderdiğini ...
 
Hotar: Önümüzdeki süreç değişimin öncüsü olacak!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, referandum sürecine ilişkin, ...
AK Kadınlar'da revizyon tamam: 11 ilçeye yeni başkan
İzmir İl Kadın Kolları’nda yaşanan kan değişimi sonrasında 10 ilçeden ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet de 'evet' diyor!
Mersin'de hastane açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa referandumuna ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva