HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Ağustos 2012 Salı - 10:36

Bornova Büyükpark’ta toplu sünnet şöleni

Bornova Belediyesi’nin gelenek haline getirdiği toplu sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuya sahne oldu. Büyükpark’taki havuzbaşında gerçekleştirilen şölende 135 çocuk ve ailesi birbirinden eğlenceli etkinliklerle güzel bir gece geçirdi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve meclis üyeleri sünnet çocuklarının aileleriyle birlikte halay çekerek coşkuya ortak oldu.

Bornova Büyükpark’ta toplu sünnet şöleni

İZMİR - Bornova Belediyesi'nin ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin çocukları için düzenlediği şölende bu yıl 135 çocuk sünnet düğünü heyecanını ve mutluluğu bir arada yaşadı. Büyükpark’taki havuzbaşında gerçekleştirilen sünnet şöleninde çocuklar sihirbaz gösterileri ve çeşitli animasyonlarla eğlendi. Mini Türk Halk Müziği ve pop müzik konserlerinin de gerçekleştirildiği gecede çocuklara ve ailelerine pamuk şeker, patlamış mısır, çerez ve içecekler ikram edildi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve eşi Rana Sındır sünnet olmanın heyecanını yaşayan çocuklarla birlikte pasta kesti. Sındır çocuklara saat ve hikaye kitabı hediye etti. Şölene CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Sünnet şöleninde hiçbir eksik olmamasına özen gösteren Bornova Belediyesi çocuklara ve ailelerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Şölende palyaçolar çocukları eğlendirdi, yüz boyama etkinliği yapıldı. Sünnet işlemlerini Bornova Belediyesi’nin uzman ekipleri çocukların evlerinde gerçekleştirecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü daha önceden aileleri arayıp randevu isteyecek. Bornova Belediyesi sağlık ekipleri çocukların evlerini teker teker ziyaret edip sünnet işlemini gerçekleştirecek.

Sünnet töreninde aileler ve çocukları il birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır , “Çocuklarımızın gelişmesi, onların geleceği, çağdaş, aydın bireyler olabilmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Bugün sünnetlerini yaptığımız çocukların yarın, bizlerin yerine geçerek kentimizi ülkemizi yönetmesi en büyük arzumuz. Çünkü bizler bu ülkede yaşayan bireyler olarak birbirimizle dayanışma içinde olmak zorundayız. Belediye olarak görevimiz halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek. Onları en güzel şekilde geleceğe hazırlamak önce ailelerin, sonra öğretmenlerinin sonra da bizim görevimiz” diye konuştu.

Belediyenin tüm imkanlarını çocukların sağlığı, eğitimi, kültür ve spor aktiviteleri için seferber ettiklerini belirten Sındır, ailelere de çağrı yaparak, “Çocuklarınızı spordan sanata, hobiden eğitime kadar pek çok dalda verdiğimiz ücretsiz kurslarımıza gönderin. Onlar bizim geleceğimiz, iyi yetişmeleri için hepberaber üzerimize düşeni yapalım” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’tan ‘eğitim’ seferberliği
Konak Belediyesi 20 ilköğretim okulunun tadilatını tamamladı, 7 okulda ...
Narlıdere’de engellilere destek ‘hız kesmiyor’
Narlıdere Belediyesi ve Nar Taneleri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ...
Başkan Tartan’dan Minik Kemal’a bir araba mutluluk
Minik Kemal Kazancı Başkan Tartan’a mektup yazdı dileği yerine geldi.
 
Başkan Kocaoğlu ayağının tozuyla babasına koştu
Büyükşehir Belediye Başkanı yurt dışı gezisinin ardından geldiği kentten ...
İZSU’dan teyakkuz: Kentte eski şebeke kalmayacak!
11 ilçede su arızalarına neden olan eski şebekeleri yenilemek için çalışma ...
Teleferik karıştı: Büyükşehir’den tahliye kiracıdan isyan!
İzmir'in en gözde dinlenme tesislerinden birisi olan ve uzun süredir kapalı ...
 
Narlıdere’nin gurur kaynağı Narbem
Narlıdere Belediyesi dershanesi Narbem, bu yılki üniversite sınavlarında ...
Karşıyaka Ata’sına sahip çıkıyor: Bayrağı al da gel!
Karşıyaka Belediyesi’nden son aylarda artan terör olaylarına karşı anlamlı ...
Gaziemir'den akıllı yatırım: 5 yılda 25 daire
Borçla devraldığı belediyenin mali tablosunu tasarruf ve akılcı yönetimle ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva