HABERLER>POLİTİKA
14 Şubat 2019 Perşembe - 15:51

Başkan Şengül’den Büyükşehir’e ‘tanzim satışı’ çağrısı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ucuz sebze ve meyveye ulaşmanın İzmir’de yaşayanların da hakkı olduğunu belirterek, tanzim satış noktalarının kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na çağrıda bulundu. Başkan Şengül, “Eğer Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir talebi olursa, karşılamaya hazırız. Tanzim satış noktalarının kurulmasıyla ilgili kendilerinden yanıt bekliyoruz. Siyaseti bir kenara bırakarak, İzmir halkının beklentisine göre hareket edilmeli” dedi.

Başkan Şengül’den Büyükşehir’e ‘tanzim satışı’ çağrısı!

Türkiye’deki birçok belediyeden tanzim satış noktalarının kurulması için taleplerin geldiğine dikkat çeken Başkan Şengül, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla üreticiden, birinci elden sebze ve meyveler alınarak halkımıza ulaştırılıyor. İstanbul ve Ankara’daki tanzim satış merkezlerine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Halkımızdan olumlu geri dönüşler alınıyor” diye konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR YAPMAYACAKSA, FARKLI BİR ÇÖZÜM BULURUZ"
İzmir halkının da ucuz sebze ve meyveye ulaşması gerektiği belirten Başkan Şengül, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin talebi olursa Tarım ve Orman Bakanlığı ile Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla bunu karşılamaya hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’na çağrıda bulunuyorum. Siyaseti bir kenara bırakılarak, İzmir halkının yararı düşünülmeli. Eğer Büyükşehir bunu yapmayacaksa, biz de farklı çözüm yolları üreteceğiz” dedi.

 
CHP sekiz adayını daha belirledi
 
Şok rapor: İkinci kurban ve 32 kilo çiğ et siparişi!
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
.. 15 Şubat 2019 Cuma 10:01

Uçaklar üretiliyordu, silahlar füzeler yapılıyordu, tanklar tüfekler yapılıyordu, Hani Babayiğitler Araba üretiyordu yollar binalar vs. vs. derken. Bir Bakmışızki tün fabrikalar ve değerler satılmış, öz kaynaklar bitmiş. sonra bir düşmüşüz ki AKP zerzevatçı olmuş onuda 2,5 aylığına seçim bitene kadar anlayın artık.. bugün ne yecez değil geleceğimiz çocuklarımız ne olacak yarınlarımız ne olacak buna bakalım.. onun için de AKP ile olacak iş değil. sen git bırak bu işleride kendin aç bir manav o zaman.

Yorumu oyla      5      5  
shibumi 15 Şubat 2019 Cuma 08:52

Bu kadar da saçmalanmaz. İstanbul ve Ankara çevresinde tarım ölmüş, üretici kalmamıştır. En basit ihtiyaçları için bile nakliye ile sağlanmak zorunda. İzmir de ise üreticiler desteklendi. Durum Ankara ya da İstanbul kadar vahim değil. Üstelik zararına mal satmanın sürekliliği olmaz. Seçim öncesi maliye desteği ile mevcut Ankara, İstanbul yönetimleri bu zararı göze alabilir. Ama seçim sonrası sürdürülmeyeceği kesin. Oysa gıda da fiyat artışı, izlenen tarım politikalarının yetersizliğinden ve tarım alanlarının imar rantına açılmasından kaynaklandığının herkes farkında... İthalat demek, milli serveti yurt dışına yollamak demek, fakirleşmek demek. Yani gıda da ithalata yer verenler şu anki durumdan sorumlu. Bu işin çözümü yerel üretici ve tüketici kooperatiflerinin kurulması ve işletilmesi. Yoksa popülist uygulamalar ve öneriler sadece "iş yapıyormuş gibi"lerin işi...

Yorumu oyla      6      5  
Süleyman 15 Şubat 2019 Cuma 08:23

Ülkeyi getirdikleri hale bak.Elektrik,doğalgaz ile ilgili tanzimler nerde,can ve iş güvenliği. Liyakata göre iş bulmayı napıcaz.Hergün onlarca insan öldürülüyor hepsine şehit denip iş bağlanıyor.

Yorumu oyla      6      5  
reise 14 Şubat 2019 Perşembe 23:50

Çok mu zoruna gitti 2500 tl para verip de Atatürk kolleksiyon kitabını alanlar? Canım benim, onun geliriyle yoksul köy çocuklarına Atatürk çocuk serisinin ücretsiz dağıtıldığını yazayım da daha bir kudur! 15 temmuzu yaratan biz miyiz? Biz feto derken hocaefendi diyen kimdi? Sefil, yalancı, kandıran, kandırılan, Atatürk düşmanı yobazlarsınız!

Yorumu oyla      5      5  
REİS 14 Şubat 2019 Perşembe 22:29

KOCA REİS VERDİ AYARI

Yorumu oyla      4      6  
Ananı al da git 14 Şubat 2019 Perşembe 21:42

Et ithal ederek besiciyi, fasulye, mercimek, buğday vb ithal ederek çiftçiyi bitirdiniz sıra şimdi esnafı ve pazarcıyı bitirmeye mi geldi: İTİRAF EDİNİZ ÜLKEYİ YÖNETMEYİ BECEREMİYORSUNUZ!

Yorumu oyla      6      5  
gürkan 14 Şubat 2019 Perşembe 21:32

Cevabı olmayanlar bir zamanlar savundukları, "hocaefendi" diye hitap ettikleri "hizmet" hareketi darbe yapmaya çalışınca her halta 15 Temmuz gecesi diye başlıyorlar. Makarna kuyruğu falan ... geçiniz. Tanzim satışından anlamaz bunlar dediğin şehir bu uygulamayı yıllardır yapıyor yıllardır. Hatta sözleşmeli üretim yaptırıp, ürün alıyor; yetmiyor çocukların evlerine kadar bedava süt getiriyorlar. devlet çadır kurup zararına patlıcan, biber satacağına önce girdileri düşürsün. Hala daha çok bilmişlik. Gerekirse ithal ederiz gibi söylemler. Ettin de ne oldu? Et ucuzladı mı? Şimdi sıra soğana geldi. Geçmiş olsun :)

Yorumu oyla      14      6  
Bülent ışık 14 Şubat 2019 Perşembe 21:03

Şimdi örnek aldıkları Tanzim satış mağazalarını CHP li belediye başkanı Ihsan Alyanak açtı DYP li belediye başkanı Burhan Özfatura sattı. Muhtemelen il başkanı ve reis rumuzlu yorumcu bu partiye oy vermiştir CHP 'ye oy vermeyeceklerine göre.

Yorumu oyla      12      5  
REİS 14 Şubat 2019 Perşembe 20:07

15 TEMMUZ GECESİ ATM,MAKARNA KUYRUĞUNA GİRENLER,İLKOKUL SEVİYESİNDEKİ BİR KİTABA 2500 TL VERMEK İÇİN KUYRUĞA GİRENLER TANZİM SATIŞI ANLAYAMAZ BAŞKAN BOŞVER ONLAR YESİN 15 TL YE PATLICANI

Yorumu oyla      7      20  
Ercan 14 Şubat 2019 Perşembe 18:13

Serbest piyasa ekonomisi de, senden önce yapılan uygulamaları en ağır sekilde eleştir,mahalle aralarına bile açılan marketlere bırak ses çıkarmayı, izmirden çikan ucuzluguyla tanınmış iki buyuk marketin bir potada eritilmesine bile ses etme,sonra da sanki bunlari başkası yapmış gibi ortalığı inlet. Iste bu anlayış ülkemizi bu duruma getirdi ama hala siyasi rant pesindesiniz insan en çok ona kahroluyor sayın şengül.

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP sekiz adayını daha belirledi
CHP’de yarın gerçekleştirilecek MYK öncesi 8 aday daha belirlendi.
CHP’li Yücel’den AK Partili Şengül’e çok sert sözler: Hadsiz, deli saçması...
CHP İl Başkanı Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nu hedef alan ...
Soyer'den çifte ziyaret: Üzerimize düşen neyse yapacağız!
Karşıyaka Spor Kulübü ve Altay Spor Kulübü Yönetimleriyle buluşan CHP ...
 
Bir transfer de İzmir'den: Başkan Çiçek DSP'den seçime giriyor!
DSP İzmir İl Başkanı Ramazan Solmaz, Tire Belediye Başkanı CHP’li Tayfur ...
Karşıyaka’da kriz: Başkanlardan peş peşe açıklamalar!
Karşıyaka’da oluşturulan belediye meclis üyeliği listesinde gençlerden ...
Erdoğan'dan Soçi'de Fırat'ın Doğusu mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşüyor. ...
 
AK Parti İzmir’in 2014 adayından CHP’ye destek!
Bayraklı’da 2014 yılında AK Parti tarafından belediye başkan adayı ilan ...
CHP Konak adayı Batur’dan muhtarlara elektrik, su ve internet sözü!
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Konak mahalle muhtarları ...
AK Partili Eroğlu vizyon projelerini açıkladı... İzmir için 10, Konak için 10
Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, İzmir için 10 Konak için 10 ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva