HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Eylül 2017 Pazartesi - 09:50

Başkan Kocaoğlu yeniden aday mı? O tarihte açıklayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde aday olup olmayacağıyla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Kocaoğlu yeniden aday mı? O tarihte açıklayacak!

2019'da yapılacak yerel seçimlerinin belediye başkan adaylığı kulisleri bugünden hareketlendi. Adayların kimler olabileceği konusunda kulis haberleri basında yeralmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için mevcut Başkan Aziz Kocaoğlu'nun yanısıra, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger,  CHP eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın isimleri geçiyor.

HEPSİ KIYMETLİ ARKADAŞLAR...
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendi adaylık kararı ve başkan adayı olarak adı geçenlerle ilgili değerlendirme yaptı. Adı geçen isimlerin siyasette deneyimli, tecrübeli olduklarını belirten Kocaoğlu, "Hepsi, milletvekilliği yapan, parti yönetiminde yeralan, yıllardır belediye başkanlığı görevini yürüten isimler. Hepsi partimizde siyaset yapan kıymetli arkadaşlardır. Hepsi de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı layıkıyla yapar. Tabii bu ne benim dememle, ne de arkadaşların istemesiyle olacak iş değil. Genel Başkan, Genel Merkez, İzmir ve parti kamuoyu değerlendirecektir. Günün konjonktürüne, sürece göre, o dönem ipi göğüslemeye kim daha yakınsa onu tercih edeceklerdir. Bu isimlerin dışında başka isimler de olabilir. Hepsine başarılar diliyorum. Hangisi aday olursa ve başka isim de olsa seçilmesi için çalışacağım"dedi.

30 EYLÜL 2018...
Başkan Kocaoğlu, kendi adaylığı konusunda da her seçim öncesi olduğu gibi altı ay önce kararıını açıklayacağını söyledi. 2019 yılında aday olup olmayacağıyla ilgili Başkan Kocaoğlu "Ben de altı ay kala, üç gün önce veya üç gün sonra, 30 Eylül 2018 civarında kendimize göre açıklamamızı yaparız" dedi. (DHA)

 
Büyükşehir'den seferberlik... Yepyeni bir görünüme kavuşacak
 
Mehmet KARABEL yazdı... Nasıl bu kadar tüketim canavarı haline geldik?
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 7 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
5 Eylül 2017 Salı 15:42

kocaoglu ne yaptı bunca senedir. Eskişehire bakıyorum 750 bin nüfuslu sehir avrupa kenti gibi. 4.2 MİLYONLUK izmir ise taşra sehri gibi. Artık duygusal davranmanın anlamı yok. Şehir berbat. Baska bir aday koyulursa chp cok rahat alır ama kocaoglu yine aday olursa oylar parcalanacak. Bakın demişti diyeceksiniz. Kocaoglu sayesinde torbalı, odemiş , selcuk, menderes ilceleri kaybedilmedi mi? Halen bu adamın nesini savunuyorsunuz. Bu adama oy vermeyecek cok sayıda chp li tanıyorum.

Yorumu oyla      12      5  
5 Eylül 2017 Salı 15:17

Oy verdim ama bundan sonra vermeyeceğim diyenlerin alayı zaten daha önce oy vermeyen tipler. Algı ile izmir i alabileceğini zannediyorlar

Yorumu oyla      11      7  
5 Eylül 2017 Salı 12:47

mavişehir izbana tramvay gitmeyecek zaten. Çiğli'ye uzatıldı.

Yorumu oyla      11      8  
DOYMADI. 5 Eylül 2017 Salı 12:14

HER SECİMDE GİDİP OY VERDİM. SIRF AKP GELMESİN DİYE. HER SECİMDEN SONRA DA PİŞMAN OLDUM. BUNDAN SONRA OY FALAN YOK. MERAL AKSENERE OY VERECEGİM. NE YAPTI ŞİMDİYE KADAR. 15 SENEDE YAPTIGI 7 KM METRO. SAKIN İZBANI YAPTI DEMEYİN O ZATEN BANLİYO HATTI. METRO DEĞİL. ONU DA TCDD İLE YARIYARIYA YAPTILAR. BİRTEK TRAMVAY YAPIYOR O DA YARIM YAMALAK. HALEN MAVİŞEHİR İZBANA TRAMVAY GİTMEDİ. OLMUYOR ARTIK. YETER.

Yorumu oyla      12      8  
5 Eylül 2017 Salı 10:24

Hasan, ak partili olduğun ak parti yazmadan belli :)

Yorumu oyla      12      8  
5 Eylül 2017 Salı 08:38

Aziz Kocaoğlu'nu istemiyoruz. 29Haziran2014'te uygulamaya soktuğu aktarma sistemi ile tüm otobüsleri iptal etmiş, özellikle kuzeyin en büyük metropolü Egekent'i metro getireceğine otobüslerini iptal edip mağdur etmiş bir adamın İzmirde işi yok.

Yorumu oyla      17      7  
misafir67 5 Eylül 2017 Salı 01:41

Türklerin nankör olduklarını biliyoruz bu nedenle İzmir'lilerin Kocaoğlu'nu seçmemeleri normal karşılanabilir! Ama bilgisi olmadan fikri olanların İzmir'i temsil etmediğini düşünmek istiyorum, çağdaş, vizyoner, ranta dur diyen, kendi göbeğini kendi kesen bir belediye var! Başarı, öyle Gökçek'in yaptığı gibi parayla satınalınan ödüller falan değil, çok ciddi kurumların ortaya koyup, iktidara işte budur dedikleri rakamlar var! Tramvayın çağdaş ulaşım aracı, yolların öncelikle toplu taşıma araçlarının olduğunu bilmeyen tramvay inadı diye yazmış :)CHP Kocaoğlu sayesinde ilk kez köylerden oy alıyor, bilmeyenlere, kıskananlara duyurulur! Tüm şehirlerde Kocaoğlu ve İzmir örnek gösteriliyor, hani bilginiz olsun İzmir'liler!

Yorumu oyla      14      8  
Adem BALCI 5 Eylül 2017 Salı 00:49

Evet yorumcu arkadaşlar kiminiz yapıyor kiminiz yapamıyor diye farklı farklı eleştiri ve söylemlerde bulunuyorsunuz saygı duyuyorum fakat dürüstlük doğruluk kanun ve yasalar içerisinde yöneticilik ve başkanlık yapmak çok ama çok zor bir süreçtir bunu Ülkemizde ve avrupa ülkeleri arasında bir tek başaran AZİZ KOCAOĞLU dur Adaylık sürecinde de mevcut başkan aday olursa yine 400 binin üzerinde fark olur Kamil bey ve Nevzat Kavala gibi izmir halkı tarafından sevilen sayılan insanlar olursa sıkıntı sız bir seçim olur burası Ali baba tekkesi değil canım sıkıldı bırak git beni ön koltuklara yazmamış lar son beş yıldır fuar etkinliklerine gölge düşürenler şimdi kulislerde yer almaya çalışıyorlar yok öyle yağma herkes Aynaya bakacak sahneye çıkacak bu arada Levent Pristinayıda hafife almayın oda sevilen sayılan bir çiçeği burnunda babası gibi kendini izmir ve izmirlilere adamış bir genç başkandır daha çok yazılacak ''lar var zamanı gelince yazılır da bicilirde saygılar sevgiler izmir ve izmirliler icin Aydın insanlarin dürüst baskani AZİZ KOCAOĞLU çin gelsin

Yorumu oyla      14      7  
metin 4 Eylül 2017 Pazartesi 22:08

yeter ne olur aday olmasın ....başarısızlık adaylık mı getiriyor ?

Yorumu oyla      16      9  
Yorum 4 Eylül 2017 Pazartesi 21:58

Yapılan yorumlara hemen olumsuz oylayanlar önce yazılanı okuyun sonra yorumu olumsuz oylayabilirsiniz kendinizin birilerinin çalışanı olduğunuzu ve ne kadar çabuk olumsuz yorum yaptığınızda ekstra pirim mi alıyosunuz?

Yorumu oyla      13      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den seferberlik... Yepyeni bir görünüme kavuşacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun'un Kaynarpınar mahallesinde sahili ...
Bornova'dan 'en özel' hizmet... 3 yıla dünyalar sığdı...
Kentin dört bir yanında vatandaşların keyifle zaman geçirebileceği mekanlar ...
İzmir için şimdiden sıradalar! Ukrayna'dan Kocaoğlu'na 3 teklif!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret eden Ukrayna’nın ...
 
Başkan Dalgıç'tan Çeşmelilere bayram müjdesi
İzmir'in Çeşme ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı'nın bayramlaşma törenine ...
Açık havada büyük keyif: Yalı spor merkezi!
Konak Belediyesi’nin sıcak havalarda açık havaya taşınan ücretsiz aerobik, ...
Gazeteci Barış Selçuk Parkı'na modern dokunuş
Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ...
 
Başkan Kocaoğlu: Derdimiz Aliağa Belediyesi'nin malını almak değil...
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa Belediye Meclisi'nin, ...
İZSU'dan o ilçeye can suyu... 5 köy kurtuldu...
İZSU Genel Müdürlüğü, Beydağ’a bağlı Eğridere, Örenler, Kokarca, Kavaklıdere ...
İzmir'de 'can dostlar' emin ellerde
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıl önce oluşturduğu “Sokak Hayvanları ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva