YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen 7 yorum var.
5 Eylül 2017 Salı 15:42

kocaoglu ne yaptı bunca senedir. Eskişehire bakıyorum 750 bin nüfuslu sehir avrupa kenti gibi. 4.2 MİLYONLUK izmir ise taşra sehri gibi. Artık duygusal davranmanın anlamı yok. Şehir berbat. Baska bir aday koyulursa chp cok rahat alır ama kocaoglu yine aday olursa oylar parcalanacak. Bakın demişti diyeceksiniz. Kocaoglu sayesinde torbalı, odemiş , selcuk, menderes ilceleri kaybedilmedi mi? Halen bu adamın nesini savunuyorsunuz. Bu adama oy vermeyecek cok sayıda chp li tanıyorum.

Yorumu oyla      12      5  
5 Eylül 2017 Salı 15:17

Oy verdim ama bundan sonra vermeyeceğim diyenlerin alayı zaten daha önce oy vermeyen tipler. Algı ile izmir i alabileceğini zannediyorlar

Yorumu oyla      11      7  
5 Eylül 2017 Salı 12:47

mavişehir izbana tramvay gitmeyecek zaten. Çiğli'ye uzatıldı.

Yorumu oyla      11      8  
DOYMADI. 5 Eylül 2017 Salı 12:14

HER SECİMDE GİDİP OY VERDİM. SIRF AKP GELMESİN DİYE. HER SECİMDEN SONRA DA PİŞMAN OLDUM. BUNDAN SONRA OY FALAN YOK. MERAL AKSENERE OY VERECEGİM. NE YAPTI ŞİMDİYE KADAR. 15 SENEDE YAPTIGI 7 KM METRO. SAKIN İZBANI YAPTI DEMEYİN O ZATEN BANLİYO HATTI. METRO DEĞİL. ONU DA TCDD İLE YARIYARIYA YAPTILAR. BİRTEK TRAMVAY YAPIYOR O DA YARIM YAMALAK. HALEN MAVİŞEHİR İZBANA TRAMVAY GİTMEDİ. OLMUYOR ARTIK. YETER.

Yorumu oyla      12      8  
5 Eylül 2017 Salı 10:24

Hasan, ak partili olduğun ak parti yazmadan belli :)

Yorumu oyla      12      8  
5 Eylül 2017 Salı 08:38

Aziz Kocaoğlu'nu istemiyoruz. 29Haziran2014'te uygulamaya soktuğu aktarma sistemi ile tüm otobüsleri iptal etmiş, özellikle kuzeyin en büyük metropolü Egekent'i metro getireceğine otobüslerini iptal edip mağdur etmiş bir adamın İzmirde işi yok.

Yorumu oyla      17      7  
misafir67 5 Eylül 2017 Salı 01:41

Türklerin nankör olduklarını biliyoruz bu nedenle İzmir'lilerin Kocaoğlu'nu seçmemeleri normal karşılanabilir! Ama bilgisi olmadan fikri olanların İzmir'i temsil etmediğini düşünmek istiyorum, çağdaş, vizyoner, ranta dur diyen, kendi göbeğini kendi kesen bir belediye var! Başarı, öyle Gökçek'in yaptığı gibi parayla satınalınan ödüller falan değil, çok ciddi kurumların ortaya koyup, iktidara işte budur dedikleri rakamlar var! Tramvayın çağdaş ulaşım aracı, yolların öncelikle toplu taşıma araçlarının olduğunu bilmeyen tramvay inadı diye yazmış :)CHP Kocaoğlu sayesinde ilk kez köylerden oy alıyor, bilmeyenlere, kıskananlara duyurulur! Tüm şehirlerde Kocaoğlu ve İzmir örnek gösteriliyor, hani bilginiz olsun İzmir'liler!

Yorumu oyla      14      8  
Adem BALCI 5 Eylül 2017 Salı 00:49

Evet yorumcu arkadaşlar kiminiz yapıyor kiminiz yapamıyor diye farklı farklı eleştiri ve söylemlerde bulunuyorsunuz saygı duyuyorum fakat dürüstlük doğruluk kanun ve yasalar içerisinde yöneticilik ve başkanlık yapmak çok ama çok zor bir süreçtir bunu Ülkemizde ve avrupa ülkeleri arasında bir tek başaran AZİZ KOCAOĞLU dur Adaylık sürecinde de mevcut başkan aday olursa yine 400 binin üzerinde fark olur Kamil bey ve Nevzat Kavala gibi izmir halkı tarafından sevilen sayılan insanlar olursa sıkıntı sız bir seçim olur burası Ali baba tekkesi değil canım sıkıldı bırak git beni ön koltuklara yazmamış lar son beş yıldır fuar etkinliklerine gölge düşürenler şimdi kulislerde yer almaya çalışıyorlar yok öyle yağma herkes Aynaya bakacak sahneye çıkacak bu arada Levent Pristinayıda hafife almayın oda sevilen sayılan bir çiçeği burnunda babası gibi kendini izmir ve izmirlilere adamış bir genç başkandır daha çok yazılacak ''lar var zamanı gelince yazılır da bicilirde saygılar sevgiler izmir ve izmirliler icin Aydın insanlarin dürüst baskani AZİZ KOCAOĞLU çin gelsin

Yorumu oyla      14      7  
metin 4 Eylül 2017 Pazartesi 22:08

yeter ne olur aday olmasın ....başarısızlık adaylık mı getiriyor ?

Yorumu oyla      16      9  
Yorum 4 Eylül 2017 Pazartesi 21:58

Yapılan yorumlara hemen olumsuz oylayanlar önce yazılanı okuyun sonra yorumu olumsuz oylayabilirsiniz kendinizin birilerinin çalışanı olduğunuzu ve ne kadar çabuk olumsuz yorum yaptığınızda ekstra pirim mi alıyosunuz?

Yorumu oyla      13      11  
sezarın hakkı sezara 4 Eylül 2017 Pazartesi 21:54

@karara saygı;evet 15 yıl yeter diyorum. çünkü aziz başkanın yıprandıgını düşünüyorum . sebeplerinide saydım az okuma yazma lütfen!! @16:19 ; AKP li falan değilim. EGede sonsöz de sürekli yorum yapan insanlardan biriyim . beni bilen biliyor. İkinize de sözüm olsun AKP ye hayatım boyunca oy vermedim vermem de!!! sadece DAha genç ve aktif birinin Başkan olabilecegini belirttim. Yani yazdıgım adaylar da CHP li adaylar , kalkmış bana yeter diyenler AKP li diyorsunuz. pes doğrusu ! Hayır AKP liler , AKP ye her oy vermeyene CHP li diyor ya! sizin ne farkınız kaldı bunlardan ?

Yorumu oyla      17      6  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 4 Eylül 2017 Pazartesi 21:37

İsimsiz biri bana sataşmış cevap hakkımı kullanıyorum. Bu arkadaş benim facemi giriş binali beyle fotomu görmüş beni ak partili yaptı . :) kardeşim ben bağımsız belediye başkanıydım her siyasi liderle fotom var. Şimdi Aziz bey diyarbakıra gitti osman baydemiri belediyede ziyaret etti fotoğrafları gazeteye çıktı diye sen Aziz beyide hdplimi diyeceksin.Vatan partisi İzmir'de bu seçim iyi bir aday çıkaracak onu da merak edenlere yazayim.

Yorumu oyla      15      7  
Hedef İzmir 4 Eylül 2017 Pazartesi 21:18

Gittiğim bütün şehirlerde hedef tahtasında ne eskişehir ne muğla nede aydın var tek hedef İzmir büyükşehir belediyesi konu toplu ulaşımdaki başarısı ve o şehirlerdeki seçmenin İzmiri örnek gösterilmesinden dolayı şikayet çok.İzmirlilere önemle duyurulur.

Yorumu oyla      15      8  
Aday 4 Eylül 2017 Pazartesi 21:12

İzmiri temsil edecek en iyi aday TUNÇ SOYER dir.

Yorumu oyla      15      7  
salatalık 4 Eylül 2017 Pazartesi 20:57

"sit alanı" olan kültürparkı peşkeş çekecek adam denize sıfır inciraltı nda kültürparktan daha büyük alana orman yapmaz. otogar metrosunu da kimin, nasıl yapacağını önce bir öğrenin sonra ahkam kesim. izmir den bihaber yaşayan sözde chpli vatandaşlar, bu ucuz numaralar izmir de sökmez. neymiş inatla tramvay yapıyormuş. madem projeyi onaylamıyorsun projelerim bunlar diyen adama ne diye oy veriyorsun ?

Yorumu oyla      14      8  
El insaf 4 Eylül 2017 Pazartesi 20:21

Metro konusunda iktidar Ak Partili belediyelere hazineden yardım yapıyor tek İzmire yapmıyor, üstüne üstlük belediyenin yapmak için onay verilmesi amacıyla Ankaraya gönderdiği metro projeleri onaylanmıyor.Aziz bey rant kapısı özel halk otobüsüne onay vermediği için bunlar oluyor.Ak Parti vekillerinin bu konuda birşey söylediğini duyan var mı? Belediye otobüsleri en sınır köye bile gidiyor, tek bilet 90 dakika ülkenin başka hiçbir yerinde yok.Bütün Ak Partili belediyeler İzmir‘den şikayetçi.Süt kuzusu, Tire süt birliği ile ortak proje hayvanlara yem projesi inanılmaz başarılı, ülkemizdeki zeytin ağaçlarına zarar veren sinekle mücadele etmek için belediye kimyasal olmayan sistemle mücadele ediyor 50.000 ağaç kurtarılmış ülkenin diğer yerlerinde zeytin üreticileri yardım istiyor.Belediye bayram öncesi 24.000 aileye mektup göndererek bayram yardımı yaptı, insanca kimseyi rencide etmeden.İzdeniz grevinin müsebbiblerinide bilmek için kahin olmaya gerek yok.Takım tutar gibi parti tutanların dikkatine.Belediyecilikte bütün engellemelere rağmen İzmir çok başarılı eleştirirken El İnsaf

Yorumu oyla      16      7  
erhan moroğlu 4 Eylül 2017 Pazartesi 19:09

yerel yönetim iktidar muhalefet katışması değildir. ama buna kafanız basmaz. çünkü takım tutar gibi parti tutarsınız. hal böyle olunca adamlara değil koltukta asıl ceketlere oy verirsiniz. bu yönetim izmir''i ne hale getirdi. iktidarın eleştirilen her yönü muhalafette de var. bir biriyle mücadele ederken başka bir belayı besliyoruz uyuyoruz mışıl mışıl. anlamanızı da beklemiyorum çünkü izmir''de izmirli kaldı mı ki? memleketimi mahvettiniz! iktidar ya da muhalefet değil şehrimiz kazansın diyeceğim ama çok safça olacak. hiçbiribizin birbiribizden farkı yok boşuna itişmeyin. ne güzel yazmış şair iyiyin efendiler yiyin diye.. ama başa geçin yiyin ama yancılık yapın yiyin..

Yorumu oyla      14      9  
emrah metin 4 Eylül 2017 Pazartesi 18:54

Altini bastan ciziyorum tum sulalem CHP'' lidir. Ama Aziz Kocaoğlu bu sehire hic birsey katmiyor. Sadece yapiyormus gibi davraniyor. Bknz. Harmandali Coplugu, bakiniz Bayrakli sahil projesi, bakiniz Otogar- Buca- Narlidere Metro projesi bakniz Inatla surdurdugu tranvay projesi bakiniz Kulturparki bir mutahite peskes cekmek icin ugraslari bakiniz izmirde ki hala devam eden dogalgaz problemi bakinizlar uzar gider. Bugune kadar Aziz Kocaogluna verdigim oylar burnundan fitil fitil gelsin. 2019 aday olursa sayet Izmir kesinlikle AKP'' ye kaptirilir ve bir daha geri almak imkansiz hale gelir. O yuzden hep derim Azizin Birakin adayligi Izmiri terk etmesi gerekir.

Yorumu oyla      14      10  
Bukalemun 4 Eylül 2017 Pazartesi 18:49

Genel başkanı PKK kamplarında terörist ele başı APO'ya gül veren Vatan Partisi bilmem neyi gelmiş burada ahkam kesiyor. Aziz Kocaoğlu aday olur kazanır , tüm endişeniz zaten bu. Geçmişte yüzde 55 ve yüzde 50 oy almış. Partisinden bile İzmir' de daha fazla oy alıyor . Yeter diyenler nedense AKP'li, Vatan Partili ... Birde kendilerini CHP'li gibi gösteriyorlar :) bana kalırsa da Tunç Soyer 2019'da aday olsun ancak Aziz Kocaoğlu adaylıkta en güçlü isim. Aday olsun seçimleri yine alır.

Yorumu oyla      14      8  
4 Eylül 2017 Pazartesi 16:19

Altta yorum yapan Hasan Gürsel' in sosyal medya hesaplarına bakınca binali yıldırım ile fotoğrafları var. Akpli adam chp nin adayına yeter diyor. Halk seçiyorsa seni ne ilgilendirir ? Sen git kendi partinin adaylarına bak ! 3 Dönem kuralı vardı , ne oldu ? 3 Dönem kuralı diyenler partili Cumhurbaşkanı oldu :)

Yorumu oyla      16      9  
Karara saygı 4 Eylül 2017 Pazartesi 14:50

Her türlü kararınıza saygı duyarım başka biri aday olacaksa aynı çizgide devam etmeli..15 yıl yeter diyen yorumcular 15 yıl oldu Ak Partiyede yeter artık diyebiliyorsanız sizide taktir ediyorum.

Yorumu oyla      16      8  
sezarın hakkı sezara 4 Eylül 2017 Pazartesi 12:26

Bence Aziz başkanın emekli olma zamanı artık geldi geçiyor bile. Tamam son dönem projeleri oldukça iyi. bir yandan haksız davalar bir yandan devlet kontrollü proje üptalleri, bir yandan mimarlar odası, bir yandan da siyasi platformlar ile uğraşıyor. Bu sebeple ben yıprandııgını düşünüyorum ve artık aday olmamalı!! Tunç Soyer ve Hasan KArabağ başarılı belediye başkanları ,Genç olmasından dolayı Soyer benim tercihim olur. Şöyle izmire uzun yıllar hizmet edicek soyer gibi isimler gerekiyordu. Bornova belediye başkanı Atilla olgunu listede görememek şaşırttı beni. Herkesin sevdigi başarılı bir isim.

Yorumu oyla      16      7  
Halk olarak talebimiz 4 Eylül 2017 Pazartesi 11:56

Allah rızası için aday olmayın.İzmirin önünü açın.İzmir tıkandı, aylar süren grevler, işlemeyen çalışmayan bürokrasi,bitmeyen işler, plansız altyapı ve yollar,yıllarca onay verilmeyen projeler.İzmirin genç, tuttuğunu koparan,çalışanlar tarafından saygı gören sözüne saygı duyulan vizyoner bir başkana ihtiyacı var.Bence 15 yıl yeter lütfen aday olmayın sayın Kocaoğlu.

Yorumu oyla      19      14  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 4 Eylül 2017 Pazartesi 11:55

Emekli olacağım deseydi şimdiden açıklama yapardı.Yapmadığına göre gelecek seçimlerde gene aday.Kardeşim bu iş hastalık ,ne kadar çok koltukta oturursan o kadar zor kalkması olur. Chp genel merkezin tüzüğüne bir madde eklemesi lazım. Chp'den Belediye başkanlığı 2 dönemde sınırlı olması gerekir. 10 yıl bir belediye başkanının vaat ettiklerini yapması için yeterli bir süre. 10 yıldan sonra bırak kardeşim ,işi tadında bırak yani koskoca İzmir'de başka büyükşehir belediye başkanı yapacak adam yokmu derler sonra.

Yorumu oyla      18      10  
Ödemişli 4 Eylül 2017 Pazartesi 11:41

Tek isim Hüseyin Mutlu Akpınar

Yorumu oyla      12      13