HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Temmuz 2019 Salı - 12:07

Başkan Karakayalı açıkladı: Kemalpaşa'ya metro müjdesi!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı, ilçesinin raylı sistem ulaşımına ihtiyaç duyduğunu ifade ederken, “Kuzeye, güneye, batıya metro var doğuya niye yok? İki tane sanayi bölgemiz var. Tunç Başkan’a söyledim. Kendisi de programa alındığını en kısa sürede çalışmaların başlayacağını aktardı” dedi.

Başkan Karakayalı açıkladı: Kemalpaşa ya metro müjdesi!

EGEDESONSÖZ- Kemalpaşa Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Rıdvan Karakayalı, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege programına konuk oldu. Belediye Başkanı Karakayalı, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmesi sonrasında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu.

Karakayalı belediyenin mali yapısı üzerinden çarpıcı çıkışlara imza atarken İYİ Parti ile partisinin oluşturduğu Millet İttifakı’nı çok önemsediğini ve bu dayanışmanın yerelde devam etmesi için elinden geleni yapacağını açıkladı. Yeni süreçte hayata geçireceği çalışmalara dair konuşan Karayakalı önemli ifadeler kullandı.

SON 4 AY HİÇ ÖDEME YAPMAMIŞLAR
Belediyenin mali tablosuna ilişkin açıklama yapan Karakayalı tasarruf yaptıklarını söylerken, “Son 1 ay kala 4 buçuk milyon parayı kredi olarak çekmişler. Son 4 ay hiçbir ödeme yapılmamış. Bir buçuk ayda 22 ton mazot tasarrufu yaptık. Araçları kontrol altına aldık. Aylık 105 bin TL’lik araç kiralama sözleşmelerini feshettik. 900 bin TL’ye iki tane kepçe aldım. Kendi iş makinelerimize kendimiz sahip olmamız lazım. Onu da yapacağız. Toparlamaya çalışıyoruz. Kendimize 1 Eylül’e kadar zaman biçtim. Yenileri almayı da 1 Ocak’a kadar süre tanımıştım. Park yapma, çöp toplama falan zaten bunlar rutin işliyor. Benim asıl yöresel kalkınma yapmam lazım. 2009’da ne yaptıysam aynısını yapmak için geldim” dedi.

KEMALPAŞA METROSU PROGRAMA ALINDI
Karakayalı, ilçesinin raylı sistem ulaşımına ihtiyaç duyduğunu ifade ederken, “Kuzeye, güneye, batıya metro var doğuya niye yok? İki tane sanayi bölgemiz var. Tunç Başkan’a söyledim. Kendisi de programa alındığını en kısa sürede çalışmaların başlayacağını aktardı” dedi.

MUTLAKA VE MUTLAKA KEMALPAŞA’YA ÜNİVERSİTE GELECEK
Önceki dönemde faydasız yatırımlar için hareket edildiğini ifade eden Karakayalı, “2009-2014 arasında 2 tane pazaryeri yaptım. Türkiye’nin en modernleriydi. Gelip örnek aldılar. Karşısına rekreasyon alanı yaptım. Meydanlar önemlidir. Şehirler meydanlarıyla anılır. Onu oraya çevirdim, tüm halka dokundu. Yaptığım eser Kemalpaşa insanının yüzde kaçını etkiliyor? Torbalı yolunda kongre merkezi yapılıyor. 15-20 milyon TL’yi bulur. Kemalpaşa İzmir’e 14 dakika uzaklıkta. İzmir’de onlarca otel var. Kongre merkezi yapıyorsun, Kemalpaşa halkının yüzde kaçına hitap ediyor? Neyin kongresini yapacaksın? Kongreye gelecek adam otel, yemek ister. Nerede yatıracaksın? Kongre merkezini üniversiteye çevirme çalışmalarım devam ediyor. Mutlaka ve mutlaka Kemalpaşa’ya üniversite gelecek. Eğitimci olduğum için ilk olarak gözümü ona dikerim. Üniversite nasıl gelecek? Hangi bölümlerin olacağını konuşacağız. İş bulma garantili olacak. İş insanlarıyla anket yapacağız. Meyve işleme kurutma fabrikası üzerine arkadaşlarımız çalışıyor. Kirazı normalde satıyorsak kuruttuğumuzda daha pahalıya satabilirim. İşlemiş oluyorum, sanayi ürünü oluyor” açıklamasını yaptı.

NEPTÜN SOYER VE AZİZ KOCAOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Kooperatifleşme vurgusu yapan Karakayalı, “Kalkınma kooperatifleşmeden geçer. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in de en çok önem verdiği konu bu. Eşi Neptün Hanım’a da teşekkür ediyorum. Bize ayda 4 kez geliyor. Kadınları da bizim örgütlerimizle beraber örgütlüyor, dayanışmayı sağlıyorlar. Aziz Başkan da ilk olarak Kemalpaşa’dan başlamıştı. Ona da teşekkür ediyorum” dedi. 

BELEDİYENİN 91 MİLYON TL BORCU VAR
Belediyenin borç durumuna değinen Karakayalı, “Kemalpaşa Belediyesi’nin şu an faiziyle beraber 91 milyon TL borcu var. Şirkette borç yok. Borç oldukça belediyeden aktarmışlar, sermaye arttırımı yapmışlar. Şimdi biz istesek meclis izin vermez. Önceden meclisle sorunumuz vardı şimdi yok. 3 ayda 3 buçuk milyon TL borç ödedim” diye konuştu.

‘İŞ YERİ BASTI’ KELİMESİ ÇOK AĞIR, ORASI BENİM KENDİ İŞ YERİM!
Karakayalı ayrıca geçtiğimiz günlerde basına yansıyan tartışma hakkında açıklama yaptı. Görüntülerde mekan içinde sinirli şekilde konuştuğu görülen Karakayalı, bilgisayara sert bir şekilde vuruyordu. Bir şahısla tartıştığı görülen Karakayalı’nın durumu için bazı basın yayın organlarında, ‘Eşkıya başkan iş yeri bastı’ gibi başlıklar kullanılmıştı. Gelişmeler üzerine konuşan Karakayalı, “‘İş yeri bastı’ kelimesi çok ağır. Orası benim kendi iş yerim. O kişi benim ortağım. Dükkan orası… Araç kredisi aldık. Eşim üzerine kredi çektik ve arsamı ipotek gösterdim. 6 aydır ödemiyor ve eşimin maşından kesiliyor. Bankadan devamlı bana uyarı geliyor. Telefon ediyorum cevap vermiyor. ‘Niye ödemiyorsun?’ diyorum. Bir şey söylemiyor. Benim eşim emekli. Onun maaşından nasıl kesiyorsun? ‘Benim durumum iyi değil, sen öde’ diyor. Sen utanmıyor musun? Allah’tan korkmuyor musun? Bir de bana, ‘Sen artık zengin oldun, maaşın var, öde’ diyor. İnsan utanır! Basında yazılanlar da var. Hepsine suç duyurusunda bulundum. 60 yıldır Kemalpaşa’dayım. Gitsinler beni herkese sorsunlar. Görüntülerde bir tane darp var mı? Kendisi çekmeceyi çekip artık silah mı başka bir şey mi çekecekti bilmiyorum. Türkiye’de maalesef yargısız infaz çok fazla var. Önce bir öğren sonra fikir sahibi ol” dedi.

ORAY, ASLAN GİBİ ÇALIŞIYOR, KANUNEN BİR SAKINCASI VAR MI?
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Oray’ın şirkete atanmasıyla ilgili konuşan Karakayalı, “Kanunen bir sakıncası var mı? Hasan Ali Oray’ı benden iyi kimse tanıyamaz. 2014’te kaybettiğimizde ‘2019’da adayımız sen ol’ diyerek gittiğim ilk kişi odur. ‘Belediye başkanı olmak sana yakışır’ dediğim kişidir. Şimdi de aslan gibi çalışıyor, tüm enerjisini veriyor. İl başkan yardımcısı olması beni ilgilendirmez. Ben orada dürüst, çalışkan bir şekilde işi götürecek adam ararım. Biz Afyon’da kamptaydık. Genel Başkanım ‘işi ehline verin’ diyordu. O da işin ehlidir, adam gibi adamdır. İl yönetimindeki görevi beni hiç ilgilendirmez. Oradaki işini yapsın. KEMBEL bizim için çok önemli. Bu çocuk 24 saat çalışıyor. O görev herkese verilmez. Elbette güvendiğim insana, partilime görev vereceğim. Kemalpaşa Belediyesi’ni kazanmamızda tüm partilerin emeği var. İYİ Parti, Millet İttifakı, diğer partilerin hepsi oy verdi. Desteklediler. Niye desteklediler? Kötüyü görmeyince iyinin kıymeti bilinmez ya, kötüyü gördüler ‘başkanım biz sana hata yapmışız’ dediler. 31 bin oy aldım. Bu yalnızca benim partimle değil, tüm partilerin beni kucaklamasıyla oldu. Millet İttifakı’na da teşekkür ederim. O şekilde de gidecek. Benim genel başkanımın talimatıdır. Öyle gidecek. Biz ulusalcıyız. Ülkemizi seviyoruz. Her partiden de belediyeye çalışan alıyorum. Kimse kusura bakmasın” açıklamasını yaptı.

TEK PROJEM İNSANDIR
Benim tek projem insan” diyerek hizmetlere ayrı bir parantez açan Karayakalı, “İnsana yatırım yapmak istiyorum. Projeler insan odaklı olursa yatırım değerini bulur. Üniversite, bilim… Çiftçimizin ürününü satarken daha iyi fiyata satması, maliyetlerinin düşürülmesi gibi gelişmeler önemlidir. Gübre, su, enerji desteği sağlamak gerekiyor. Kadınlarımızın ekonomiye katkısını sağlamamız gerekiyor. Kemalpaşa’da çocuklara eğitimi nasıl vermeliyiz? Genel başkanımızın kreş emri var. İlk işimiz bütün her yerde kreş açacağız. İlk kazmayı vuruyorum. Park yerlerinde bir tanesinin içine kreş yapacağız. Örnekköy, Bağyurdu, Kemalpaşa’nın 4 büyük beldesinde yapacağız. Pazaryerinin üzerine dershane, gençlik merkezleri yapacağım. Yapılan kültür merkezini 22 bin TL’ye kiraya vermişler. Alan kişi altındaki hamburgerciyi 12 bin TL kiraya vermiş. Biz belediye olarak bir katına girebiliyoruz” dedi.  

ÖZEL DERNEK ÜZERİNDEN SALVO: HEPSİ KAÇIYOR!
Belediye şirketi KEMBEL’in ismi kullanılarak bir özel dernek açıldığını aktaran Karakayalı, “Bir dernek kurmuşlar. KEMBEL Sosyal Yardımlaşma Derneği... Belediyeyi katıyorlar ama yöneticileri dışarıdan. Belediyeyle hiçbir ilgisi yok. İş insanlarından para aktarmışlar. Belediyenin binasını, işçisini, elektriğini, suyunu kullanıyorsun ama bunlar özel dernek. AKP ilçe başkanı, iş insanları vs var. Kemalpaşa’daki sanayicilerden para toplamışlar. 1 Nisan’da buraya kilit vurdular. Gelin açın diyorum. Orası özel diyorlar. Çalışan benim, yer benim, nasıl özel oluyor? Madem senin, seçimden sonra da devam ettir. İçeride ne varsa alıp gittiler. Sayın dernek yöneticileri; gelin bana, Kemalpaşa Belediyesi’ne, halka ‘bunu böyle yaptık’ deyin. Gelin ziyaretime ya! Hepsi kaçıyor” ifadelerini kullandı.  

SOSYAL MARKET YERİNE KİMSE GÖRMEDEN KAPILARA PAKET BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Sosyal market üzerinden konuşmalarını sürdüren Karakayalı, “Seçimlerden 1 ay önce bana bile sosyal market kartı verdiler. Gidip de hiçbir şey almadım ben. 4 bin tane kart dağıtmışlar. Şimdi bizim arkadaşlarımız gerçekten ihtiyacı olanları ayıracaklar. Sosyal marketi kurmayı düşünüyordum ama genel başkanımız geçen gün ‘sağ elin verdiğini sol el görmeyecek’ dedi. Doğru söyledi. Şimdi kimse görmeden kapılara paket bırakmayı düşünüyorum. Kimse rencide olmasın. Eşya ve giysi bankası kuracağız. Çamaşır yıkama atölyesi kurmayı düşünüyorum. Kişi gelecek oraya çamaşırını yıkayacak ütülenecek falan. Taziye evleri kurmayı düşünüyorum. 2009’da kurmuştum, mahallelerimize yayacağız. Bu sıcakta çadır kuruluyor olmuyor. Bir ev dayayıp döşendiği zaman güzel oluyor” dedi.

ÇİMDE FOKUR FOKUR NARGİLE İÇEN BİRİNİ GÖRDÜĞÜMDE BEYNİM ATIYOR!
Geçmiş dönemde tepki toplayan, “Suriyeli levhası kalmayacak. Gönderilecek. Arapça levhalar kalmayacak, hepsini kaldıracağım. Belediye yardım yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum ama bir tane yardım yapılmayacak. Yeter artık, kendi ülkelerine gitsinler, Suriye’ye barış geldi” ifadelerinin hatırlatılması üzerine konuşan Karakayalı, “Aynı sözün arkasında duruyorum. Önümüzde Kurban Bayramı var. Sınırlar dolu. Arkadaş sen mülteci misin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı mısın? Orada savaş bitti, niye ülkene dönmüyorsun ya? Gelin Kemalpaşa’yı görün. Her taraf dilencisi, camide bekleyeni, parklarda içeni, hepsi var. Hepsi geziyor. Senin ülkende savaş bitmedi mi? İnsanları rahatsız ediyorlar. İşçimi rahatsız ediyor. Ucuz iş gücü olarak çalışıyorlar. Çimde nargile içen birini gördüğümde beynim atıyor. Fokur fokur nargile içiyorlar. Miting yapıyorlar. Türkiye defol burası bizim ülkemiz diyor. Bu çok çirkin! Benim ülkemde miting yapıyor. Belediyeden asla yardım yapmadım. Sokakta aylak aylak geziyorlar hoş olmuyor” açıklamasını yaptı.

GEÇEN DÖNEMİMDE ACELE ETTİM, HATALAR YAPTIM, BU KEZ İŞİ EHLİNE VERİYORUM
2009-2014 dönemi sonrasında göreve gelen AK Parti iradesini eleştiren Karakayalı, “Bizden sonra göreve geldiklerinde hiçbir şeye dokunmamışlar. Bizim yapılarımızın hepsi dökülüyordu. Bakım yok, darmadağın! Boya, elektrik tesisatı hiçbirine dokunmamışlar. Tüm tesisleri bakıma aldık. Kültür merkezi şu an bakılıyor, spor salonu, yüzme havuzu olan yer dört dörtlük bakılıyor. Daha personeli oturtamadık. İşi ehline veriyorum. Geçen sefer çok acele ettim hatalar yaptım. İşi ehline verirken de çok düşünmek lazım. Değişim olmasın diye dikkatli gidiyorum. Gölpark, piknik alanında işi ehline verdim, kara geçtiler. 1 ayda 170 bin TL ciro yaptı. Çok büyük rakam! Gölpark’taki kayıkların motorlarını alıp götürmüşler. Ben mazbatayı almadan önce almışlar. Şu an gölde dolaşamıyoruz, motorları yok. Saray dediğimiz yerin yarısının eşyalarını götürmüşler. Demirbaşları şimdi saydırıyorum. İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istedim, 15 gündür inceliyorlar. Müfettişler ne rapor yazarsa ona göre davranırız. Kimseye iftira atmayız” dedi.

BEN MERT İNSANIM!
Kendisine yönelik saldırılar olduğunu ifade eden Karakayalı, “Herkes mert olacak. Mertlikten çok hoşlanıyorum. Asla hak yemem, hukuksuzluğa tahammül edemem. Deli doluyumdur ama kalbimde kötülük yoktur. Asla kin tutmam. Ben mert insanım. Kemalpaşa beni tanıyor. Herkes bana, ‘Rıdvan hoca, hocam’ der. Bana ‘başkanım’ demezler. Birçoğu benim öğrencim. Hayatım eğitimcilikle geçti” ifadelerini kullandı.

5 BİN KİŞİYİ BELEDİYEYE NASIL İŞE ALACAĞIM?
Belediyede yapılacak işçi alımlarıyla ilgili konuşan Karakayalı, “Belirli sayıda işçi alacağız. Ama fabrikalara da yönlendirme yapıyoruz. Arkadaşlarımız kayıt altına alıyor ve fabrikalarla iş birliği yapıyor. Kimin, nasıl işçiye ihtiyacı varsa bizi arıyorlar, biz de randevu veriyoruz götürüyoruz. Ben şimdi güvenlik şirketi kuruyorum. İnsanları üzerime karşı kışkırtmak istiyorlar. ‘5 bin kişiyi alacaktı’ diyorlar. 5 bin kişiyi belediyeye nasıl işe alacağım? İşe göre adam alıyoruz. 10 günden beridir taş ustası arıyorum. Yok. Herkes masa başı olsun, hafta sonu iznim olsun, maaşım bol olsun istiyor” dedi.   

13 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARDIM 256 BİN TL PARA VERDİM
Karakayalı işten çıkarmalar için ise, “Kendileri bir gecede mesajla kaç kişiyi işten attı! Şu ana kadar 13 kişiyi çıkardım hepsini çağırdım, haklarını peşin para ile verdim. Şu ana kadar 13 kişi için 256 bin TL para verdim. Hem de militanlardı. Şu an bazılarını çağırıyorum, gelmiyor. Her gün sağlık raporu, heyet raporu alıyorlar. İşe gelmiyor. Onun aldığı para haram! Vicdan, kalp var mı? Gelsinler adam gibi karşıma, çalışacaklarsa çalışsınlar. Rapor alıyor İstanbul’daki seçime gidiyor, Salda gölünde selfie atıyor. Arkadaş tatile çıkıyor. 5 bin TL maaş alsın!” diye konuştu.  

TÜRKİYE’Yİ İMAR AFFIYLA MAHVETTİLER
Hükümetin imar barışı olarak nitelendirdiği fakat kaçak yapıların yasal hale gelmesini sağlayan uygulama üzerinden konuşan Karakayalı, “İmar affını gördükçe içim acıyor. Üzülüyorum. Geçen gün ovalarımızı gördüm. Binlerce metrekarelik binaları, depoları koymuşlar. Türkiye’yi imar affıyla mahvettiler” açıklamasını yaptı.  

HER KARALAMAYA RAĞMEN DİMDİK AYAKTAYIM!
Karakayalı ayrıca son mesaj olarak, “Her türlü karalamaya rağmen dimdik ayaktayım. Yoluma, yolumuza devam ediyoruz. Millet İttifakı olarak yürüyoruz. Bana biraz müsaade etsinler. Mali tabloyu oturtacağım. Sonra ortaya çıkacağım. Yıllardan beri halkımızla beraber yine beraber olacağız” ifadelerini kullandı. 

 
Varlık barışında yeni dönem başlıyor
 
Başkan Oran’dan eski Başkan Dalgıç’a: Hisseleri belediyeye devret!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Temmuz 2019 Salı 16:30

Kongre merkezi Kemalpaşa için olmazsa olmaz bir projeydi.

Yorumu oyla      4      5  
Kemalpaşalı 30 Temmuz 2019 Salı 16:04

Lojistik merkezi için Raylı sistem Kemalpaşaya zaten geldi. Devletle el sıkışında izban olarak getirsin ulaştırma bakanlığı Sallayıp durmayın metro gelecek diye

Yorumu oyla      5      6  
Kemalpaşalı 30 Temmuz 2019 Salı 16:00

Kongre merkezi şarttı ve yapılıyor. Kongre merkezi işin başlangıç noktasıydı otel projesi de vardı merak etme Rıdvan başkan şu kadar borç bu kadar borçtan bahsediyor ama o borçların karşılığı gençlik merkezinde toplantı yaparken, Muhsin YAZICIOĞLU yarı olimpik yüzme havuzunda chp bayraklarını asıp toplantı yapabiliyor. Gölete borçlara ilgili toplantı yapıyor ulen hiç mi utanmıyorsunuz. Ak parti döneminde alınan kepçeler aylarca belediye önünde sergileniyor :)))

Yorumu oyla      4      8  
Hak,hukuk, adalet 30 Temmuz 2019 Salı 13:39

Kemalpaşa Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Karakayalı İzmir’e 14 dk. mesafesi olan Kemalpaşa ilçesinde hizmet veren İzmir BB ait belediye otobüslerinde 90 dk. aktarma hk. neden iptal edildi . Otobüsler dolmuş işletmesi gibi indi bindi para ödüyorsun . 11 merkez ilçede toplu taşıma aracına ilk binişten sonraki 90 dk. süresince binişler BEDAVA. Sizin belediye Başkanı olduğunuz ilçede 90 dk. aktarma hk. neden yok. İzmir BB meclisinde bu ayrımcılığı gündeme getiriyormusunuz ? Metro dan önce mevcut toplu taşıma uygulamasında Kemalpaşa ‘ya 90 dk. aktarma hk. için mücadelede ediniz . Batı’ya , Kuzey’e, Güney’e metro var , Doğu’ya niye yok demeden önce , Güzelbahçe’den Bornova’ya 99 dk aktarma hk. var da Kemalpaşa’dan Bornova’ya veya Bornova ‘dan Kemalpaşa’ya veya Kemalpaşa’nın köylerinde 90 dk. aktarma hk. neden yok diyebilmelisiniz. Bunu diyemiyorsanız metro istemenin inandırıcılığı olmaz .

Yorumu oyla      5      8  
Gürkan 30 Temmuz 2019 Salı 12:51

Müjde mi! Programa alınıp, kısa sürede çalışmalar mı başlayacak :)

Yorumu oyla      5      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemeraltı için tarihi dokunuşlar
Kemeraltı'nda bulunan altı sinogogu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı ...
Çiğli'de bir ilk: Büyük kent sempozyumu başlıyor
Çiğli Belediyesi Kent Sempozyumu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç ...
Foça Belediye Başkanı Gürbüz'ün mutlu günü
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz baba olma mutluluğunu yaşadı. Gürbüz’ün ...
 
Narlıdere'de her kahvehaneye bir kitaplık
Kitap okumayı teşvik etmek ve farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten ...
Temiz Buca için farkındalık hamlesi: İz bırakma, temiz bırak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan “Temizlik Seferberliği”ne ...
Bornova'da çocuklara havuz müjdesi
Bornova Belediyesi ve EÇEV işbirliğiyle başlatılan sosyal sorumluluk projesi ...
 
Bayraklı'da asfalt seferberliği
Bayraklı Belediyesi, ilçenin ihtiyaç duyulan sokaklarında sıcak asfalt ...
İzmir'in o ilçesinde 12 saatlik su kesintisi
İzmir'in Ödemiş ilçesinde 31 Temmuz günü 12 saatlik su kesintisi uygulanacak.
Foça'da Başkan Gürbüz'den muhtarlar zirvesi
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Foça’da görev yapan 16 muhtar, Temmuz ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva