HABERLER>POLİTİKA
22 Şubat 2019 Cuma - 13:31

Bakan Pakdemirli, Ege'de ders vermeye başladı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde ders vermeye başladı. Pakdemirli’nin ilk dersine İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Rektör Prof. Dr. Necdet Budak da eşlik etti.

Bakan Pakdemirli, Ege de ders vermeye başladı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2018- 2019 bahar yarıyılında İİBF İktisat Bölümü 4'üncü sınıf öğrencilerine 'Dış Ticaret Politikaları, Sanayileşme ve Gelişme' ve 3'üncü sınıf öğrencilerine de 'Tarım Piyasaları Analizi' derslerini anlatacak.

Pakdemirli'nin ilk dersine İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Rektör Prof. Dr. Necdet Budak da eşlik etti. Pakdemirli’nin Ege Üniversitesi ailesine katılmasından dolayı son derece memnun olduğunu belirten Prof. Dr. Budak, Pakdemirli’ye üniversitenin rozetini takarak iyi dileklerini dile getirdi.

Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan, yüksek lisansını Başkent Üniversitesi’nde, doktorasını ise Celal Bayar Üniversitesi’nde tamamlayan Bakan Pakdemirli, kamuda aldığı görevlerin yanı sıra özel sektörde de önemli bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir isim. Gıda, tarım, hayvancılık, teknoloji, iletişim ve otomotiv alanlarında serbest girişimcilik yapan Dr. Bekir Pakdemirli, Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan bir firmada ve halka açık bir gıda firmasında genel müdürlük görevlerini üstlendi. Bakan Pakdemirli, uluslararası bir gıda şirketinde üst düzey yönetim kademesinde bulundu ve aynı firmaya danışmanlık yaptı.

KEMERALTI ÇARŞISI'NDA YEMEK YEDİ, ESNAFI DİNLEDİ
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'de Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda esnafı ziyaret etti. Kızlarağası Hanı'nda iş yerlerine girerek burada vatandaşlarla sohbet eden Bakan Pakdemirli'ye, AK Parti'nin Konak Belediye Başkan adayı Melek Eroğlu ve bazı partililer de eşlik etti. Bakan Pakdemirli'nin Kemeraltı turunda, kendisini kahve içmeye davet edenler de oldu. Pakdemirli, teklifleri geri çevirdi. Girdiği iş yerinde öz çekim yapmak isteyen bir kadın, önce "Özçekime karşı mısınız?" diye sordu. Pakdemirli de karşı olmadığını söyleyince, esnaf kadın Bakan ile özçekim yaptı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Pakdemirli, daha sonra Kemeraltı'ndaki bir lokantada yemek yedi. Kemeraltı ziyaretinde, Pakdemirli'ye bazı vatandaşlar zaman zaman yerel yönetimlere ilişkin sorunlarını da aktardı. Tarihi çarşıdaki esnaf turunun ardından cuma namazını Şadırvan Camii'nde kılan Pakdemirli, ardından Ege Üniversitesi'ndeki programa katılmak üzere, buradan ayrıldı. (DHA)

 
AK Parti'li Şengül: Metro üzerinden İzmir'i aldatma yarışına girdiler!
 
AK Parti Konak adayı Eroğlu'ndan yerinde çözüm sözü
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kardeşi 23 Şubat 2019 Cumartesi 04:58

Bilmeyenlere; bunun kardeşi, fetöden içerde! Şimdi bunun ya da akpnin fetöyle savaşıyoruz dediğine inanıyor musunuz? Bu utanmazlar, sözcü yazarlarını, cumhuriyet yazarlarını fetöcü ilan ettiler ya, yakında CHP ile İyi partiyi de fetöcü ilan ederler! Samanı bile dışardan al, üretene değil üretmeyene destek ver sonra de ki kalkınıyoruz! Dalga geçiyorlar besbelli!

Yorumu oyla      5      5  
akp 22 Şubat 2019 Cuma 17:19

AKP''nin fetöyle nasıl savaştığının kanıtıdır bu kişi! hdp vekillerinin kardeşlerinin akp vekili olması, hdp ile andımızı yasaklamaları terörle savaşlarının ispatıdır. Vicdanlarını susturabilmek için herkesi ya fetöcülükle ya terörle suçluyorlar!

Yorumu oyla      8      5  
.. 22 Şubat 2019 Cuma 15:01

Bu Ülke kendi kendine yetebilen üreten 7 ülkeden biriydi. iktidarın tarım politikaları yüzünden kotalar konarak sonrasınada fabrikalar işletmeler kapatılarak tarımı bitirdiniz. tarım bakanımızın bence yapması gereken durum nasıl ESKİ hale gelebiliriz sağlıklı GDOsuz KANSOROJEN gübreler ilaçlar kullanılmadan sebze meyve yeriz onu geliştirip uygulasınlar. dışarıya bağlı yaşıyoruz farkındalar mı acaba..

Yorumu oyla      9      5  
22 Şubat 2019 Cuma 14:32

ekonomik krizden nasıl çıkılacağını anlatıyor. :))

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'li Şengül: Metro üzerinden İzmir'i aldatma yarışına girdiler!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı basın organlarında Halkapınar ...
MHP'li belediye başkanı partisinden istifa etti
İhraç istemiyle partisinin disiplin kuruluna sevk edilen Hatay Dörtyol ...
AK Parti Buca adayı Arslan'dan Noter tasdikli vaat
"Böyle Buca dostlar başına" sloganıyla yola çıkan Ak Parti Buca Belediye ...
 
O fotoğraf için Kılıçdaroğlu'na suç duyursu!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında gösterdiği "çöp toplayan ...
Cumhur İttifakı Çeşme adayı Cenger: 1-0 olsun bizim olsun!
Çeşme Belediye Başkan Adayı MHP’li Cenger, “Çeşme ile yatıp Çeşme ile ...
CHP'li Polat İzmir'in ÇED bilançosunu çıkardı
CHP’li Polat’ın soru önergesine yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanı ...
 
AK Parti Bayraklı adayı Aslan: Sorunları biz çözeceğiz
Cumhur ittifakı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, ...
Erdoğan'dan '19 Mayıs' genelgesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal mücadelesinin mihenk taşlarından ...
Zeybekci: İzmir geri gitti!
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir'in ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva