HABERLER>POLİTİKA
2 Mayıs 2018 Çarşamba - 12:16

AK Partili Yılmaz: Kılıçdaroğlu bizim için büyük şans!

Milletvekili Aday Adayı Yılmaz, “Genel başkanın otoriter olması lazım. Arkasından gelen insanlara ‘bana güvenin demesi lazım. CHP’nin güvenilecek bir lideri yok. Bizim için Kemal Kılıçdaroğlu büyük şans. AK Parti’nin yüksek oy almasında ki yegane unsur olarak iyi bir AK Partili gibi çalışıyor” dedi

AK Partili Yılmaz: Kılıçdaroğlu bizim için büyük şans!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Yılmaz, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu.

Partide ilçe başkanlığı, il yöneticiliği görevlerinde bulunmuş olan Yılmaz, milletvekili aday adayı olmasının sebeplerini tek tek açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Yılmaz ayrıca birbirinden önemli mesajlar verdi.

YAYININ TAMAMI İÇİN:

AK PARTİ GİBİ BİR SİYASİ PARTİDE GÖREV YAPMAK AYRI BİR MUTLULUK
Yılmaz, “Cumartesi günü temayülümüz var. Bugün de aday adaylığına başvurumuzun son günü. Her müracaat edenlerin listeye girmesi imkansız. Öncelikle bunu bilmemiz gerekiyor. AK Parti gibi bir siyasi partide görev yapmak ayrı bir mutluluk, övünerek söylüyorum. Başvurular yaklaşık 200 kişiyi buldu. Ben dün 7 ilçeyi gezdim. Teşkilattaki heyecanları yükseltecek ve bulunduğu bölgeyi iyi tanıyacak kişiler tercih edilecek diye düşünüyorum. Teşkilatların buna ihtiyacı var” dedi.

İL BAŞKANIMIZ BIRAKMAK İSTEMEDİ
Yılmaz, “Partinin en zor olan kısmında 2 buçuk yıl görev yaptım. Sosyal yardımlarda il başkan yardımcılığı yaptım. En uzun süre kalan kişi ben oldum. Belli bir süre sonra tecrübeden ziyade insanın psikolojisini bozuyor. İl başkanımız bırakmak istemedi. Sosyal market kurduk. İlçelerden gelen talepleri arkadaşlarımız temin ediyorlar. Bundan daha büyük bir mutluluk yok. AK Parti’de görev istenmez, alınır ve hizmet üretilir” yorumunu yaptı.

TEŞKİLATIM BENİ TEMAYÜLDEN ÇIKARIRSA BİR TALEBİMİZ OLACAK
Yılmaz, “Teşkilatım beni temayülden çıkarırsa bir talebimiz olacak. Teşkilatın teveccühünü alacağız. Büyüklerimiz görevini layıkıyla yapan kişi istiyor.  Görev adamı istiyorlar. Biz de bunu istiyoruz. Benim bir kişinin karşısına temayüldeki gücü alarak çıkmam lazım. Teşkilat seni istemiyorsa demek ki yüzünü teşkilata çevirmemişsin. Hizmet üretmeye aday olduğumu söyleyeceğim” diye konuştu.  

ÇİĞLİ’DE BİZ YÜZDE 30, CHP YÜZDE 45 ÇIKIYOR
Anketler üzerinden konuşan Yılmaz, “Çiğli en zor metropol ilçesi. Orada anket yaptırıyoruz. Bizim oyumuz yüzde 30, CHP’nin oyu yüzde 45 çıkıyor. Ama mutlu olmayan insan sayısı da geri kalan oran olarak çıkıyor. Bu memnun olmayan ve kararsız insanlardan biz oy alabiliriz diyoruz” yorumunu yaptı. 

BAZEN İNSANLAR AK PARTİLİ OLDUĞUMUZ İÇİN ELİMİZİ SIKMIYOR
Yılmaz, “Bazen AK Partili olduğumuz için insanlar elimizi sıkmıyor. Akademisyenler var. Eğitimli insanlar var. Elimi sıkmayabilirsiniz, bizi farklı görebilirsin ama ne olur insan olalım. Biz yolda yürürken AK Partili CHP’li diye bakmayız. Bizde böyle insanlar siyaset yapamaz” dedi.

CUMHURBAŞKANI FARK ATACAKTIR
Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın Allah sağlığına zeval vermesin ben 50-51’de takılacağını sanmıyorum. Fark atacağını düşünüyorum” diye konuştu.

BU ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNU CHP
Yılmaz, “Bu ülkenin en büyük sorunu CHP… Cumhurbaşkanımızla Devlet Bahçeli bir görüşme yaptı. Seçimlerle ilgili tarih belirlendi. Ortaya bir Abdullah Gül meselesi çıktı. O mu olacak bu mu olacak? İstikrarsızlık kadar bu ülkeye zarar veren başka bir şey yok. Cumhurbaşkanımız karşısında Ekmeleddin İhsanoğlu’nu çıkardılar. 17 partiye karşı sadece AK Parti’nin mücadelesiyle güvenoyunu cumhurbaşkanımız aldı” açıklamasında bulundu.

BİZİM İÇİN KEMAL KILIÇDAROĞLU BÜYÜK ŞANS
Yılmaz, “Muhalefet görevini iyi yapamadığı takdirde insanları da yanıltıyorlar. Rakibimiz belli olduğunda biz de bileceğiz. Şu an o mu olacak, bu mu olacak diye bakıyoruz. Bizim bir liderimiz var. Gücünü halktan alıyor. Diğer tarafa baktığın zaman vatandaşın geleceğini, hayatını sulandırıyorlar. Genel başkanın otoriter olması lazım. Arkasından gelen insanlara ‘ben buyum, bana güvenin demesi lazım. Ama onların güvenilecek bir lideri yok. Bizim için Kemal Kılıçdaroğlu büyük şans. AK Parti’nin yüksek oy almasında ki yegane unsur olarak iyi bir AK Partili gibi çalışıyor” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI SANDIĞA OLUMLU YANSIYACAKTIR
‘Cumhur İttifakı’na ilişkin konuşan Yılmaz, “Bu ittifak sandıklara olumlu yansıyacaktır. Önceden MHP ile fikir ayrılığımız oluyordu ama şu an ikimizin de birlikteliği memleket meselesidir” açıklamasında bulundu.

GENÇLERE SESLENDİ: KENDİNİZ İÇİN OY KULLANIN
Gençlerimiz 2002’den öncesini bilmediği için kendileri için oy kullanmalarını istiyorum. Biz gençlerin meclise girmesini istiyoruz. Eskiden gençlerin söz hakkı yoktu. Gençler kendi özgüvenini sağladığı müddetçe bu ülkeye de özgüven verecektir. Gençlerin her yerde olması gerekiyor. Biz onların önünü açmak için her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

 
Meral Akşener'den adaylık başvurusu
 
Vahşet: Kayınpeder hamile gelinini bıçakladı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seydiköylü 2 Mayıs 2018 Çarşamba 16:34

Madem istikrar yok bırakın gidin, istikrarsızlığa sebep olan sizsiniz, madem istikrar var, seçime neden gidiyorsunuz !

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den adaylık başvurusu
100 bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan İYİ Parti Genel ...
İzmirli genç avukat AK Parti'den vekil adayı
İzmir’de genç yaşında mesleğindeki başarıları ile dikkat çeken, 18 yaşından ...
'İttifaka alerjisi olanlar ittifak yaptı'
MHP lideri Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, ...
 
CHP İzmir’in Başkanı Yücel: Önceliğimiz örgütten gelenlerin vekil olmasıdır!
İl Başkanı Yücel, “Önceliğimiz ön seçim olmasıydı. Ama zaman buna el vermiyor. ...
AK Partili Kaya'dan muhtarlarla zirve: O ilçeye doğalgaz müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'daki mahalle muhtarlarını ...
Hükümetten 4 partili ittifak için ilk yorum
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 4 partinin ittifak kararına ilişkin, ...
 
AK Parti aday adayı Kırkpınar'dan ilçelere çıkarma
AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Milletvekili ...
4 parti anlaştı: İttifak protokolü imzalanıyor!
CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti kuracakları ittifakla ...
Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a 'aday' ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Görüşmede ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva