HABERLER>GÜNCEL
3 Mayıs 2024 Cuma - 08:23

Çarpıcı Berzeg yorumu: O yaşta imkansız!

Cinayet bürodan emekli polis Savaş Kurtbaba, Korhan Hoca’nın kemiklerinin bulunduğu olay yerine otomobil ile yarım saat süren zorlu bir yolculuk sonunda ulaştığını belirterek “O yaşta bir insanın buraya gelebilmesi ‘imkânsız’ denecek kadar zor. Olay yerini gördükten sonra artık bu olayın cinayet olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Çarpıcı Berzeg yorumu: O yaşta imkansız!

Balıkesir Gönen’deki yazlık evinden yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg’in 312 gün sonra kemiklerinin bulunmasıyla öldüğü kesinleşti. Cinayet büroda 15 yıl çalıştıktan sonra emekli olup dedektiflik bürosu kuran Savaş Kurtbaba, Berzeg’in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Berzeg’a ait olduğu değerlendirilen kemiklerin bulunduğu alana giderek inceleme yaptığını belirten Kurtbaba, şunları söyledi:

‘O YAŞTAKİ BİR İNSAN BURAYA GELEMEZ’
“Korhan Hoca’ya ait olduğun tespit edilen kemik parçalarının bulunduğu alana gidebilmek için araba ile yarım saat süren zorlu bir tırmanış yapmanız lazım. Zirve noktalarında, ormanlık ve yabani hayvanların bulanacağı oldukça tehlikeli bir alan. Çok sık, maki türü bitki örtüsüne sahip. Üst tarafları büyük ağaçlarla çevrilmiş bir alan. O alanda 2 tepe var arka arkaya. O tepelerin tam arkasında bir su yolu var. Kemik parçaları, tepenin arkasında dere yatağının içinde bulunmuş. O yaşta bir insanın buraya gelebilmesi, buraya kadar tırmanması ‘imkânsız’ denecek kadar zor. Gelemez, mümkün değil. Çok uzun bir yol. Ama bir araçla buraya kadar getirilme ihtimali çok yüksek. Burada yol ikiye ayrılıyor. Ana yol ve keçi yolu olarak tabir edebileceğimiz bir dağ yolu daha var. Bu keçi yolu olarak tabir edebileceğimiz yol... Tepelerin arkasında dere yatağının içinde kemiklerin bulunduğu yer burası. Bu da cinayet şüphesini daha da arttırıyor. Korhan Berzeg’i buraya getirip atmışlar diye düşünüyorum. Jandarmanın burada yaptığı çalışmalar da bunu gösteriyor. Burada ceset parçaları bulsam, bunun bir cinayet olduğu şeklinde izlenim bende en doruk seviyeye çıkardı. Yola yakın yerlerde bulunan cesetler, cinayetle sonuçlanan olaylardır. Cinayetlerde vücut bütünlüğü varsa tanı koyma şansınız çok doğrudur. Delici, kesici alet yarası veya ateşli silah yarasını ararsınız. Bunlar varsa, ‘Bu, cinayettir’ dersiniz. Ama bu olayda bırakın vücut bütünlüğünü, iskelet bütünlüğü dahi yok. İncelemeler sonunda ölüm sebebi de ortaya çıkacak. Ama ben olay yerini gördükten sonra artık bu olayın cinayet olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.

‘SIRTLANLARIN ÜREME ALANINA BİLEREK BIRAKILMIŞ OLABİLİR’
Olay yerinin de burası olmadığını düşünüyorum. Ama olabilir de... Yanılıyor olabilirim. Kemikleri bulan muhtara, ‘Buraya, yani olay yerine daha önce geldiniz mi?’ diye sordum. ‘Biz buraya köpeklerle 3 kere geldik’ diye yanıt verdi. O zaman Korhan Berzeg başka bir yerde öldürüldü ve buraya getirilip bırakıldı. Neden buraya bırakıldı? O alan sırtlanların üreme alanı. Sırtlanlar da biliyorsunuz leşle beslenir. Orada bu işin bitmesini istediler ve bitirdiler.” (Hürriyet)

 
İYİ Parti’de başkanlık divanı belirleniyor!
 
Mehmet KARABEL yazdı... 'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evlat dehşeti... Ailesini rehin aldı!
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde annesi, babası ve 2 kardeşini bıçakla rehin ...
Sapıklara İzmir'de baskın!
Aralarında İzmir'in de olduğu 77 ilde düzenlenen çevrimiçi çocuk müstehcenliği ...
Öldüren uyku: 2 ölü, 4 yaralı!
Aksaray'da kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ...
 
Pakistanlı kadının şüpheli ölümü!
Antalya'da yaşayan Pakistanlı kadın, evinde boynundan ve kolundan bıçaklanmış ...
Yunan unsurları ölüme itti... Denizde can pazarı!
İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Metal Sendikası'na ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Metal Sendikası'na taziye ziyaretinde bulundu. ...
 
TBMM'de 'Maden Kanunu' kabul edildi
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili ...
Korkunç kaza... Sürücü can verdi!
İstanbul Eyyüpsultan'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ...
İzmir'de FETÖ'ye 'Kıskaç' darbesi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik İzmir dahil 17 ilde düzenlenen ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva