HABERLER>POLİTİKA
10 Mart 2018 Cumartesi - 17:11

AK Parti Karabağlar'da sandıklar kuruldu

Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten kongrede yeniden seçilerek güven tazelerken İl Başkanı Şengül teşkilata önemli mesajlar verdi. Şengül, “İl binasında yeni bir sistem kuracağız. İlçe çalışmalarını an an, saat saat, takip edeceğiz. Kim ne kadar çalışmış Allah’ına kadar destek vereceğiz” dedi.

AK Parti Karabağlar da sandıklar kuruldu

EGEDESONSÖZ-AK Parti’de genel merkez tarafından ara verilen kongre süreci için devam düğmesine basılmasının ardından seçimler tüm hızıyla gerçekleşiyor.  İzmir’e gerçekleşen atamayla birlikte 4 yıllık görev süresi noktalanan Bülent Delican’ın ardından koltuğu ikinci kez devralan İl Başkanı Aydın Şengül ve kurmayları adeta kenti mercek altına aldı.

Bergama, Kınık, Beydağ, Kiraz ve Bayındır’da mevcut başkanlarla yola devam edildi. AK Parti’de gelenekselleşmiş hale gelen tek listeli kongrelerde başkan adayları rakipsiz bir şekilde ipi göğüslüyor.

- AK PARTİLİ DAĞ: AFRİN, AYNI ZAMANDA EKONOMİK OPERASYONDUR!

Bergama’da Hakan Koştu, Kınık’ta Sami Mollaahmet, Beydağ’da Ogün Asil Aydoğdu, Kiraz’da İbrahim Yılmaz, Bayındır’da Uğur Demirezen ilçe başkanlığı görevine yeniden getirilen isimler oldu.

Gün içinde ise Karabağlar’da delegenin önüne sandık konuldu. İlçe Başkanı Kazım Erten’in tek aday olarak çıktığı kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir milletvekilleri, İl Başkanı Aydın Şengül ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın sadece askeri değil, aynı zamanda ekonomik bir operasyon olduğunu belirtti.

Teşkilat çıkardığı takvim kapsamında öncelikle görevlerine devam edecek 11 ilçede karar kılmıştı. 19 ilçede ise temayül çalışmaları gerçekleşti. Gelişmelerin ardından Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen, Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilcimen ve Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi ile de yola devam kararı alındı. Böylelikle değişim yaşanacak ilçe sayısı en fazla 15 olacak.

Gün içinde yapılması planlanan Seferihisar kongresi ileri bir tarihe ertelenmişti. İlçe Başkanı Hamit Nişancı yoğunluğu gerekçe göstermişti.

İl Başkanı Şengül ise her gittiği kongrede 2019’da gerçekleşecek seçimler için İzmir özelinde iddialı açıklamalarda bulunurken oluşturulacak kadroların önemine vurgu yapıyor.

İL BİNASINDA YENİ SİSTEM KURUYORUZ, AN AN İLÇELERİ TAKİP EDECEĞİZ!
İl Başkanı Aydın Şengül Karabağlar’da yaptığı konuşmada da parti içi önemli mesajlar verdi. Başkan Şengül, “Biz kendi içimizde adaleti sağlayamazsak dışarıda adaleti nasıl sağlayacağız?  İl binasında yeni bir sistem kuracağız. İlçe çalışmalarını an an, saat saat, takip edeceğiz. Kim ne kadar çalışmış, elimizde tuttuğumuz raporlarla onların arkasında duracağız, Allah’ına kadar destek vereceğiz” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER İÇİN EVLERDEN HELALLİK İSTEYİN
Özeleştiri yapan Şengül, “Seçim çalışmaları bitiyor. Başarısız oluyoruz. İçimize dönüyoruz. Partimiz kurulduğundan beri emek harcadınız. Belki unutuldunuz. Belki size haksızlık, vefasızlık yapıldı. Tüm kırgınlıklarımzı bir kenara bırakalım. Yeni başlıyormuş gibi ‘ya Allah bismilah’ deyip kolları sıvayalım. Önümüzdeki seçimlerle ilgil tüm teşkilat mensupları evlerinden helalik istesin. Ben yoksam kimse olmaz deyin” diye konuştu.

BAŞKAN’A SÖYLEDİM; ÖYLE BİR KADRO KUR Kİ ŞU MÜDAHALE ETTİ DEME!
Bizim çatışmayla, kavgayla işimiz yok. Bizim insanların yaşam tarzıyla, etnik milliyetiyle işimiz yok. Biz insanların yüreğine bakarız. Biz onların kalbinden samimiyeti alırsak bizim için en değerli odur. Yok şu memlekettenmiş, yok şu dernektenmiş bunlar önemli değil. Bizim kriterimiz iyi niyet samimiyet. Onu ortaya koyan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Karabağlar’da yeni bir yapılanma oldu. Başkan Erten’e söyledim; ‘öyle bir kadro kur ki yarın bir bahane olmasın. Bana şu karıştı, müdahale etti deme. Kimle iyi çalışacaksan onu kadrona kat. Yarın başarısızlık olursa senin listene müdahale edenden hesap sorulmaz’ dedim. Biz çalışırsak Karabağlar’ı değiştiririz, İzmir’i değiştiririz. Ben teşkilatlarımda o motivasyonu görüyorum. Yeniden diriliş diyoruz. Durmak yok yola devam diyoruz” açıklamasında bulundu. 

İŞTE ERTEN'İN YENİ LİSTESİ: TAKVİM NASIL DEVAM EDECEK?
11 Mart Pazar; Menderes ile Torbalı’da, 18 Mart Pazar ise; Kemalpaşa ve Bayraklı’da delegenin önüne sandık konulacak. Tüm ilçelerde mevcut başkanlarla yola devam edilecek. İlerleyen günlerde ise değişim yaşanacak 15 ilçenin seçim takvimi oluşturulacak.

 
'Mart'ta yaz havası
 
TMMOB İzmir Şubesi: İş cinayetleri önlenebilir
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet Resul yüce 11 Mart 2018 Pazar 10:14

Delegeyken çıkarıldık. Biz kapı kapı dolaşıyorurduk.şimdi Ne arayan var nede soran.insanlarımız ak partili olduğu için ,çakma ak partililerin mağduru oldu.insallah Aydın başkan sıkıntıları giderir.

Yorumu oyla      9      5  
Hayat Pahalılığı 10 Mart 2018 Cumartesi 23:11

Herşey ithal ve çok pahalı, tarım ve hayvancılığı bitirdiniz.İthalat ve inşaat peşinde koşuyorsunuz 15 yıllık destek bitti.

Yorumu oyla      9      5  
volkan nicolas 10 Mart 2018 Cumartesi 18:56

aslında işiniz o kadar kolayki..bu zamana kadar otogar metroyu bitirip hızlı trenı burdan başlatsaydınız bornova opera bınasını açıp fuar izmirde kavşağı yapıp efeste yaptıgınız dağbaşındaki kongre merkezini izmire yapsaydınız şu an oy oranınız % 40 tı belkide bu yerel seçimleri alırdınız..ama hala sözler tutulmuyor

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekçi'den sert eleştiri: Bu bir tefeci mantığıdır
Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu düşürmesine ilişkin konuşan Bakan ...
Erdoğan'dan Mersin'de 'bozkurt' işareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer ...
İl Başkanı Şengül'ün 'oy devşiriyorlar' çıkışına CHP'den jet yanıt
AK Parti İl Başkanı Şengül, CHP'li belediyeleri seçim öncesi 'oy devşiriyorlar' ...
 
Erdoğan: Afrin'e her an girebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Siyaset Akademisi'nin ...
İYİ Parti'de kongre mesaisi... Başkan Ulupınar güven tazeledi
2019 yılındaki seçimlerde herhangi bir engele takılmamak için usul gereği ...
AK Parti İzmir’de kongre maratonu: Bayındır’da Demirezen’le devam…
İzmir İl Teşkilatı geçmiş dönemde ara verilen kongre sürecine yeni İl ...
 
CHP Konak’ta Gruşçu başkan seçildi.... 4 gün sonra istifa etti!
İlçe eski Başkanı Başak’ın görevi bırakmasının ardından yönetim kurulu ...
PM eski Üyesi Prof. Dr. Özkan kararını verdi... Üniversite görevlendirdi, partiden ayrıldı!
CHP Parti Meclisi eski Üyesi Prof. Dr. Özkan Yıldız partideki üyeliğinden ...
'Almanya ile ilişkilerimizi normalleştireceğiz'
Berlin'de DW Türkçe’nin sorularını yanıtlayan Türkiye Kültür ve Turizm ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva