HABERLER>POLİTİKA
15 Kasım 2018 Perşembe - 11:34

AK Gençlik'ten buluşma ve mesajlar: Sıra dışı projelerimizle İzmir’de fark yaratacağız

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda, yerel seçim çalışmalarının ele alındığı ve ilk etapta toplam 12 ilçede yapılması planlanan Danışma Meclisi toplantıları tamamlandı. İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın da katıldığı toplantılarda, ilçe başkanları sunumlar yaparak çalışmalarını anlatırken, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projelerle ilgili istişarede bulunuldu.

AK Gençlik ten buluşma ve mesajlar: Sıra dışı projelerimizle İzmir’de fark yaratacağız

Toplantıların teşkilat içindeki dayanışma ve enerjiyi daha da arttırdığını söyleyen Başkan İnan, “Gençler olarak İzmir’deki yerel yönetim anlayışını değiştirmek ve partimizin başarısına katkıda bulunmak için elimizden geleni yaparak, çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle gençlere yönelik sıra dışı projelerimizle büyük fark yaratacağız” dedi.

İzmir’in hak ettiği hizmeti alamadığına ve gençlere yönelik yeterli projelerin de yapılmadığına dikkat çeken Başkan İnan, "Siyasetin nesnesi değil öznesi olan gençler, kenti ileriye götürecek akılcı çözümler sunarak İzmir’in gelişimine katkı koymalı. ‘AK gençlikle, AK belediyeciliğe’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, bizler ne yapmamız gerektiğinin de bilincindeyiz. Bu noktada seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde hareket ederek doğru bir strateji belirlemek, partimizin başarıya ulaşmasını sağlamak için büyük önem taşıyor. İlçe Danışma Meclisi toplantılarından yaptığımız görüş alışverişi de bu hedef doğrultusunda önemli bir adım oldu” diye konuştu.

HEYECANIMIZ VE İSTEĞİMİZ HİÇ BİTMEYECEK
Başkan İnan, şöyle devam etti: “İlçelerdeki ve üniversitelerdeki arkadaşlarımız, gençlerle sürekli iletişim halinde. Sadece AK Partili diğer, farklı görüşlerden diğer gençlerle de iç içeyiz. Gençlerin taleplerini ve önceliklerini çok iyi biliyoruz. Seçim sürecindeki çalışmalarımızı da buna göre şekillendireceğiz. Gençlik Kolları olarak, İzmir’deki çalışmalarımızla büyük fark yaratacağız. Toplantılarımız yoğun katılım ve ilgiyle geçti. Özellikle arkadaşlarımızın heyecan ve motivasyonu bizi çok mutlu etti. Birbirimizden güç aldık ve enerjimiz daha da arttı. Bu istek ve kararlılığın da seçime kadar süreceğinden şüphem yok. Yerel seçimde emeklerimizin karşılığını alarak, başarıya ulaşacağız”

 
Karşıyaka’da milli gurur 
 
Bucaspor'da Çağlayan sevinci
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Destek bitti 15 Kasım 2018 Perşembe 15:48

Sıradışı projelerini boşver büyüklerine söyle önce İzmir'e 1 metre metro yapsınlar. Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden yardım yapılıyor İzmir'in hakkını savunmayanlar ne sıradışı proje yapacakmış. Otogar-Halkapınar metroyu merkezi hükümet olarak biz yapılım dediğinde Sayın Binali YILDIRIM üzerinden kaç yıl geçti. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını düzeltin. İsteyenin aday olduğu ilçe kongreleri yapın, kongre yapılmayan ilçelere atama ile başkan, İl kongresi zaten yapılmadı. Gönlünde Dava diye 17 yıldır arkanızda olanlar artık yoklar şimdi olanlarsa dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde gelecek olan para hesabı yapanlar var.

Yorumu oyla      12      5  
Gürkan 15 Kasım 2018 Perşembe 12:32

Evet, haklı. İzmir sadece 1 yılda verdiği 66 milyarın karşılığını alamıyor. Sadece 2 yılda şehir 66+63 milyar vergi vermesine karşılık hükümet tarafından şehre yapılmış "1 metre" bile metro yok. İzmir'den alınan paralar nereye gidiyor ? Geçen yıl 66 alınmış, şehre de 14 milyar harcanmış. 14 milyar harcanmasına karşılık otogar metrosu niye yapılmıyor ? Sebep ? 14 milyar nereye harcanmış ?

Yorumu oyla      11      5  
volkan 15 Kasım 2018 Perşembe 11:46

izmirde sizin gibilere asla yer yok izmiri asla kazanamayacaksiniz abilerine soyle once soz verilen metro ve cevreyolunu bitirsin

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İki vekilden Meclis'te İzmir tartışması!
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Sağlıkla ilgili kanun teklifinin görüşüldüğü ...
CHP Aliağa Aday Adayı Devran: Konut sorunu, kanayan yaramız
CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Devran; ilçe halkının son yıllarda ...
Mehmet KARABEL yazdı... Sandık başında “gel bana, gel bana” olmaz!
Mehmet KARABEL yazdı... Sandık başında “gel bana, gel bana” olmaz!
 
Acıya ortak olmak için İzmir'e geliyor
Muharrem İnce, CHP'nin eski Grup Başkanvekili ve İzmir Eski Milletvekili ...
CHP'den Mansur Yavaş'a 'rozet' yanıtı
CHP'de Parti Meclisi toplandı. Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcısı ...
Hozat'ın başkanı Konak'a resmen talip oldu!
Tunceli'nin Hozat Belediye Başkanı CHP'li Celaleddin Polat, bu kez adaylık ...
 
MHP İlçe Başkanı hayatını kaybetti
MHP Kulu İlçe Başkanı Murat Toklucu (64), geçen hafta partisinin grup ...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İzmir'e geliyor
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın (perşembe) İzmir'e gelecek.
CHP, Balıkesir'de Vekil Akın'ı ilan etti!
CHP yerel seçim için 11 ilde belediye başkan adaylarını açıkladı. Ana ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva