HABERLER>ASTROLOJİ
13 Kasım 2017 Pazartesi - 09:28

13-19 Kasım astroloji yorumları

Jüpiter-Venüs kavuşumu hafta başından itibaren etkili. Bu nefis açıyı ne yazık ki yılda 1 kez yaşayabiliyoruz. Ve nerde gerçekleşirse, aşkı, mutluluğu doğum haritamızda o alanda buluyoruz.

13-19 Kasım astroloji yorumları

Satürn-Uranüs üçgeni bütün hafta etkili. Yenilik yapmak için araştırmalar sürerken, geri dönüş alamasak bile sabırla devam edersek Aralık ortalarından itibaren şimdi attığımız adımların ürünlerini toplayabileceğiz.

 

Pazartesi: Jüpiter ve Venüs Akrep burcunun 7.derecesinde kavuşuyor. Bu kavuşum şansı katlayan, aşkı davet eden ve mali konularda ekstra fırsat yaratan bir etkiye sahip. Tabii her zamanki gibi değerlendirebilenler için. Akrep burcuna özgü ekstra gelirler, ameliyatlar, gizemlerin çözülmesi gibi alanlarda beklentiler gerçekleşebilir. Cinsel sorunların çözüme kavuşması da beklentilerimizden olmalıdır. Ayrıca ilişkilerde iyileşme, barışma, dilekleri gerçekleştirme, evlilik kararı almak yine bu hafta mümkün. Venüs-Jüpiter kavuşumu doğum anınızda hangi alanda gerçekleşiyorsa o alanda şanslı olduğunuzu unutmamalısınız. Güneş, Jüpiter, Venüs Akrep burcunda yol alırken akrepler, yükselen burcu akrep olanlar, akrep burcunda herhangi bir gezegeni olanlar ile su grubu burçlar mutlaka yararlanacak. Diğer burçlar ise doğum haritalarının işaret ettiği alanda yararlanacak.

Salı: Merkür-Neptün karesi güne damga vuracak. Canlı ve etkileyici anlatımın yanısıra yanlış anlamalar ve dolayısıyla düş kırıklığı için uygun bir zeminde yaratılacak. Bugün gereksiz yere üzülebilir, yanlış değerlendirdiğiniz sözlere incinebilirsiniz. Birkaç gün sonra işin doğrusunu öğreneceksiniz. Sözleşme ve anlaşmalarda dikkatli olunmalı.

Çarşamba: Ay ve Mars’ın Terazi burcundaki yolculuğu adil kararların bozulmasına, adaletsizliklerin ve dikkatsizliklerin köklü değişikliklere yol açmasına neden olacak. Çünkü bu gezegenlerin Plüton’la sert açısı hayatımızı yeniden biçimlendirecek bir sertlikle karşılaşmamız anlamına geliyor. Bu sertliği iyi değerlendirenler yani akışta olarak köklü değişiklikleri kendiliğinden yapanlar başarıdan başarıya koşacak.

Perşembe: Ay, Jüpiter, Venüs, Güneş Akrep burcunda. Yoğun bir akrep etkisi ruhumuzu sararken, Ay bu transitte en verimli gezegenleri tetikleyerek geçecek. Bize katkısı ise duyguların derinliğini keşfetmek, başkalarının kaynaklarından yararlanmayı düşünmek ve gizemli kalabilmek olacak.
Mars-Plüton arasında bir gerilim başladı. Günlerdir süren soğuk savaş ve planlar eyleme dönüşecek. Bu kavganın kazananı olmayacak çünkü adalet kaybedecek. Ve eğer kişisel baz da yararlanmak isterseniz köklü değişikliklerinizi gerçekleştirmek için mücadele etmeye hazır olmalısınız. Öte yandan Venüs-Neptün, Merkür-Mars ve Venüs-Jüpiter olumlu açıları güne ayrı anlamlar katacak. Aşk, romantizm, dileklerin gerçekleşmesi ve düşünceleri ifade edecek gücü bulmakla bir çok sorunun üstesinden gelinecek.

Cuma: Ay, Venüs’le Jüpiter’in arasından geçerken içimizi aydınlatacak, ısıtacak. Duygusal anlar yaşanabilir. Romantik konuşmalar yapılabilir ve ne kadar derin duygulara sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Öte yandan Ay düğümlerinin Ay ve Güneş’le kavgası doğal afetleri tetikleyebilir.

Cumartesi: Akrep burcunun 26.derecesinde gerçekleşen yeniay sırasında Merkür, Ay düğümleriyle ve Mars’la olumlu bağlantıda. Cesareti iyi bir iletişim gücüyle buluşturmak, iyi düşünülmüş anlaşmalar planlamak ve kendini konuşmadan da anlatabilmek mümkün olacak. Yeniayın en ilginç açısı Part of Fortune ile yani Şans Noktasıyla. Bu güleç açı içimizin hafta biterken ve yeni bir şeye başlarken aydınlanmasını, şansla dolmamızı sağlayacak. Peki nedir Part Of Fotune?
Pars Fortuna veya Part of fortune sans noktası – kader sağlayıcısı-Bereket ve çoğalmayı işaret eder. Roma mitolojisinde Fortuna bereket ve şans tanrıçasıdır. Yunan mitolojisinde Thyce..Şansı, başarıyı, iyi talihi, refahı ifade eder. Görünen o ki bu yeniayla birlikte iyi şansa giden yolu bulacağız. Özellikle Akrep burcunun son derecelerinde ve Yay burcunun ilk derecelerinde doğanlar ile su ve ateş grubu burçlar yararlanacak. Başaklar ve Oğlaklar da ekstra yararlanacak olanlar.

Pazar: Mars-Plüton kare açısı gerçekleşir. Ay düğümleri Mars’dan yanadır. Merkür de Marsdan ve Ay düğümleriyle işbirliğinden yanadır. Yani savaşa çağrı olsa da sağduyu ve adalet kazanır. Geleceğe yatırım niteliğindeki adımlar akılcı, korkusuz, adil ve yasal olacaktır.

Su Karakuş / Uzman astrolog

 
Soğuyan havalarda içinizi ısıtacak 3 çorba tarifi
 
İyi Partili Ulupınar’dan iddialı çıkış: En yüksek oyu İzmir’den alacağız!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
6-13 Kasım Haftası Astrolojisi: Dünyayı Güzellik Kurtaracak
Boğa burcunda geçtiğimiz hafta gerçekleşen dolunayın etkisi Perşembe gününe ...
Kasım yenilenme zamanıdır
4 Kasım Boğa burcunun 11.derecesinde dolunay gerçekleşecek. Hayalleri ...
23-29 Ekim Haftası Astrolojisi: Yılı etkileyecek göksel olay
Özellikle de Teraziler için fırsatlarla dolu dönem başlıyor...
 
Jüpiter Akrep Burcunda: Zenginleşme Zamanı
Jüpiter 10 Ekimden itibaren Akrep burcuna geçiyor. 13 ay boyunca Akrep ...
Venüs Terazi burcunda, aşk kapıda: 8-15 Ekim astrolojisi
Dolunayın etkisinden sonra, 8 Ekim Pazar günü Güneş ile akılcı Merkür’ün ...
Ekim ayında bu tarihlere dikkat!
Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar bir nevi boş işler zamanıdır. Çünkü Ay ...
 
3-8 Ekim Astrolojisi: Aşk da lazım!
Ekim ayının ilk haftasında Venüs ile kozmik sevgilisi Mars Başak burcunda ...
11 Eylül Haftası Astrolojisi
Bu hafta Satürn sert açısı Başak yeniayı ile kavuşuyor
Aşka gel! Aşkla gel! 17 Temmuz haftası astrolojisi
Öncelikleri belirleyen Mars, yengeçten çıkıp aslan burcuna geçiyor. Başka ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva