HABERLER>ASTROLOJİ
9 Ekim 2017 Pazartesi - 10:05

Jüpiter Akrep Burcunda: Zenginleşme Zamanı

Jüpiter 10 Ekimden itibaren Akrep burcuna geçiyor. 13 ay boyunca Akrep burcunda kalacak ve Neptün, Plüton, Satürn gibi büyük gezegenlerle olumlu açı içine girerek tüm dilekleri gerçekleştirecek, elde edilenlerin kalıcı olmasını sağlayacak. Peki hangi burca ne getirecek?

Jüpiter Akrep Burcunda: Zenginleşme Zamanı

KOÇ: Jüpiter’in burç değiştirmesiyle ilişkilere olan eğiliminizde değişecek ve daha fazla kazanmaya, başkalarının referanslarını kullanmaya odaklanacaksınız. Ameliyatlarınızı başarılı ve sağlıklı bir şekilde planlayacak, bu konudaki fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Eşin ve ailenin mirasından yararlanmak, ekstra gelirler kazanmak da bu dönemin getirilerinden. Jüpiter 1 yıl boyunca Akrep burcunda yolculuk yapacak.

BOĞA: İş alanınızdaki şanslı evreyi iyi değerlendirdiyseniz 10 Ekim’den itibaren evlilik veya ortaklık kurma fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsiniz. Jüpiter size bolluk ve bereket getirecek. İlişkilerde bolluk, yakınlarla ilişkilerde anlayış, nezaket ve dolayısıyla iyileşme hem moralinizi yükseltecek hem de kazanmanızı sağlayacak. Jüpiter 1 yıl boyunca size aynı konuda şans sunmaya devam edecek.

İKİZLER: Aşk alanınızdan geçiş yapan Jüpiter’den yaz aylarından itibaren yararlandınız. Ve artık işe odaklanmanız gerekiyor. Tam 1 yıl boyunca iş ve sağlık alanınızı şenlendirecek. Doğru doktorları tanımak, ücretsiz sağlık hizmeti almak gibi avantajların yanısıra iş alanında bolluk ve bereket de getirecek. Müşteriler ve iş olanakları artarken yetişmekte zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşkta aradığınız mutluluğu bulamadıysanız iyimser bir bakış açısının eksikliğini duyumsuyor ya da alternatifler arasında en olmayacak kişiyi seçiyorsunuz demektir. Jüpiter aşk alanınızda 1 yıl kalacak. Doğru kişi, ruh eşiniz işte tam da bu süreçte karşınıza çıkacak. Değerlendirebilirsiniz hayalinizdeki aşkı yaşayabileceksiniz. Çalışıyorsanız projeler yoğun ama hem para hem prestij kazandıracak. Bebek sahibi olma planınız varsa ikiz ya da üçüz ihtimali şaşırtabilir. Şöhrete yaklaştığınız bir dönem geçirebilirsiniz.

ASLAN: Mülk sahibi olmak, toprak ev ya da arazi satın almak Jüpiter’in size hediyeleri. Tabii değerlendirebilirsiniz. 1 yıl boyunca en kelepir olana siz rastlayacaksınız. Ya da koşullar zenginleşmeniz için karşınıza çeşitli fırsatlar çıkaracak. En güzeli de iyi bir yuva kurabileceksiniz. Yalnızsanız ya da küçük birikimleriniz varsa bu evreyi değerlendirmelisiniz.

BAŞAK: Yakın çevrenizi genişletmeniz, medyada yer almanız ve ya sık sık seyahat etmeniz bu dönemin getirileri. Değerlendirebilirseniz şöhret, para, aşk sizinle olacak. Şansı yakın çevrenizde, medya çalışmalarınız sırasında bulacaksınız. Kardeşlerinizle iletişiminizin artacağı bir dönem yaşayacak, birbirinizle birlikte iş yapmaktan keyif duyacaksınız.

TERAZİ: Jüpiter 10 Ekimden itibaren Akrep burcuna yerleşiyor. Burcunuzu terk ediyor ama para ve bolluk alanınıza geçiyor. Yani burcunuzda olduğundan daha çok yararlanacağınız bir dönem başlıyor. Özgüveniniz yükselecek, daha çok kazanacak, çalışmıyorsanız daha fazla hediye alacaksınız. Sosyalleşirken paraya ihtiyacınız olmayacak. Bolluk bereket dolu bir dönem sizi bekliyor. Tabii değerlendirebilirseniz.

AKREP: Burcunuzda 1 yıl geçirmeye hazırlanan Jüpiter yaşamınızın her alanında iyimserlik, pozitif düşünme yeteneği dolayısıyla bolluğu ve bereketi kendinize çekebilme gücü sağlayacak. Aşk, para, iş, mülk ne isterseniz elde edebileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Kilo almak en büyük sorununuz olacaksa da, sosyalleşmek ve çevrenizi genişletmek yapabileceğiniz en iyi şey olacak.

YAY: Karamsar geçen yılların ve yorgunluğun ardından nihayet sizi dinlendirecek, yeniden hayata olumlu bakmanızı, pozitif düşünmenizi sağlayacak bir ruhsal gelişim tekniği ile tanışacaksınız. İçinize yerleşen iyimserlik ailenizle ilgili bir düşün gerçekleşmesini de sağlayacak. Güzel bir yıl yaşama ihtimalinizi iyi değerlendirirseniz gelecek yıl hayatınızı yenileyecek zenginleştireceksiniz.

OĞLAK: Sosyal çevreniz güvensizliğinizden dolayı kısıtlı ve az sayıda dostunuz var. 10 Ekimden itibaren çeşitli sosyal gruplarda yer alacak, bir çok arkadaş edinecek onlarla birlikte hareket ederek daha fazla kazanacaksınız. Dernekler ve fuar çalışmaları da zenginleşme alanlarınız olacak. Hayat amacınızı bu dönemde bulacaksınız. Şimdi ekeceklerinizi 2 yıl sonra biçeceğiniz için mutlaka değerlendirmelisiniz.

KOVA: Kariyeriniz açısından harika bir dönem başlıyor. Yöneticilerinizle aranızda samimi, sırdaş bir ilişki başlayabilir ve bu sizin yükselişinizi getirebilir. Bolluk bereket dolu 1 yıl boyunca parayla ilgili tüm hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Jüpiter-Neptün açısı özgüven, bolluk ve yüksek sezgi gücü sağlayacak.

BALIK: Seyahatler, medya çalışmaları, daha fazla şöhret ve sezgileri olumlu kullanma gücü 1 yıl boyunca size sunulan hediyeler. Eğer kötüye kullanırsanız beklemediğiniz kadar büyük bir düş kırıklığı yaşarsınız. Eğer başkalarının yararına tüm gücünüzü sunarsanız hediyeniz verdiklerinizden daha büyük olur. Eğitim almak için zaman ayırın. Seyahatlere çekinmeden çıkın. Dünyayı dolaşın ve başka kültürleri tanıyın. Hayat görüşünüzü yenilerseniz kazancınız daha büyük olacak.

SU KARAKUŞ / Uzman Astrolog

 

 
Venüs Terazi burcunda, aşk kapıda: 8-15 Ekim astrolojisi
 
Gözaltı kararı verilen kişi konsolosluktan çıkmıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Venüs Terazi burcunda, aşk kapıda: 8-15 Ekim astrolojisi
Dolunayın etkisinden sonra, 8 Ekim Pazar günü Güneş ile akılcı Merkür’ün ...
Ekim ayında bu tarihlere dikkat!
Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar bir nevi boş işler zamanıdır. Çünkü Ay ...
3-8 Ekim Astrolojisi: Aşk da lazım!
Ekim ayının ilk haftasında Venüs ile kozmik sevgilisi Mars Başak burcunda ...
 
11 Eylül Haftası Astrolojisi
Bu hafta Satürn sert açısı Başak yeniayı ile kavuşuyor
Aşka gel! Aşkla gel! 17 Temmuz haftası astrolojisi
Öncelikleri belirleyen Mars, yengeçten çıkıp aslan burcuna geçiyor. Başka ...
10 Temmuz haftasında neler olacak?
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlıkta bu hafta hangi gelişmeler yaşanacak? ...
 
Haftanın burç yorumları
3-10 Temmuz arası sizleri neler bekliyor, Su karakuş yorumladı…
Haftanız nasıl geçecek?
2017’nin 2. yarısı geldi. Yılbaşı dün gibi. 2016’nın travmalarını henüz ...
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Kendini izle veya sevdiklerinin neler yaşayacağını oku. Sevgiyle, anlayışla, ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva