HABERLER>POLİTİKA
13 Kasım 2017 Pazartesi - 09:32

İyi Partili Ulupınar’dan iddialı çıkış: En yüksek oyu İzmir’den alacağız!

İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar Egedesonsöz’e önemli açıklamalarda bulundu. 2019’da gerçekleşmesi planlanan genel ve yerel seçimler için iddialı konuşan Ulupınar, “İyi Parti Türkiye’de en yüksek oy oranına İzmir’de ulaşacak” dedi.

İyi Partili Ulupınar’dan iddialı çıkış: En yüksek oyu İzmir’den alacağız!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İyi Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar Egedesonsöz’e konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile fikir ayrılığı yaşayan ve sonrasında istifa eden Meral Akşener önderliğinde 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İyi Parti’nin İzmir’de oluşturulacak teşkilat yapısında tam yetkili kişi konumunda bulunan Ulupınar çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle il binası arayışlarına yoğunlaşan Ulupınar hemen akabinde il teşkilatını oluşturacağını ifade etti. İlçelerde ise kucaklayıcı yönetimler kurmayı hedeflediğini vurgulayan Ulupınar, partiye üyelik sisteminin de en kısa sürede aktif hale geleceğini söyledi. Ulupınar ayrıca İzmir’de İyi Parti’ye çok ciddi ilgi olduğunu aktardı.

Ulupınar 2019’da gerçekleşmesi planlanan yerel ve genel seçimlere ilişkin net mesajlar verdi.

YÖNETİM İÇİN CİDDİ TALEP VAR!
Teşkilatın oluşması için yoğun bir çalışma programı hazırladığını ifade eden Ulupınar, İzmir’de yönetim için ciddi bir talebin olduğunu söyledi. Ulupınar, “Partimizin kuruluşu üzerinden 2 haftadan fazla süre geçti. İzmir İl Başkanlığı’nın bana verilmesinin üzerinden geçen zamansa henüz 10 gün oldu. Kimse merak etmesin gerek il ve gerekse ilçe yönetimleri önümüzdeki günlerde İzmir kamuoyuna açıklanacaktır. Sürenin ve sürecin uzamaması için dur durak demeden çalışıyoruz. İyi Parti’ye yönelik bütün ilçelerden çok yoğun bir talep olması bu sürecin uzamasının ana etkeni olacaktır. Ben ve ekibim İzmir’e layık bir İyi Parti yönetimi olduğu kadar İyi Parti’ye layık bir yönetim oluşturma konusunda da kararlı olduğumuzun bilinmesini isterim” dedi.

BİR SONRAKİ ADIM ÜYE YAZILIMI OLACAKTIR
Partideki üyelik sistemi hakkında konuşan Ulupınar, “Hazırlıklar son sürat devam ediyor. İl ve ilçe yönetimlerinin açıklanmasının ardından üye yazılımıyla ilgili tüm sorulara da açıklayıcı bilgilendirme yapacağım. Partimizin ana kademeleri oluşturuldu. İl yönetim kurulunun açıklanması kısa bir sürede olacak ve ilçe teşkilatları bir sonraki adım olarak hızlı bir şekilde tamamlanacaktır. Bir sonraki adım da üye yazılımı olacaktır. Her şey bittiğinde en alttan en üste kadar yeni, heyecanlı ve hizmet aşkıyla dolu iktidara talip bir parti olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” açıklamasında bulundu.

BARAJI, BARAJ SORUNU OLANLAR DÜŞÜNSÜN: AMACIMIZ AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI SEÇTİRMEK!
Partisinin baraj sorunu olmayacağını dile getiren Ulupınar, “Biz ilk seçimlerden itibaren Türkiye siyasetine damga vuracak bir siyasi partiyiz. Kuruluş amacımız barajı açmak veya yüzde 25-30 civarında oy almak değil, hedefimiz tek başına iktidar olmak. Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçtirmek. Barajı, baraj sorunu olanlar düşünsün. Bizim çok daha önemli hedeflerimiz, çok daha büyük projelerimiz var” dedi.

PARTİMİZİN OYU YÜZDE 20, AKŞENER’İN YÜZDE 38!
Bazı araştırma şirketleri tarafından yapılan anketlere değinen Ulupınar, partisi ve Genel Başkan Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için oranlar verdi. Ulupınar, “Günümüzde siyasetin en önemli göstergelerinden biri anketler. Seçmenin nabzını tutma anlamında önemli bir işlev yaptıkları ortada. Bugün partimizle ilgili açıklanan, kamuoyuna yansıyan anket sonuçları İyi Parti’nin yüzde 20’lerin üzerinde olduğunu gösteriyor. Sayın Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olarak da oyunun yüzde 38’e kadar yükseldiğini gösteriyor. Bir detayı hatırlatmam lazım. Henüz teşkilatlarımız tam anlamıyla oluşturulmadı, ekiplerimiz henüz sahaya inmedi. Medyanın önemli bir bölümünün bize kulaklarını tıkadığı bir dönemde bu rakamların konuşuluyor olması İyi Parti’nin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Bizim için en iyi anket halkımızın partimize gösterdiği ilgi. O ilgi de her geçen gün artıyor” diye konuştu.

BİZE OY VERECEK SEÇMENİN DAHA ÖNCE KİME OY VERDİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçmen kitlelerinden oy alması beklenen İyi Parti’nin hangi kesimden daha çok oy alacağı merak edilirken Ulupınar konuyla ilgili ön görüsünü paylaştı. Ulupınar, “Tek bir partiden oy alacakmışız gibi bir algı doğru değil. Tek başına iktidarı hedefliyorsanız ki biz öyle yapıyoruz, her partiden, her görüşteki seçmenden oy almanız gerekiyor demektir. Türkiye’nin kimi bölgesinde AK Partiden, kim bölgesinde CHP’den, kimi bölgesinde MHP’den oy alan bir İyi Parti göreceksiniz. Yüzde 50 artı 1’i hedefliyorsanız Türkiye’yi kucaklayacak bir eylem, söylem ve vitrinle yola çıkmanız gerekiyor demektir. Biz onu yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. Bize oy verecek seçmenin daha önce kime oy verdiği değil, bugün bizimle gönül birlikteliği oluşturması önemli” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE 30 BELEDİYE HEDEFİN DOĞAL BİR PARÇASI
Partisinin yerel seçimlerdeki İzmir hedefleri hakkında konuşan Ulupınar, “İyi Parti’nin hedefi iktidar olmaksa yerel seçimde de hedefi en iyisi olmalıdır. Büyükşehir Belediyesi artı 30 ilçe belediyesinin de bu hedefin bir parçası olması kadar doğal bir süreç olamaz” açıklamasını yaptı.

YILDIRIM ULUPINAR İYİ PARTİ İZMİR İL BAŞKANIYSA İDDİA VAR DEMEKTİR!
İzmir Büyükşehir Belediyesi için de iddialı olduklarını ifade eden Ulupınar, “Siyaset iddiasız olmaz. Eğer yaptığınız siyasetin içinde iddianız yoksa ya sizde ya da siyasetinizde bir hata var demektir. ‘Büyükşehir’de iddialı mısınız?’ sorusu bizim için geçerli bir soru değil. İyi Parti varsa, Yıldırım Ulupınar İyi Parti İzmir İl Başkanıysa Büyükşehir için de ilçe belediyeleri için de iddia var demektir” diye konuştu. 

İYİ PARTİ’NİN DEĞERLERİYLE İZMİR’İN ÖZELLİKLERİ BİREBİR ÖRTÜŞÜYOR
Kentte özellikle ağırlık verilecek noktalar ve izlenecek yol haritasına ilişkin açıklama yapan Ulupınar, “İzmir’in Atatürk aşkı, cumhuriyet sevdası, vatan ve bayrak tutkusu ve inançlı insanları bizim çıkış noktamız. İyi Parti’nin değerleriyle İzmir’in özellikleri birebir örtüşüyor. Partimizin kuruluşunu ilan ettiğimiz toplantıda tribünlerin en çok coştuğu an İzmir Marşı’nın çalındığı andır. O yüzden herhangi bir partinin güçlü olduğu ilçeler diye bir hedefimiz yok. Hedef tüm İzmir. Hedef tüm Ege. Hedef tüm Türkiye” dedi.

ÇIRAY’IN KATILIMI BİZE GÜÇ VERDİ!
Genel merkezde İzmir’den önemli isimleri barındıran İyi Parti’de özellikle Aytun Çıray’ın CHP’den transferi çok ses getirmişti. Ulupınar, Çıray’ın kendi saflarına katılmasını değerlendirirken, “Sayın Aytun Çıray’ın partimize katılımı bize güç verdi. CHP’den onun partimize geçişiyle ilgili tepki olması normal.  Aytun Bey benim uzun zamandır tanıdığım DYP’de birlikte siyaset yaptığım bir arkadaşım. Aytun Çıray olsun, Müsavat Dervişoğlu olsun İzmir’in yetiştirdiği değerli siyasetçiler. Hepimizin İyi Parti’de buluşması İyi Parti için İzmir’in, İzmir için de İyi Parti’nin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ TÜRKİYE’DE EN YÜKSEK OY ORANINA İZMİR’DE ULAŞACAK!
Ulupınar ayrıca, “Sevgili İzmirlilere mesajım çok net. İyi Parti onların iktidar özlemini sonlandırmak için, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyeti fabrika ayarlarına döndürmek için yola çıkmış bir parti. Türkiye genelinde İyi Parti’nin en yüksek oy oranına İzmir’de ulaşacağına bütün kalbimle inanıyorum. İzmir’den yakacağımız çoban ateşi önce Ege’yi ardından bütün Türkiye’yi saracaktır. Sayın Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti’nin iktidar yolculuğu başlamıştır. Türkiye sevdalısı, Atatürk aşığı her seçmen bizim kervanımızın doğal bir parçası olacaktır. Biz inandık siz de inanın demek için yola çıktık. İnanıyoruz ki İzmir iyi olacak, Türkiye iyi olacak” diye konuştu.

YILDIRIM ULUPINAR KİMDİR?
Yıldırım Ulupınar, Narlıdere’nin (Bir dönem Narlıbahçe)1992 yılında Konak’tan ayrılması sonrasında gerçekleşen ara seçimde Doğru Yol Partisi (DYP) adayı olarak ipi göğüsleyerek ilçenin kurucu belediye başkanı seçilmişti.

Sonraki yıllarda yine DYP’den İzmir Milletvekili seçilen Başkan Ulupınar kentteki merkez sağ düşüncenin önemli temsilcileri arasında gösteriliyor.

Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti rozeti taktığı Ulupınar, İyi Parti’nin İzmir İl Başkanı olduğu sırada kamuoyunda bu yönde hatırlatmalar yapıldı. Ulupınar buna karşılık, “Ben DYP’den istifa ederek İyi Parti’ye geçtim. Her ihtimale karşı üye yapmıştır diye AK Parti’ye bir istifa mektubu da gönderdim. AK Parti’ye imzalı bir üyeliğim yok. Hiçbir zaman üyesi olmadım” cevabını vermişti.

BU AKRABALIK MIDIR?
Ulupınar, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile akraba olduğunun öne sürülmesi karşısında ise, “Necip Bey ile damatlarımız kardeş. Bu bir akrabalık mıdır? Kaldı ki kan bağı olsa bile insanlar farklı ideolojiye sahip olabilirler. Türkiye siyasetinde bunun örnekleri çoktur. Baba-oğul ya da kardeşler farklı siyasi ideolojilere sahip olarak mücadele edebilirler. Beni bunlarla yıpratamazlar. Ben İyi Parti’nin İzmir’de güzel bir yere gelmesi için mücadele edeceğim. Bu görev bana verildiği için çok mutluyum” dedi. 

 
13-19 Kasım astroloji yorumları
 
Amerika o diziyi istedi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lütfi Türkay 14 Kasım 2017 Salı 10:04

İYİ parti İzmir''de %10 u bile geçemez!.Politika idealist insanların işidir..İzmir''de dün orda bugün burda olan insanlar oy alamazSırf bu yüzden bileAytun Bey gibiler puan kaybettirmiştir.Kaldı ki Meral Hanım yeni bir vizyon sunmuyor..

Yorumu oyla      11      5  
Murat türk 14 Kasım 2017 Salı 00:15

İyi parti allahın izniyle ihtitar olacak. Türk milleti refaya kovuşacak dünya lideri olacak ne mutlu türküm diyene

Yorumu oyla      11      5  
Mustafa oktay 13 Kasım 2017 Pazartesi 23:54

Sayın genel başkanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek bu ülkenin geleceği için çok isabetli olur kendileri ve ekibine şükranlarımı sunar hiç bir partiye üye olmadım ama iyi partiye üye olabilirim GAZİEMİR 331sokak no 26 d 1ırmak mah

Yorumu oyla      11      5  
tepki oyu 13 Kasım 2017 Pazartesi 23:16

chp de Aziz Kocaoglu tekrar aday olacakmıs. O zaman bizden 7 oy garanti. Bu parti de umut ışıgı görüyorum. Hadi hayırlısı olsun bakalım.

Yorumu oyla      11      5  
RÜYA 13 Kasım 2017 Pazartesi 23:02

Merkez rumuzlu AK partili 2019 da öyle bir rüyadan uyanacaksınız ki

Yorumu oyla      11      5  
İzmirli 13 Kasım 2017 Pazartesi 17:49

Bu düşünceler iyi partiyi hiç bir yere götürmez. Bunlat vizyonsuz siyaset memlekette tek adam yönetimi var. Bir tek İzmir de yok. Siz tek adam yönetimine mi karşısınız yoksa kendi kişisel menfaatleriniz için İzmir’in demokrat, aydın, çağdaş insanlarının düşünce ve duygularını etkilemeye çalışmayınız. Gidin karanlıkta olan vilayetleri aydınlatın ki Türkiye düze çıksın. Dizin yaptığınız bir politika olamaz bu ancak Nasrettin hocanın kaybettiği ev anahtarını ışığın altında aramasına benzer.

Yorumu oyla      12      10  
Merkez 13 Kasım 2017 Pazartesi 13:06

İYİ rüyalar...

Yorumu oyla      13      12  
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:00

bence de izmirde %20 nin altına düsmez gibi. Yapılan anketlerde bunu destekliyor. Chp şok yaşayacak izmirde. Tembel, vasat belediye baskanlarıyla elindeki en büyüksehir olan izmiri kaybedecek.

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Purçu'dan anlamlı davranış... 'Umutsuz çocukların umudu olacağız'
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, 39'uncu İstanbul Maratonu'nda, okumak ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Alsancak Stadı’na isim önerisi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV Spor'da Rıdvan Dilmen ve Murat ...
Osman Baydemir serbest bırakıldı!
Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Halkların Demokratik Partisi (HDP) ...
 
İstanbul'da sürpriz görüşme! 3 önemli isim...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Akar ile bir araya geldi.
MHP'nin Meclis Başkanı adayı belli oldu
MHP, bu ay yapılacak Meclis Başkanlığı seçimlerinde İstanbul Milletvekili ...
MHP'den ihraç edilen başkan İyi Parti'ye katıldı
Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, İyi Parti’ye geçti.
 
Kılıçdaroğlu: Bursa'yı İzmir gibi yapacağız!
2019 seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni alacağını söyleyen CHP ...
Başbakan Yıldırım'dan Gülen sorusuna yanıt!
CNN'e bir röportaj veren Başbakan Yıldırım, ABD'de yaşayan FETÖ elebaşı ...
AK Partili Kaya açıkladı: 40 yıllık soruna 'Yıldırım' çözüm
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir Sarnıç Mahallesi’nde ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva