HABERLER>ASTROLOJİ
17 Temmuz 2017 Pazartesi - 08:57

Aşka gel! Aşkla gel! 17 Temmuz haftası astrolojisi

Öncelikleri belirleyen Mars, yengeçten çıkıp aslan burcuna geçiyor. Başka konularla ilgilenmeye başlayacağız.

Aşka gel! Aşkla gel!  17 Temmuz haftası astrolojisi

Pazartesi: Doğduğunuz anda Ay-Güneş sert açısı varsa, huzursuz ve gergin biri olmanız kaçınılmazdır. Bugün ki gerginliğin ilk nedeni Ay ve Güneş arasındaki mutsuzluk. Sadece bu kadar değil, Ay-Uranüs kavuşumu beklenmedik haberleri, şaşkınlığı ve aklınıza bile gelmeyen şeyleri oldurabilir. Ve Uranüs-Mars sert açısı uçaklar, yangınlar, patlamalar veya korumak için saldırmak gibi sevimsizlikleri beraberinde getirebilir. Sert gökyüzü etkilerinin yükseleceği bugün dikkatli olmakta fayda var.
Salı: Neptün ilham veren, sanata yön veren bir gezegen olsa da, sevgiyle, evrenle bir olma duygusuyla bağlantısı her koşulda bizi aşka çıkarıyor. Venüs-Neptün sert açısı Salı günü zirve yapıyor ve yine bütün hafta boyunca etkili.
Çarşamba: Haftanın yıldızı Venüs. İkizler burcundan geçiş yapıyor. Aşkın, duygusal ilişkilerin, duyguların perisi Venüs’ü hiç bu kadar ikircikli, kararsız, vazgeçmeye veya başlamaya hazır görmemiştik. Bir yanında “hadi” diyen Jüpiter, “iyimser ol hadi başla, sorun yok her şey yolunda” mesajı veriyor, diğer yanda Neptün hayal kırıklığına hazırlıyor. Venüs ve Jüpiter birbiriyle iyi ilişki kurduğunda zenginlik, aşk, sevgi seli ve iyimserlik yayılır Dünya’ya. Çarşamba bu anlamda zirve bir gün ve bu güzel ilişkinin etkisi hafta boyunca sürecek. Pazartesiden Pazara. “Bir yanım karşı koyar, bir yanım ister” havasında geçirilecek koca bir hafta. İyimserliği korurken beklentileri olabildiğince alt düzeyde tutmak son derece iyi bir sonuca götürebilir.
Ay-Ay düğümleri arasındaki sert açı ise duygusal depremlerden, fiziksel depremlere kadar bir dizi tetiklenme yaratabilir.
Perşembe: Sertlikle ve yıkımla mücadele yeteneğimiz tamda bugün ortaya çıkmalı. Güneş-Uranüs karesi beklenmeyen tepkilerle yıkılmamıza neden olabilir ama kontrol bizde. Satürn gücümüzü yeniden toplamamıza ve uzun süreli bir iletişim ortamını hazırlamamıza yardım edecek. Satürn’ü seveceğimiz, kendi direnme gücümüze hayran kalacağımız bir dönem.
Cuma: Merkür yani iletişim gücümüz, haberleşme yeteneğimiz Kuzey Ay düğümü ile kavuşuyor. Aslan burcunda gerçekleşen buluşma söylemlerin, sözlerin ve anlaşmaların geleceğe bir yatırım olacağını bildiriyor. Geçmişe sünger çekmeden, bireysel düşünürken başka canlıları ihmal etmeden adım atılmalı. Ay’da Merkür’ü desteklerken, duygularımızın destekleneceği bir anlaşmaya varılabilir. Bütün bu güzelliklere rağmen kişiliğimizin saldırıya uğradığını hissetmek değişmek için bir adım da olabilir zira Uranüs-Güneş karesi kendimizi yenilemezsek yenilmenin kaçınılmaz olacağını anlatıyor.
Cumartesi: Gezegenler neredeyse bütün haftanın bir özetini almak üzere konumlanıyor. Güneş-Uranüs arasındaki sertlik son hızıyla sürerken, Mars Aslan burcuna bir adım atıyor ve ego güç kazanıyor. Kendimizi ortaya koymak, risk almak, hırslanmak için iyi bir zemin bulunabilir. Güneş de Aslan burcuna geçiş yapmaya hazır. Ev, vatan, yuva, kendi kabuğumuzdan uzaklaşma ve sahnede bireyliğimizi ortaya koyma zamanı.  Bütün bunlar olurken sahne aslında Merkür-Ay düğümü kavuşumunun. Yani sözlerin ve sözleşmelerin gelecekle bağlantısını yaratma çabamız. Satürn’ün bu ikiliye gülümsemesi ise kalıcı değerler oluşturabileceğimizi, yapılan anlaşmaların uzun ve kalıcı yansımalarını fark etmenin güvenini anlatıyor.
Pazar: Bütün hafta boyunca olaylar, olaylar durulmadı ve gerçek belki de gözümüzden kaçtı. Gerçeğe ulaşmaksa Pazar mümkün. Uranüs-Black Moon arasındaki uyum sürpriz bir gerçekle tanışmamızı sağlayacak. Muhtemeldir son kararı vermek için haftanın son gününü beklemek en iyisi. Su Karakuş/Uzman astrolog

 

 
Selamlama fotoğrafında ilginç ayrıntı
 
MGK'da gündem OHAL ve terörle mücadele
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10 Temmuz haftasında neler olacak?
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlıkta bu hafta hangi gelişmeler yaşanacak? ...
Haftanın burç yorumları
3-10 Temmuz arası sizleri neler bekliyor, Su karakuş yorumladı…
Haftanız nasıl geçecek?
2017’nin 2. yarısı geldi. Yılbaşı dün gibi. 2016’nın travmalarını henüz ...
 
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Kendini izle veya sevdiklerinin neler yaşayacağını oku. Sevgiyle, anlayışla, ...
10 adımda 28 Mayıs haftasının gökyüzü etkileri
2016 yılının travmatik dönemlerini geride bıraktığımızı iyiden iyiye hissetmeye ...
Sevdiklerinizin bu haftası nasıl geçecek merak ediyor musunuz?
Plüton, Satürn ve Jüpiter hafta boyunca retro durumunda olacak. Yani köklü ...
 
Sevdiklerinizin burç yorumları
Bu hafta senenin en güzel astrolojik etkileşimlerinden biri zirveye çıkacak. ...
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Bu hafta Ay-Jüpiter kavuşumu hem aşkı, hem evliliği, hem de bolluk bereketi ...
Merkür retrosu sonunda, kazandığımız 7 şey
Merkür bu haftadan itibaren Koç burcunda ilerlemeye devam edecek ve Uranüs’le ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva