HABERLER>ASTROLOJİ
6 Kasım 2017 Pazartesi - 09:54

6-13 Kasım Haftası Astrolojisi: Dünyayı Güzellik Kurtaracak

Boğa burcunda geçtiğimiz hafta gerçekleşen dolunayın etkisi Perşembe gününe dek devam edecek. Bir düşün gerçekleşmesi ve süregelen maddi arayışların sona ermesi dolunay sayesinde mümkün olacak. 11.derece toprak gruplarında bir gezegeni olanların yararlanma ihtimali çok yüksek.

6-13 Kasım Haftası Astrolojisi: Dünyayı Güzellik Kurtaracak

Pazartesi: Merkür Yay burcuna yerleşiyor. İlgi alanlarımızın genişlemesi, inançlarımıza yönelmemiz ve öğrenim ve eğitime önem vermemiz bu transitle hız kazanacak. İyimserliğimiz düşüncelere yansıyarak daha pozitif bir ruh haline geçmemizi sağlayacak. Ve bu durum elbette daha şanslı hissetme, iyimserlikle yolun açılması gibi sonuçlar getirecek. Merkür olağan durumlarda 3 hafta bir burçta kalırken, 3 Aralık da Yay burcunda gerileyerek 11 Ocak 2018’e dek Yay burcunda konaklamış olacak. Gerileme döneminde neler dikkat etmemiz gerektiğinin özeti şöyle:

*Kibirli düşünceler ne yazık ki yükselirken bu kaybettirecek bir tutum olacak. Şişirilmiş egoya dikkat!
*Kendini akıllı sanmanın bir sonucu olarak kolayca aldanacak ve yanılacağız. Merkür gerilemesi Yay burcuna özgü dikkat eksikliğini katlayarak arttıracak.
*Kendini beğenme ve her şeyi biliyorum sanrısı esas yanılgıyı yaratacak. Bildiklerimiz bu dönemde en fazla yanıldıklarımız olabilir.
*Kendini eleştirme eksikliği ve yüzeysel bakış açısı hem bizi hem çevremizdekileri üzecek. Ayrılıklara neden olacak asıl durumda budur.
*Aşırı duygusal ve aşırı verici havalarında hissedebiliriz. Aldıklarımızdan çok verdiklerimize odaklanabiliriz. Bu en büyük yanlış tutum olacaktır.
*Ahlak kurallarında çifte standart yanılgılarımızdan bir diğeri olacaktır.

Salı: Venüs Akrep burcuna yerleşiyor. Duygular Akrepsi, düşünceler Yaysı olduğunda gizli saklı kalmayacaktır. Öte yandan bu transitte ilerleyen dönemlerde Venüs, Jüpiter’le kavuşacağı için verimli olacağı hemen herkesin yararlanacağı muhakkak.
Venüs Akrep burcundayken derin duyguların büyüsü aşkla donanır. Yoğun bir tutku saracaktır aşıkların kalbini. Unutulmaz aşklar yaşanacak. Gizemli güzelliklerin vereceği heyecan kalpte bahar esintisine dönüşecek. Aşk büyüsel yanını özellikle su grubu burçlar için gösterecek.

Çarşamba: Ay endişeli ve duyarlı Yengeç burcundan geçerken, Plüton tarafından baskı görse ve korksa da, Güneş’den güç alacak. Egoyu yükseltme zamanı. Duygular ve sezgiler yol gösterici olmalı. Duyarlılıklar hiçbir baskıcı güçten etkilenmemeli. Satürn-Uranüs üçgen açısı hala zirvede. Eskileri yenilemek, kendini yenilemek, tazelenmek ve olumsuz her olaydan pozitif bir sonuç çıkarıp yola devam etmek gerekli.

Perşembe: Ay Aslan burcuna hızla yerleşirken öfke kusmaya başlıyor zira birden fazla gezegenle gergin açısı sakinleşmesine engel oluyor. Gökte ne varsa yerde odur nede olsa. Geriliminin ilk nedeni Ay’ın konumu. Egonun bir önceki gün yükselmesi iyiydi. Şimdi sakin ve cömert olma zamanı! Kendine, saçlarına ve başkalarına özen göstermek için iyi bir gün olması senin elinde..

Cuma: Atamızı saygıyla anıyor ve özlüyoruz.
Aslan burcunda ilerleyen Ay ve Güneş arasında bir uyumsuzluk var ama Jüpiter ve Venüs yakınlaşıyor. Ez cümle gelgeç sinir bozukluklarına ve egona odaklanmak yerine, mali kaynaklarını çoğaltmaya, şansını kullanmaya, iyimser olmaya ne dersin?

Cumartesi: Rahat, sevimli, huzurlu, bereketli bir gün olabilir eğer istersen. Gezegenler istiyor. Venüs-Jüpiter kavuşumu bir süredir gerçekleşiyordu bugün serbest bir şekilde etkisini göstermeye başladı. Sevgi, aşk, para ve ne dilersen vermeye hazır. Ya sen tüm temiz kalbinle almaya hazır mısın? Pardon bir dakika bu güne kadar almak için ne vermiştin, neyi içten ve koşulsuzca dilemiştin? Dileğin için neleri feda etmiş veya kime ne yararlılıkların olmuştu? Varsa bir bildiğin vardır bir hediyesi Venüs-Jüpiter kavuşumunun.

Pazar: İyimserlik ve mutlu anlar hızla akıp giderken, Ay’ın Satürn’le gerilimi aynı anda duygusal endişelere neden oluyor. Bir seçim yapın ve seçimini hızla geçöen Ay’dan yana olmasın. Venüs-Jüpiter kavuşumu güne damga vursun. İnadına iyimserlik inadına aşk olsun. Tüm endişelerden arının ve yaşam yolculuğuna iyilikle devam edin. Dünyayı güzelliğin kurtaracağına inancımızın pekişeceği bir gün.

Su Karakuş / Uzman Astrolog

 

 
Başkan Kocaoğlu'na Kırgızistan'dan konuk
 
Ünlü sunucu yaşamını yitirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kasım yenilenme zamanıdır
4 Kasım Boğa burcunun 11.derecesinde dolunay gerçekleşecek. Hayalleri ...
23-29 Ekim Haftası Astrolojisi: Yılı etkileyecek göksel olay
Özellikle de Teraziler için fırsatlarla dolu dönem başlıyor...
Jüpiter Akrep Burcunda: Zenginleşme Zamanı
Jüpiter 10 Ekimden itibaren Akrep burcuna geçiyor. 13 ay boyunca Akrep ...
 
Venüs Terazi burcunda, aşk kapıda: 8-15 Ekim astrolojisi
Dolunayın etkisinden sonra, 8 Ekim Pazar günü Güneş ile akılcı Merkür’ün ...
Ekim ayında bu tarihlere dikkat!
Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar bir nevi boş işler zamanıdır. Çünkü Ay ...
3-8 Ekim Astrolojisi: Aşk da lazım!
Ekim ayının ilk haftasında Venüs ile kozmik sevgilisi Mars Başak burcunda ...
 
11 Eylül Haftası Astrolojisi
Bu hafta Satürn sert açısı Başak yeniayı ile kavuşuyor
Aşka gel! Aşkla gel! 17 Temmuz haftası astrolojisi
Öncelikleri belirleyen Mars, yengeçten çıkıp aslan burcuna geçiyor. Başka ...
10 Temmuz haftasında neler olacak?
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlıkta bu hafta hangi gelişmeler yaşanacak? ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva