HABERLER>ASTROLOJİ
30 Ekim 2017 Pazartesi - 10:39

Kasım yenilenme zamanıdır

4 Kasım Boğa burcunun 11.derecesinde dolunay gerçekleşecek. Hayalleri gerçekleştirmenin, duygusal olarak mutlu hissetmenin kalıcı ve konforlu değerler yaratmanın mümkün olacağı bir dolunay dönemi.

Kasım yenilenme zamanıdır

Venüs her ne kadar sevilen ve istenen şeylerin enflasyonunu yaratsa da gelirler, mülkler elde etmek, satışların kolayca yapılması, özgüvenin yükselmesi açısından şahane bir dolunay.
11 Kasım Satürn-Uranüs üçgen açısı ay boyunca etkili. Büyük gezegenler arasındaki olumlu açılar toplumsal olayları etkiler. Eskileri yenilemek, değer katmak, daha konforlu ve öncü olacağımız bir yaşam biçimine geçiş yapmak bu açıyla olası.
18 Kasım Akrep burcunun 26.derecesinde yeniay gerçekleşecek ve ek gelirler kazanmamızı, ameliyatlar için bir şans bulmamızı sağlayacak. Yeniay anında Jüpiter ve Venüs’ün Akrep burcunda yer alması sonuçlardan memnun kalmamızı sağlayacak. Ay düğümleri ve Mars arasındaki bağlantı hedefe ulaşmak için gereken tüm desteği bulmamıza yardım ederken Mars-Plüton kare açısı saldırı ve doğal afetlerin üzücü olabileceğini bildiriyor.

KOÇ: Kasımın ilk yarısında gelirlerinizin yetersizliğinin farkına varıp daha çok kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Koşullar zorlu da olsa istediğinizi elde edebilirsiniz. Ay boyunca kendinizi yenilemek, seyahatler veya taşınmak ya da daha fazla tanınmak gibi amaçlarınıza kolayca ulaşacaksınız. Ayın ikinci yarısında ek gelirler açısından şahane fırsatlar sizi bekliyor olacak.

BOĞA: Kasım yeniliklerle gelecek ve işlevini yitirmiş ne varsa hayatınızdan çıkaracaksınız. Ayın ilk yarısı değişmek, ikinci yarısı ilişkileri ve yakınlıkları geliştirmek için ideal. Her koşulda kendinize inancınızı kaybetmemelisiniz. Ay boyunca ek gelirlerinizi düzenli hale getirip, iç dünyanızda inanç tazeleyeceksiniz.

İKİZLER: Yoga, meditasyon gibi ruhsal gelişim tekniklerinden biriyle daha ayın ilk yarısında tanışacaksınız. Aşk yaşamınızdaki mutsuzlukların geçici olacağını bilerek keyfinizi kaçırmamalısınız. Ayın ikinci yarısında iş alanınızda seveceğiniz yenilikler gerçekleşecek. İyi bir dostla ortaklık ya da ortak yaşama geçiş ay boyunca olası.

YENGEÇ: Kimi dostlarla yolları ayırmak kimileriyle dostluğu pekiştirmek ayın ilk yarısında mümkün. Dolunay hedeflerinize ulaşmayı vaat ediyor. Ay boyunca iş ve kariyer yaşamınızla ilgili değişiklikleri gerçekleştirebileceksiniz. Eskimiş ilişkiler ve işlevsiz müşteriler, yaşlanan iş arkadaşları yerini yenilerine bırakacak. Ayın ikinci yarısında aşk yaşamınızda müthiş bir yenilik gerçekleşecek.

ASLAN: Ayın ilk yarısında kariyerinizle ilgili fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Dolunay yeniliğin ekonomik yararlarını müjdeliyor. Ayrılmak, vazgeçmek anahtar kelimeleriniz olmalı. Ay boyunca yaratıcılığınızı yurt dışında tanıtacak ve şöhrete açılacaksınız. Ayın ikinci yarısında ev ve ailenizle iligli yenilikleri yapabileceksiniz.

BAŞAK: Seyahatlerinizi, medya arayışlarınızı, daha fazla tanınma gereksiniminizi yerine getirecek bir dolunay ayın ilk yarısında yardımınıza koşacak. Gelirlerinizi ve ev yaşamınızı yenilemeniz ise ay boyunca sürecek. Ayın ikinci yarısında tanınmak için yeni bir mecra bulacak, yakın çevrenizi yenileyeceksiniz.

TERAZİ: Ödemelerinizi tamamlayıp rahata ulaşacağınız zaman ayın ilk yarısı. Ay boyunca çevrenizi değil, ilişkilerinizi yenileyeceksiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında mali konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Öfke kontrolü zorunlu ve ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

AKREP: İlişkinizi gözden geçirerek aya başlayacaksınız. Hatırlamanız gereken insanlar ve davranış biçimleri yaşam sevinci duymanızı sağlayacak. Ay boyunca iş yaşamınızda yeniliklerle rahatlayacak, kazancınızın keyfini çıkaracaksınız. Ayın ikinci yarısında görünüşünüzü yenileyeceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili olumsuz hislerinizi dikkate almalısınız.

YAY: Aşk yaşamınızda sabrı ve sağduyulu davranışların ürünlerini ay boyunca toplayacaksınız. İş yaşamınıza ayın ilk yarısında odaklanmalısınız. İşlevini yitiren ne varsa artık yaşamınızdan çıkarmalısınız. Ayın ikinci yarısındaysa kişisel gelişim, ruhsal gelişim en önemli konularınız olacak. Yeni bir öğreti hayatınızı değiştirecek. Arkadaşlarla para ilişkisine dikkat!

OĞLAK: Aşk yaşamınızda artık final zamanı. Arkadaşça ayrılmak veya ilişkinizi bir ileri seviyeye taşımak üzere gerçek fırsatı ayın ilk yarısında yakalayacaksınız. Ay boyunca evinizi veya aile yaşantınızı yenileyecek, iç dünyanıza bir düzen getireceksiniz. Ayın ikinci yarısındaysa yeni arkadaşlar yaşamınıza katılacak. Kariyer planlarınız için başkasını ezmemeye özen göstermelisiniz.

KOVA: Evinizi satmak, taşınmak veya aile kurmak için ayın ilk yarısı gayet uygun. Yakın çevrenizi değiştirecek ama eski arkadaşlarınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Ayın ikinci yarısında kariyerinizi etkileyecek yenilikleri başarıyla gerçekleştireceksiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız.

BALIK: Yakın çevrenizi yenileyeceğiniz ve daha fazla tanınabileceğiniz zaman ayın ilk yarısı. Mali konularda düzen oluşturmanız ay boyunca mümkün. Yine de gelir kaynaklarınızı yenileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla mali alışverişlerden kaçının. Ayın ikinci yarısında yeni bir yolculuk ufkunuzu açacak. Tanınma şansınız artıyor.

Su Karakuş / Uzman Astrolog

 
Gökçek gitti, Arınç o tweeti kaldırdı!
 
Adnan SÖKMEN yazdı... Bağa girdim, bağ budanmış!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
23-29 Ekim Haftası Astrolojisi: Yılı etkileyecek göksel olay
Özellikle de Teraziler için fırsatlarla dolu dönem başlıyor...
Jüpiter Akrep Burcunda: Zenginleşme Zamanı
Jüpiter 10 Ekimden itibaren Akrep burcuna geçiyor. 13 ay boyunca Akrep ...
Venüs Terazi burcunda, aşk kapıda: 8-15 Ekim astrolojisi
Dolunayın etkisinden sonra, 8 Ekim Pazar günü Güneş ile akılcı Merkür’ün ...
 
Ekim ayında bu tarihlere dikkat!
Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar bir nevi boş işler zamanıdır. Çünkü Ay ...
3-8 Ekim Astrolojisi: Aşk da lazım!
Ekim ayının ilk haftasında Venüs ile kozmik sevgilisi Mars Başak burcunda ...
11 Eylül Haftası Astrolojisi
Bu hafta Satürn sert açısı Başak yeniayı ile kavuşuyor
 
Aşka gel! Aşkla gel! 17 Temmuz haftası astrolojisi
Öncelikleri belirleyen Mars, yengeçten çıkıp aslan burcuna geçiyor. Başka ...
10 Temmuz haftasında neler olacak?
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlıkta bu hafta hangi gelişmeler yaşanacak? ...
Haftanın burç yorumları
3-10 Temmuz arası sizleri neler bekliyor, Su karakuş yorumladı…
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva