EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’e geliyor. Özgür Özel 2 ve 3 Nisan günü Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine Çeşme, Konak ve Bayraklı belediyelerinin açılış ve temel atma törenlerine katılacak.

2 Nisan Perşembe günü saat 11:00'de Büyükşehir Belediyesi'nin Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği toplu açılış töreni ile İzmir mesaisi başlayacak. Özel, Büyükşehir'in Menemen'deki toplu konut projesin temel atma töreni ve Örnekköy'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni gerçekleşecek.

Büyükşehir’in temel atma töreninin ardından saat 17:00'de ise Çeşme Belediyesi'nin kiralık sosyal konut modeli Hanem Çeşme projesinin temel atma törenine katılım sağlayacak.

3 Nisan Cuma günü ise Bayraklı Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi ile Konak Belediyesi'nin hayata geçirdiği Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi'nin açılışlarına katılacak.

İspanya'dan Türkiye'ye 'Irak'tan tahliye' teşekkürü
İspanya'dan Türkiye'ye 'Irak'tan tahliye' teşekkürü
İçeriği Görüntüle

Özel’in iki günlük İzmir mesaisinde ayrıca belediye başkanları ve ilçe bașkanları ile de toplantı yapacağı aktarıldı.