HABERLER>POLİTİKA
18 Aralık 2015 Cuma - 20:38

Yıldırım’dan yerel yönetime mesaj: Hizmetin bahanesini…

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım İzmir’e geldi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Yıldırım İzmir’e, AK Parti’yi Ege Bölgesi’nde birinci yaptığı için teşekkür etti. Yıldırım, yerel yönetimlere seslenerek İzmir’e hizmetin bahanesini Ankara’da görmemelerini söyledi.

Yıldırım’dan yerel yönetime mesaj: Hizmetin bahanesini…

Yeşim YAVUZER/EGEDESONSÖZ - İZBAN Menderes-Torbalı hattında incelemelerde bulunmak üzere İzmir’e gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım partisinin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Seçimlerden sonra ilk kez İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Yıldırım’ı parti örgütü alkışlar ve sloganlarla karşıladı.

- YILDIRIM TÜNEL AÇARKEN PANİK: MAKİNE ANİDEN HAREKETLENDİ…
 
İzmir’e, AK Parti’yi Ege Bölgesi’nde birinci yaptığı için teşekkür eden Yıldırım, yerel yönetimlere seslendi. İzmir’e hizmetin bahanesini Ankara’da görmemelerini söyleyen Yıldırım, “İzmir’in projeleri konu olduğunda asla ve asla parti kimliğiyle hareket etmeyeceğiz” dedi.
 
MAZERET DEĞİL HİZMET İSTİYORUZ
Ziyarette ilk sözü alan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yapılan büyük yatırımlarla ildeki belediye hizmetlerinde çıtayı yukarıya koyduklarını ifade ederek belediyeyi kendileriyle koşmaya davet etti. Delican, “Biz İzmir’de güzel şeyler yapılsın diye hizmet ediyoruz. İl Başkanlığı’na geldiğimden beri çalışsınlar biz her desteği koymaya hazırız dedik. Mazeret istemiyoruz, İzmirliler için hizmet istiyoruz. İzmirlilerin demokratlığına dikkat çeken Delican, İzmirlilerden yeni anayasa için destek beklediğini ifade etti. Delican, Yıldırım’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


 
İZMİR AK PARTİ’Yİ EGE BÖLGESİ’NDE BİRİNCİ YAPTI!
İzmir’de vekil sayılarını arttıramasalar da AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesine büyük katkı koyduklarını ifade eden Yıldırım, “Her ne kadar İzmir’de çok büyük oranda arttırıp vekil sayımızı arttıramasak da güçlü siyasi iradenin AK Parti iradesinin yüzde 50 bandında iş başına gelmesinde katkı sağlamıştık. İzmir’de oylarımızı arttıramasaydık 7 bölgede de AK Parti birinci olamazdı. İzmir, AK Parti’yi Ege Bölgesi’nde birinci yaptı. Ana muhalefet, genel başkanı da dahil olmak üzere tüm gayretlerine rağmen bizim oy oranımızın üçte biri kadar arttırdı. Gelecek İzmir’de AK Parti’nindir, gelecek AK Parti yerel belediyelerinindir. Bu 1 Kasım seçimlerinde açık ve net olarak ortaya çıkmıştır. Kısa süren seçim kampanyasında tüm teşkilatımız kuruluşundan bugüne bu büyük davaya gönül veren, emek veren tüm kardeşlerimiz canla başla çalıştı. Allah’a şükür neticesini aldık” dedi.
 
ERDOĞAN, ÖMRÜNÜ SİYASETE ADAMIŞ BİR SİYASET USTASIDIR
Türkiye’nin yaşanan ara dönemde ödeyeceği bedelleri gördüğünü ve güçlü siyasi iradeden yana kararını verdiğini vurgulayan Yıldırım, sorumluluklarının arttığını ifade etti. Yıldırım, “Dünya siyaset tarihinde görülmemiş bir şey yaşadık. 5 ayda hiçbir ülkede seçmen tercihi ve kanaati bu oranda değişmez. O yüzden gelişmiş demokrasilerdeki uzmanlar, liderler diyorlar ki ‘Erdoğan bir sihirbaz.’ Çünkü onlar Recep Tayyip Erdoğan’ı tanımıyorlar, olsa olsa bir sihir vardır diyorlar. Erdoğan sihirbaz değil, Erdoğan ömrünü siyasete adamış bir siyaset uzmanıdır, siyaset ustasıdır. Cumhurbaşkanımızın engin siyaset öngörüsü, 1 Kasım sonuçlarını doğurmuştur” diye konuştu.
 
ASLA ALDATAN OLMAYACAĞIZ
Geçmişten aldıkları tecrübeyi geleceğe gençlerle birlikte taşıyacaklarını söyleyen Yıldırım, “Allah’a şükür geçtiğimiz 13 sene gelecekteki 13 seninin de teminatıdır” dedi. Bugüne kadar İzmir’e söz verip de yerine getirmedikleri hiçbir hizmetin olmadığını vurgulayan Yıldırım, “İZBAN’ı Torbalı’ya uzatacağız dedik. Yarın bir inceleme yapacağız, kısa süre içinde de elektrikli, modern setleriyle İZBAN hattını da Torbalı’ya uzatmış olacağız ve sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşacağız. Süratle Bergama hattını da tamamlayacağız. Bugüne kadar İzmir’e söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir hizmet olmadı. Yapamayacağımız hiçbir işin de sözünü vermedik. Biz asla ve asla aldatan olmayacağız” ifadelerini kullandı.
 
İZMİR’İN KREDİLERİNİ HOYRATÇA KULLANAN BİR PARTİ DEĞİLİZ
İzmirlilere karşı görev ve sorumluluklarını çok iyi bildiklerini söyleyen Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz kendi içimizde enerjimizi tüketmeyi değil, enerjimizi hizmet olarak yansıtmayı hedef alan bir partiyiz. Biz İzmir’in kredilerini hoyratça kullanan bir parti değiliz. Biz daima hak ettiğimizi çalışarak alıyoruz. İzmirlilerin desteği bize günden güne artıyor. İzmir geleceğinin nerede olduğunu görmeye başladı. Tereddüt yok. İzmirli yapması gerekeni yapıyor, bizler de onların verdiği bu mesajı en iyi şekilde aldık ve karşılığını vereceğiz. Ankara’da merkezi hükümet olarak İzmir’in her türlü hizmetini, her türlü işini geciktirmeden yapma gayreti içinde olacağız. Seçim kampanyasında söylediğimiz söz var. Bu güzel İzmir siyasi çekişmelerin, kısır tartışmaların merkezi olmasın. Parti aidiyetini kenara bıraklım şehrin  geleceğinde ve ortak kaderinde bir olalım.”
 
HİZMETİN BAHANESİ ANKARA OLARAK GÖRÜLMEMELİ
Sözlerinin arkasında olduklarının altını çizen Yıldırım “Hiçbir yerel yönetim, İzmir’e hizmetin bahanesini Ankara’da görmemeli. Görürse söylüyorum, burada İzmir milletvekili olarak, İzmir’in projelerin konu olduğunda asla ve asla parti kimliğiyle hareket etmeyeceğiz. Sürekli mazeret üretmek gayreti içinde de olmayacağız. Çağrımız o gün de çok açık bugün de çok açık;  hizmet için, İzmir’in geleceği için ve ülkemizin birliği beraberliği kardeşiliği için fikirlerimiz, söylemlerimiz ayrı da olsa birlikte hareket edeceğimizi hatırlatıyorum” şeklinde konuştu. Yıldırım herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
 

 
Soma’da çarpıcı ifade: Ocakta çökme vardı!
 
Vekiller ‘Kavalar’ için devrede: Delegelere tele-markaj!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ercan 19 Aralık 2015 Cumartesi 00:37

alsancak stadi ne olacak hoca? biraz da ondan bahset

Yorumu oyla      11      5  
Sait 18 Aralık 2015 Cuma 23:15

Bakanım ALLAH SİZE bol sağlık versin İzmir değil tüm ülke kalkınsın

Yorumu oyla      11      9  
Sinan ÖZTAN 18 Aralık 2015 Cuma 21:48

Sayın Bakan Karayollarının Konakta yapacağı üst geçit aradan altı ay geçmesine rağmen hala başlamadı.Haberlere bakılırsa Belediye projeyi onaylamış,Tabiat Varlıkları kuruluda projeye onay vermiş neden bir türlü yapılmıyor.B.Şehir Belediyasi Konak alt geçidi kapatırsa ne olacak.Bu konuda açıklama bekliyoruz.İzmir medyasıda bu işin üzerine düşmelidir.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Yıldırım tünel açarken panik: Makine aniden hareketlendi…
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gebze- Orhangazi-İzmir ...
Türkiye-İsrail ilişkilerinde anlaşma noktasına nasıl gelindi?
Mavi Marmara kriziyle başlayan gerilim 5 yılın ardından normalleşme sürecine ...
Perinçek: Rusya uçağını düşürürsen İsrail’in…
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin İsrail ile yakınlaşmasıyla ...
 
Flaş! CHP İzmir’de kongreye 2 kala bomba gelişme!
İl Başkanı Bedri Serter adaylıktan çekilerek yarışa Bornova İlçe Başkanı ...
İzmir Milletvekili Purçu Meclis’i birleştirdi!
TBMM Genel Kurulu’nda CHP’li Özcan Purçu’nun konuşması sırasında renkli anlar yaşandı.
CHP İzmir’de kongreye özel güvenlik!
CHP'de Pazar günü yapılacak İl Kongresi'nde dört aday yarışacak. CHP İzmir ...
 
'Genel Başkan Adayı’ Balbay projelerini açıkladı!
CHP'nin 16-17 Ocak 2016 tarihinde yapacağı olağan kurultay için genel ...
Demirtaş açıkladı: HDP sine-i millete mi dönüyor?
Diyarbakır'da düzenlenen basın toplantısında konuşan HDP Eşbaşkanı Selahattin ...
Dicle: Devlet üç konu yüzünden masadan kalktı
Diyarbakır'da düzenlenen ve HDP, DBP, HDK, DTK eşbaşkan ve sözcülerinin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva