HABERLER>POLİTİKA
19 Haziran 2022 Pazar - 16:44

İzmir siyasetinde 'üç gün' polemiği... İki başkan karşı karşıya!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti sonra AK Parti kanadından yapılan açıklamalarına dair CHP İl Başkanı Deniz Yücel "İzmir'de oylarınız dibi gördü görecek. Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz" dedi. AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den ise yanıt gecikmedi. Kılıçdaroğlu'nun 3 gün boyunca halktan kaçırıldığını dile getiren AK Partili Sürekli "CHP İzmir’in ‘rahatsız oldular’ dediği halk sevgisi,tek bir karede dahi yoktur!" ifadelerini kullandı.

İzmir siyasetinde  üç gün  polemiği... İki başkan karşı karşıya!

EGEDESONSÖZ -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 gün boyunca süren İzmir'deki ziyaretlerine yönelik eleştirilerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den yanıt geldi. 

Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan CHP'li Yücel, İzmirlilerin Kılıçdaroğlu'na yönelik ilgi ve sevgisinin birilerini rahatsız ettiğini dile getirdi. AK Partililere göre ülkedeki her şeyin 'güllük gülistanlık' olduğunu ifade eden Yücel  paylaşımlarında "Bir, körfezin kokusu kaldı. Farkında mısınız? İzmir'de oylarınız dibi gördü görecek. Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız..." ifadelerini kullandı. 

Yücel'in açıklamaları şu şekilde:

Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programı ve İzmirli vatandaşlarımızın kendisine gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi birilerini çok rahatsız etmiş. Dünden beri bu sevgiden korkup saçmalamayan ne Tarım Bakanı kaldı, ne Aktroller ne de Akp'li mevkidaşım.

Siz, yaşadığınız saltanattan ya sarhoş oldunuz, ya da gördüğünüzü de duyduğunuzu da, idrak edemeyecek hale düştünüz. Bu memlekette ekonomik kriz yok mu? Ortalama bir arabanın deposu en az 1.500 liraya dolmuyor mu? Elektrik faturaları insanların ocağına incir ağacı dikmedi mi?

Faiz sebep enflasyon sonuç dediniz, enflasyonu, doları, euroyu uzaya gönderdiniz. Sizin kafanıza göre ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı. Farkında mısınız? İzmir'de oylarınız dibi gördü görecek.

Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız...

SÜREKLİ'DEN YANIT: KILIÇDAROĞLU HALKTAN KAÇIRILDI
CHP'li Yücel'in açıklamalarının ardından AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den yanıt geldi. Ödemiş'te düzenlenen buluşmadan bir çiftçinin konuşmasının görüntülerini paylaşan AK Partili Sürekli "‘Halk’ adı altında, akrabalarını kurgulanmış kürsülere çıkarıp ezberletilmiş yalan yanlış sözler söyletmek, sadece bir kandırmacadır! CHP bunu hep yapmaktadır" dedi.

Sürekli'nin açıklamaları ise şu şekilde:

Halk’ adı altında, akrabalarını kurgulanmış kürsülere çıkarıp ezberletilmiş yalan yanlış sözler söyletmek, sadece bir kandırmacadır! CHP bunu hep yapmaktadır ve her defasında maskeleri düşse de hem suçlu hem güçlüdür. Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti de bu örneklerle doludur.

Genel Başkanlarını 3 gün İzmirlilerle yüzleşmekten köşe bucak kaçıran CHP İzmir’in ‘rahatsız oldular’ dediği halk sevgisi,tek bir karede dahi yoktur!Kendileri söylemiş, kendileri dinlemiştir ve gerçeğe kulak tıkayıp birbirini alkışlayanların da kimseye hayrı dokunmayacaktır!

 
İzmir'de pist şampiyonası heyecanı!
 
Zeytinlikteki yangın kontrol altında
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 22 Haziran 2022 Çarşamba 16:46

Delegenin oyunualamayan, güvenine mashar olamayan atama il başkanı paraşüt ile geldin o makama bunları hatırlatacağım herkese hep buradan. Herkes bilsin bu gerçeği..

Yorumu oyla      4      3  
Mehmet79 19 Haziran 2022 Pazar 18:12

Yok birbirinizden farkınız

Yorumu oyla      8      6  
Vatandaş 19 Haziran 2022 Pazar 17:29

Dini gören chp batının HDP si olmuş marjinal mezhep Partisi oylarınız iyi partiye ve Muharrem inceye gidiyor sizin oyunuzun bir kısmıda HDP ye gidiyor eriyen ychp Atatürk’ten uzak bir parti artık chp Deniz Gezmişlerin ahı var sizde sizin oylarınızla asıldı o masum çocuklar iktidar yüzü göremez chp oy almak İÇİN proje yok korkudan besleniyorsunuz

Yorumu oyla      10      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Kosova’daki FETÖ varlığı en büyük sıkıntı'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği ...
AK Partili Kaya'dan başkanlara Karabağlar eleştirisi: Kılıçdaroğlu gelse tepkiden yürüyemezlerdi!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da gerçekleştirdiği ...
AK Partili Sürekli Kılıçdaroğlu'nun programını değerlendirdi: -mış gibi yapmanın tarihini yazdılar!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP Genel Başkanı ve İzmir ...
 
Karamollaoğlu İzmir Platformu'nun konuğu oldu
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin ekonomik, ...
Kemal ANADOL yazdı... Kral çıplak!
Kemal ANADOL yazdı... Kral çıplak!
506 bin Suriyeli güvenli bölgeye döndü
Gaziantep'te mültecilerle ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı ...
 
Kritik NATO zirvesi öncesi Kalın'dan açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yarın İsveç ve Finlandiya'nın ...
İzmir zirvesinde 3. günün Z Raporu: Kimlerle buluştu/ne mesaj verdi?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de ...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkuş İlgezdi’den İzmir’de türkülü gönderme
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, İzmir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva