HABERLER>POLİTİKA
19 Haziran 2022 Pazar - 13:32

AK Partili Kaya'dan başkanlara Karabağlar eleştirisi: Kılıçdaroğlu gelse tepkiden yürüyemezlerdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu. Vatan Mahallesi ve Sevgi Mahallesi muhtarlıklarını ziyaret eden Kaya, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. Refet Bele Mahallesi'nde esnaflarla buluşan Kaya, programını Eskiizmir Erzurumlular Derneği'ni ziyaret ederek tamamladı. Karabağlar'ın İzmir'in en büyük ikinci ilçesi olduğunu hatırlatan Kaya, 25 yıldır hem İzmir'i ve hem de Karabağlar'ı yöneten CHP'nin beceriksizliğinin ayan beyan ortada olduğunu söyledi.

AK Partili Kaya dan başkanlara Karabağlar eleştirisi: Kılıçdaroğlu gelse tepkiden yürüyemezlerdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üç gündür İzmir'de olduğunu, ancak İzmir'in faydasına bir tane iş yapmadığını belirten Kaya, "Ne Karabağlar için, ne İzmir için bir planları, projeleri yok. Ulaşım bitik, alt yapı yok, kentte kokudan geçilmiyor ama bunlar gezip, tozup, eğlendiler. Üç gündür kendiler çaldılar, kendileri oynadılar. Ödemiş'te gördük, kendi Kadın Kolları Üyelerini sahneye çıkardılar, daha onlar sahneden inmeden beyanlarının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Sayın Kılıçdaroğlu'nun geçmişteki İzmir gezilerinde hemşehrilerimizin gösterdiği tepkinin benzerlerinin korktukları için, halkın içine de çıkamadılar" dedi.

ELLE TUTULUR BİR TANE HİZMETLERİ YOK!
Çeyrek asırdır İzmir'i yöneten CHP'nin beceriksizliğiyle kentin kokusunu çıkardığını ifade eden Kaya, "İzmir'de bu yaz günlerinde hemşehrilerimiz kokudan camı pencereyi açamıyor, CHP'nin umurunda değil. Genel Başkanları kapalı salon toplantılarından çıkıp Karabağlar'ın Vatan Mahallesi'ne gelse, İzmir'in göbeğinde alt yapısı olmayan bir yer görecek. Sevgi Mahallesi'ne gelse planlaması olmayan sokaklar görecek. 25 senedir İzmir'i ve Karabağlar'ı yönetiyorlar. Elle tutulur bir tane hizmetleri yok" sözlerini sarf etti.



KILIÇDAROĞLU KARABAĞLAR'A GELSE, GERÇEKLERLE YÜZLEŞECEK
Karabağlar'da vatandaşların hizmetsizlikten dolayı yerel yöneticilere isyan ettiğini belirten Kaya, "İzmir'in merkezindeki 500 bin nüfuslu Karabağlar'da alt yapı yok, planlama yok, kentteki raylı sistem ulaşım ağından en az faydalanan ilçe Karabağlar. Sayın Kılıçdaroğlu Karabağlar'a gelse, vatandaşlarımızın kendisine söyleyeceği bunlar. Karabağlar esnafı bozuk yollardan, çukurlardan şikayetçi. Alınmayan çöplerden, etrafı saran kötü kokudan şikayetçi. Sayın Kılıçdaroğlu Karabağlar'a gelse, bunlarla yüzleşecek. O sebeple sokaklarda yoklar. Ben iddia ediyorum, Sayın Kılıçdaroğlu Karabağlar'a gelse, hemşehrilerimizin belediyeye olan tepkisinden sokakta yürüyemez. CHP'li Soyer ve CHP'li Selvitopu el ele vermiş, vatandaşlarımıza dert üstüne dert, çile üstüne çile çektiriyorlar. İzole edilmiş alanlarda, kapalı salon toplantılarında ahkam kesmekle olmuyor. Gelin Karabağlar'ın sokaklarına, gerçeklerle yüzleşin" şeklinde konuştu.

KENDİLERİ HİZMET YAPMADIĞI GİBİ, HİZMET YAPACAK OLANI DA ENGELLERLER!
Karabağlar'ın 500 bin nüfusuyla, Türkiye'deki birçok ilden büyük olduğunu hatırlatan Kaya, "500 bin nüfuslu yerde bir sinema salonu, tiyatro salonu, kongre merkezi yok. Ailelerimizin, çocuklarımızın gidebileceği düzgün bir yeşil alan yok. Bunlar kendileri hizmet etmediği gibi, hizmet yapacak olanları da engellerler. Bugüne kadar sürekli Karabağlar'a yapacağımız hizmetleri engellemenin derdinde oldular. Üniversiteye karşı çıktılar, spor tesisleri yapmamıza karşı çıktılar, TOKİ tarafından Karabağlar'ımıza yapılacak olan, dar gelirli vatandaşlarımızın ve dezavantajlı grupların faydalanacağı sosyal konutlara karşı çıktılar. Bunların siyasetten anladığı, hizmetleri engellemek, milletin yararına olan her işe karşı çıkmaktır" dedi.

 
Potada Süper Lig'e Karşıyaka damgası
 
Üniversite öğrencilerinden aşevleri için kiraz hasadı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Onu bunu boşver hocam 19 Haziran 2022 Pazar 17:56

Otogar Metrosu ne oldu?

Yorumu oyla      6      3  
Bucalı 19 Haziran 2022 Pazar 15:56

Sayın Kaya,iktidar milletvekili ve seçildiği bölgelerde inceleme araştırma yaparak ilgili birimlere rapor yapıyor ve hükümet tarafından yapılacak işleri yaptırıyor ama yerel idarelerde bu yetkisini kullanamıyor çünkü oy ve çıkar hesapları var öyle olduğu için olan halka oluyor yapacak birşey yok...

Yorumu oyla      3      5  
Fıkralarla Türkiye 19 Haziran 2022 Pazar 15:35

Mazot 30 lira olmuş, bu beyefendi Kılıçdaroğlu diyor.

Yorumu oyla      9      4  
tabela partısı 19 Haziran 2022 Pazar 15:20

benzın 30 tl olmuş ekmek 4 tl sız daha ne yaşıyonuz anlamak mumkun değil butun parayı betona gomdunuz başka bişi yapmadınız ulkeyı kuruttunuz..hesabını verıceksın

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli Kılıçdaroğlu'nun programını değerlendirdi: -mış gibi yapmanın tarihini yazdılar!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP Genel Başkanı ve İzmir ...
Karamollaoğlu İzmir Platformu'nun konuğu oldu
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin ekonomik, ...
Kemal ANADOL yazdı... Kral çıplak!
Kemal ANADOL yazdı... Kral çıplak!
 
506 bin Suriyeli güvenli bölgeye döndü
Gaziantep'te mültecilerle ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı ...
Kritik NATO zirvesi öncesi Kalın'dan açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yarın İsveç ve Finlandiya'nın ...
İzmir zirvesinde 3. günün Z Raporu: Kimlerle buluştu/ne mesaj verdi?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de ...
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkuş İlgezdi’den İzmir’de türkülü gönderme
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, İzmir ...
İzmir'de sürpriz buluşma!
İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi ...
AK Parti'lilerden İzmir'deki CHP etkinliğinde konuşan çiftçiye tepki
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu ile AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva