HABERLER>POLİTİKA
8 Ocak 2023 Pazar - 23:34

İnce, 8 kişinin öldüğü restoranın önüne karanfil bıraktı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Aydın'ın Nazilli ilçesinde 30 Aralık'ta meydana gelen patlamada 8 kişinin hayatını kaybettiği restoranın önüne giderek karanfil bıraktı.

İnce, 8 kişinin öldüğü restoranın önüne karanfil bıraktı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Aydın'ın Nazilli ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. İnce ilk olarak Nazilli ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ini (ÖRKOOP) ziyaret ederek kooperatif Başkanı Ünal Önal'dan bölgedeki çiftçilerin sorunları hakkında bilgi aldı. İnce'nin programına, Memleket Partisi Genel Başkanvekili Nurdan Demirbağ Şahin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu, MYK üyeleri Ali Acar, Ali Asuman Güven, Süleyman Dinçberk, Mahir Bakan, Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Denizli İl Başkanı Erhan Derici, Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, partililer ve çok sayıda üretici katıldı. İnce kooperatif ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Tarım stratejik bir sektördür. Sanayi kadar turizm kadar önemlidir. İthal ürünle bu iş olmaz, kendin üreteceksin. Benim çocukluğumda yaptığım gibi hayvancılık artık yok. Durum çok değişti. Tarım ve hayvancılık artık çok modernleşti. Tarımı ve hayvancılığı ayağa kaldırmadan Türkiye'yi ayağa kaldıramayız. Bunu da inşallah biz başaracağız” dedi.

'ALLAH'TAN YEREL BASIN VAR'
İnce, kooperatif ziyaretinin ardından İsabeyli Mahallesi'nde üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Nazilli Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret eden ince gazetecilerle sohbet etti. Cemiyet Başkanı Ümit Özmen'den bilgi aldı. Cemiyette bulunan gazetecilere açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, "Allah'tan yerel basın var. Biz yerel basınımıza güveniyoruz. Bizim televizyonlarımız, gazetelerimiz, müteahhitlerimiz yok. Allah'tan yerel basın var. Onlar da sağ olsunlar teşekkür ediyoruz bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Türkiye'nin geldiği nokta malum. Bir seçim ortamındayız. Ülkenin durumu belli. Onun yanında bir altılı masa var; Türklüğü kaldıran, anayasanın ilk 6 maddesini kaldıran, son olarak Türk bayrağını kaldıran, sanki millet 40 satır mı 40 katır mı ikisi arasında mecbur gibi bir durum yaratılıyor. Hayır mecbur değilsiniz. Biz onun için ne cumhur ne millet tek yol memleket boşuna demiyoruz. Biz milletimize yeni bir yol, duruş gösteriyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz. Bizim duruşumuz bu. Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyiz. Herkesi partimize davet ediyoruz, sadece Atatürk düşmanları hariç. Onları istemiyoruz” dedi. İnce, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda ülkeyi 3A olarak nitelendirdiği akıl, adalet ve ahlak ile yöneteceğini söyledi.

Muharrem İnce Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlarla buluşmasının ardından 30 Aralık günü meydana gelen patlama ve yangın sonrasında 8 kişinin hayatını kaybettiği restoranın önüne giderek karanfil bıraktı, dua etti. Patlamada yakınlarını kaybeden ailelere de sabır ve metanet diledi. (DHA)

 
O ilin 3 ilçesinde eğitime kar engeli!
 
Mehmet KARABEL yazdı... 'Cevabı zor sorular!'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Gençlik İzmir'e ses verdi: İzmir sizlerle gurur duyuyoruz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜniAK FEST Programında, AK Gençlik ...
Erdoğan: Gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini ...
'Suriyeli kardeşlerimizi gönderecektik, engel oldular'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nin görev süresinde ...
 
AK Partili Demir: 6'lı Masa istiyor ki teröristleri serbest bırakalım
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Milas ilçesinde "İlk Oyum ...
Akşener: Başımızı kestiler ama eğdiremediler!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 3. Olağan İl Kongresi'ne ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversiteli gençlerle buluşma programında ...
 
AK Partili Kaya Menderes'te müjdeyi verdi: Devlet Hastanesi kapılarını açıyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te vatandaşlarla ...
Bakan Özer'den ücretsiz yemek açıklaması!
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılının sonuna kadar okul öncesi ...
CHP'li Beko'dan EYT çağrısı: Asgari ücret kadar aylık bağlansın
EYT'lilere en az asgari ücret kadar aylık bağlansın çağrısında bulunan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva