HABERLER>POLİTİKA
8 Ocak 2023 Pazar - 17:59

'Suriyeli kardeşlerimizi gönderecektik, engel oldular'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi'nin görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı 'Esenyurt Buluşması'na katıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, "Başkanımız yurt dışından gelen pek çok yabancıya düşmanlık yapmadan kin tutmadan hizmet veriyor. Biz belediye başkanımızın öncülüğünde Suriyeli kardeşlerimizi onların iradeleriyle Suriye'ye gönderecektik. Engel oldular. Ne derseniz deyin en geç iki yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi Suriye'ye davulla zurnayla göndereceğiz. Hiçbir engeli tanımayacağız" ifadelerini kullandı

 Suriyeli kardeşlerimizi gönderecektik, engel oldular

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt´un 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı `Esenyurt Buluşması´ Belediye Meydanı´nda kurulan çadırın içerisinde yapıldı.

DHA'da yer alan habere göre, 'Esenyurt Buluşması'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve davetliler katıldı. Tanıtımda 4 yıllık süreçte yapılan çalışmalar anlatıldı.

Tanıtımda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Nasıl olur da biz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı´nı görevden alırız, bunun arayışı içindeler. Hiç kimse unutmasın Ekrem başkanı kimseye kaptırmayız. Onun hesap vereceği tek organ 16 milyon İstanbulludur. Başkanın bir sonraki seçimde daha çok oy alacağını biliyorlar. Ben o savcılara hakimlere sesleniyorum; hiçbirinizin adalet duygusuna sahip olmadığını biliyorum. Sanıyorlar ki gelecekler istediklerini yapacaklar. Yargının sopa olarak kullanılmasını asla kabul etmiyoruz. Takdir millete ait. Başkanımız yurt dışından gelen pek çok yabancıya düşmanlık yapmadan kin tutmadan hizmet veriyor. Biz belediye başkanımızın öncülüğünde Suriyeli kardeşlerimizi onların iradeleriyle Suriye´ye gönderecektik. Engel oldular. Ne derseniz deyin en geç iki yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi Suriye´ye davulla zurnayla göndereceğiz. Hiçbir engeli tanımayacağız." dedi.

Proje tanıtım toplantısında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ise, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Bu ülkenin sizin liderliğinize ihtiyacı var. Sahip olduğunuz yüksek adalet duygunuzdan dolayı sizin Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olmanız lazım" diye konuştu.

 
AK Partili Demir: 6'lı Masa istiyor ki teröristleri serbest bırakalım
 
Göztepe'nin Antalya kampı sona erdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Düz Partili 9 Ocak 2023 Pazartesi 10:05

Sayın genel başkan Kılıçdaroğlu,istanbul 'da Anadolu'nun bir çok şehrinden değişik nedenler ile göç etmiş ve perişan halde olan aileler vardır onların köye dönmesi için plan ve program yapın gönderin bırakın böyle showları bunları gördük yaşadık Emevi caminde cuma namazı kılmak amacıyla komşunun ocağına incir ağacı dikildiğini lütfen siyâseti kurnazlığını yapmayın gerçekçi yere basan projelendirme çalışmalar yapılmalıdır yoksa nutukları ile peynir gemisi yürümez...

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Demir: 6'lı Masa istiyor ki teröristleri serbest bırakalım
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Milas ilçesinde "İlk Oyum ...
Akşener: Başımızı kestiler ama eğdiremediler!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 3. Olağan İl Kongresi'ne ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversiteli gençlerle buluşma programında ...
 
AK Partili Kaya Menderes'te müjdeyi verdi: Devlet Hastanesi kapılarını açıyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te vatandaşlarla ...
Bakan Özer'den ücretsiz yemek açıklaması!
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılının sonuna kadar okul öncesi ...
CHP'li Beko'dan EYT çağrısı: Asgari ücret kadar aylık bağlansın
EYT'lilere en az asgari ücret kadar aylık bağlansın çağrısında bulunan ...
 
Bakan Akar, Sarıkamış şehitlerini andı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sarıkamış Harekatı'nın 108'inci yıl ...
AK Partili Kırkpınar sahaya indi... Çiftçilere destek olacağız!
İzmir’in Bayındır ve Tire ilçelerini ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya ...
CHP İzmir'de tartışmalı kongrede karar: Şikayet etti, ceza yedi!
İzmir 21’nci Asliye Ceza Mahkemesi, CHP Gaziemir İlçe Kongresi'nde ilçe ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva