HABERLER>SEÇİM 2015
7 Mayıs 2015 Perşembe - 12:26

Hotar’dan muhalefete: 12 yıl sonra ulaşmaya çalışıyorlar!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar seçim ofisi açılışında muhalefet partilerinin seçim beyannamelerine göndermelerde bulundu. Hotar, “Atatürk’ü dilinden düşürmeyen, arkasına saklanan, kullanan dediklerinden bir haber olanlardan olmadık. Muasır medeniyet seviyeye çıkmayı biz hedefledik. Muhalefet bunları bunca yıl sonra fark etti. Seçim vaatlerinde bizim geldiğimiz noktaya 12 sene sonra ulaşmaya çalışıyorlar. AK Parti yapar. Önerileri dikkate alır, insanların hayatını kolaylaştırır” dedi.

Hotar’dan muhalefete: 12 yıl sonra ulaşmaya çalışıyorlar!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1.Bölge adayı Nükhet Hotar seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Startı hafta sonu Gaziemir’deki SKM açılışıyla yapan Hotar için Alsancak’ta bir merkez seçim ofisi açıldı.

Cumhuriyet Meydanı karşısında bulunan merkezin açılışında Hotar’a AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, il yöneticileri ve çok sayıda partili de eşlik etti.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı konuşmasına başlarken, “Tüm teşkilatımızla beraber ülkemiz ve İzmir için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bu merkezi açıyoruz. Vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabileceği merkezi bir yer olduğu için mutluyuz” ifadelerini kullandı.


 
AK PARTİ YAPAR!
Hotar konuşmasında ayrıca iktidarları süresinde yaptıklarından örnekler verirken muhalefet partilerinin seçim beyannamelerine de göndermelerde bulundu.

Hotar, “Her ortamda anlattığımız zaman bu kadar anlamlı olamayabiliyor. İzmir kurtuluş mücadelemizin sembol yerlerinden biridir. İzmir’in içindeki en sembol alanlardan bir tanesindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı mücadeleyi biz onun dediklerini yaparak bugüne getirdik. Atatürk’ü dilinden düşürmeyen, arkasına saklanan, kullanan dediklerinden bir haber olanlardan olmadık. Muasır medeniyet seviyeye çıkmayı biz hedefledik. 2023 yılında en güçlü 10 ekonomi arasında olmak istiyoruz. Gerçek Atatürkçülük, milliyetçilik, vatanseverlik budur. Lafla olmaz. Bu yolda tüm karşıt muhalif iç ve dışta Türkiye’nin gelişmesini istemeyen tüm güçlerle topyekün mücadele verdik. Bizim amacımız sadece partiler arasında matematik yarışı değildi. Bu mücadele Türkiye’nin daha demokratik, özgür, sivil bir anayasaya sahip olmasının mücadelesiydi. Yeni Türkiye ile birlikte çocukların daha özgür ortamlarda okuyabileceği beyin göçünün olmayacağı onları buraya çekmenin mücadelesiydi. Engelleri yoksulları yok varsayanlara karşı onlara her türlü hizmeti sosyal devlet olma çerçevesinde götürdük.  Muhalefet bunları bunca yıl sonra fark etti. Seçim vaatlerinde bizim geldiğimiz noktaya 12 sene sonra ulaşmaya çalışıyorlar. AK Parti yapar. Önerileri dikkate alır, insanların hayatını kolaylaştırır. Aynı hızla gitmeye devam edeceğiz. İzmirlilerden bu dönem bizden desteklerini çekmemelerini istiyorum. Hangi partiye oy verirlerse versinler bu seçimlerde birliğimiz için bizi desteklesinler. Bu seçimde İzmir’imizin katkısı çok yüksek olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
KALPLERE GİRECEĞİZ
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ise, “Biz şunu çok iyi biliyoruz; burada bu meydanda milli mücadele fiilen noktalandı. 13 yıldır AK Parti iktidarı siyasi ve ekonomik bağımsızlık mücadelesini veriyor. 7 Haziran seçimleri tam bağımsızlık ve yeni Türkiye yolunda büyük adım atacağımız seçim olacak. Biz teşkilat olarak bir bütün şekilde bu seçimlere hazırlanıyoruz. Tam bir ayımız kaldı. İzmir’de zihinlerdeki dönüşümü de Konak’tan yapacağız. Konak İzmir’in kalbidir. Kalplere gireceğiz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bülent ışık 7 Mayıs 2015 Perşembe 17:21

Kişi başına düşen milli gelir 12 yılda 3 kat artmış ama 12 sene önce 250 kilo ekmek alabilen asgari ücretli bugün 238 kilo ekmek alabiliyor.Merkez Bankasının raporuna göre 3.9 milyon işçi de asgari ücretin altında çalışıyor.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nasır otomotiv esnafıyla buluştu: İşsizliği Botso çözecek!
AK Parti İzmir 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, Türkiye’de ilk ...
AK Parti Adayı Ceyhun: Kazanan İzmir olacak!
AK Parti İzmir adayı Ozan Ceyhun: İzmirliler kaliteli hizmeti hak ediyor. ...
AK Parti adayı Şeboy açıkladı: Körfez köprüsü için referandum
Hükümetin Bostanlı-İnciraltı arasında yapmak istediği köprüye karşı çıkanlara ...
 
AK Parti adayı Turhan’dan muhalefete bombardıman
Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak ...
AK Parti Adayı Kocabıyık: Esnafın yüzü gülecek
İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve İzmir Kamu Hastaneleri Birliği ...
AK Parti adayı Sürekli: Kadınlara pozitif ayrımcılık sürecek
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin 13 yıllık ...
 
DSP Lideri Türker: AK Parti ve CHP koalisyon hazırlığında
DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Bildiğim kadarıyla AK Parti ile CHP'nin ...
Seferihisar’da Bakan Eroğlu’yla Hıdrellez coşkusu
AK Parti'den milletvekili adayı olduğu İzmir'de seçim çalışmalarını sürdüren ...
CHP 'Balçova üssü'nü açtı, Kocaoğlu da topa girdi!
CHP'de seçim çalışmaları başladığından bu yana saha inmeyen Başkan Aziz ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva