HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Ocak 2023 Perşembe - 09:35

Haleften selefe tepki: Bergama'yı biz şaha kaldırdık!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, açılışı yapılan Tır ve Kamyon Garajı üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara cevap verdi. Başkan Koştu, kendisinden belediye başkanı Mehmet Gönenç'i eleştirerek “10 yıl koltuğunda oturup yönetemedikleri belediyeyi şimdi biz hizmet eder hale getirdik. Geçtiğimiz iki dönem (10 yıl) hizmetsizliğe mahkûm ettikleri Bergama, şimdi bizim yönetimimizde şaha kalktı. Elinizi tutan mı vardı? 10 yıl içinde Kamyon ve Tır Garajı’nı yapsaydınız, açsaydınız” dedi.

Haleften selefe tepki: Bergama yı biz şaha kaldırdık!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, yaptığı yazılı açıklamada önceki dönem belediye başkanı Mehmet Gönenç'i hedef aldı.

“2019 yılında göreve geldiğimizde; yolları çamur içerisinde bir Bergama vardı. Doğalgazın hemşehrilerimizin kullanmasının önünü tıkamaya çalışan bir belediye yönetimi vardı. Eski şehir stadyumu için bir proje üretemeyip, karşısında bulunan şehrimizin en gözde yerini beton kütlesine dönüştüren bir beceriksiz vardı. Öyle işlevsiz bir Kültür Merkezi yapmışki; her yağmur yağdığında sular altında kaldı. Bergama’ya bunu layık gören, Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projemize de sahip çıkmaya çalışan geçmişten kalan bir bakiye yönetim vardı” dedi.

ELİNİZİ TUTAN MI VARDI?
Gece gündüz demeden laf değil, hizmet ürettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “İlk günden Bergama’mız yararına her konunun takipçisi olacağımızı söylemiştik. Bugün geldiğimiz noktada bu sözümüzü ekonomik kazanımlardan, şehrimizin sosyal yaşamına, Serbest Bölge’den Organize Sanayi Bölgesi’ne, Millet Bahçesi’nden Zeytinpark’a, Doğalgaz’dan TOKİ Sosyal Konutları’na, şehrimiz ana arterlerinin sıcak asfalt ile kaplanmasından modern aydınlatma ve kaldırımlara, KYK Öğrenci Yurdu’ndan yeni şehir stadyumu ve gençlik merkezine, Selinos Antik Kanal Projemizden, restorasyon çalışmalarına kadar birçok alanda yerine getirmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyenin dört duvarı arasında 10 yıl vakit geçiren, aynı siyasi parti ve yönetim anlayışında olmalarına rağmen İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere hiçbir kurum ve kuruluş ile işbirliği yapamayan, kollektif çalışmanın ne olduğunu bilmeden, halkın içine çıkmadan Bergama’yı karanlığa sokanların hayal edemediği hizmetlerle biz hemşehrilerimizin taleplerini yerine getiriyoruz. Laf değil, hizmet üretiyoruz. Hizmet” dedi.

 EN BÜYÜK SORUNU BİZ ÇÖZDÜK
Kamyon ve Tır Garajı bugün hizmete girdiyse Bergama Belediyesi’nin yaptıkları ile yıllardır çözülemeyen sorunları çözmesiyle olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Geçmişte Bergama Şoförler Odası’nı yalnız bırakanları hemşehrilerimiz çok iyi biliyor. Bu yer için Bergama Şoförler Odamız tarafından yapılan çalışmalar ve verilen mücadeleye 10 yıl görevde kaldıkları sürece kulak tıkayanlar, utanmadan halen konuşuyor. Küçümsemeye çalıştıkları DSİ Kanal üstü geçişi köprüsünü yapamadıkları ve dört duvar arasından çıkıp, kurumlarla işbirliğine gidemedikleri için bugüne kadar yapılamayan köprüyü biz yaptık. Kamyon ve Tır Garajı’nın önündeki en büyük engeli aştık. Kamyon ve Tır Garajı’na geçiş yoktu geçiş. Ayrıca İdari bina (personel dinlenme odası, wc’ler), kullanım suyu için sondaj yapılması, ana giriş kapısının yapılması, çevre tel örgüsünün yapılması, güvenlik noktası yapımı, çevre düzeni ve giriş saha betonunun yapılması işlemlerini de belediye olarak biz yaptık” dedi.

BUYURSUN YOL İÇİN AÇILIŞ YAPSINLAR
Kamyon ve Tır Garajı açılışı üzerinden siyaset yapanlara seslenen ve vatandaşların her şeyi görüp, bildiğini ifade eden Başkan Koştu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi, komşu ilçemiz Dikili’nin dört bir köşesine kadar yaptığı Bergama’mız şehir içerisinde sorumlu olduğu ana arterlerde yapmadığı asfaltı, Kamyon ve Tır Garajı’mız için teveccüh göstermiş de yapmış oldu. Bizde yol açılışı yapmadık. Garaj açılışı yaptık. Garaja gidip boy boy fotoğraf çektirenler, 10 yıl Bergama’yı hizmetsizliğe mahkûm edenler çok hevesli ise yaptıkları yolun açılışını yapabilirler” dedi.    

 
Rock dünyasını yasa boğmuştu... Ölüm nedeni belli oldu!
 
Ekoloji akademisyenleri İzmir’de buluşuyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dünyalı 12 Ocak 2023 Perşembe 15:27

büyük iş kamyon tır garajı yahu millet aç iş yok köylü bitik traktör tarla satıyor ona bak sen

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da atık rekoru!
Araç filosunu satın aldığı son model araçlarla güçlendirip Temizlik İşleri ...
Efeslim Kart desteği sürüyor!
Selçuk Belediyesi’nin sosyal yaşam kartı Efeslim Kart ile ihtiyaç sahibi ...
Aydın'da ekipler hız kesmeden çalışıyor!
Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde temizlik, çevre düzenleme ve ...
 
'Pembe Panduflu Aşk' oyunu Aydın'da sahnelendi!
 Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydınlıları sanat ve sanatçıyla buluşturmaya ...
Depremzedelere tahsis için gözler mecliste… Uzundere için kritik süreç!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı olağan meclisinin ikinci oturumunda ...
İki ilçede greve 4 kala yeni toplantı... Ne sonuç çıktı?
800 bin İzmirlinin ikamet ettiği Konak ve Karabağlar ilçelerinde 16 Ocak ...
 
İZSU'dan Urla'da altyapı hamlesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Başkan Tunç Soyer’in ...
Başkan Kılıç’tan ikinci dönem mesajı: Hedefim oylarda yüzde 40 artış!
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 4 yıllık belediye başkanlığı süreci ...
Başkan Kılıç'tan 'cezaevi' için ‘yasa’ çıkışı: CHP iktidarında bile olmaz!
Buca Cezaevi’nin planlama süreci ile ilgili konuşan Buca Belediye Başkanı ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva