HABERLER>POLİTİKA
19 Eylül 2022 Pazartesi - 13:47

CHP, İzmir'de kampa giriyor... İşte saat saat program!

22-25 Eylül tarihlerinde İzmir'de üst yönetimi kampa girecek olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı belli oldu. Değişiklik olmaması durumunda perşembe günü kente gelmesi beklenen CHP Lideri Cuma günü ise yoğun bir programa katılacak.

CHP, İzmir de kampa giriyor... İşte saat saat program!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 22-25 Eylül tarihlerinde kurmayları ile birlikte İzmir’de kampa girme kararı almıştı.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilecek olan CHP TBMM Grubu 27’nci Dönem  5'inci  Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için program ise büyük oranda netleşti. 22 Eylül Perşembe Royal Teos Termal Otel'e  14:00’de giriş ile başlayacak programda ilk gün 15:00-19:00 saatleri arasında serbest program olarak belirlendi. Herhangi bir parti çalışmasının bulunmadığı günde 19:00 itibari ile siyasiler akşam yemeğinde bir araya gelecek.

İKİNCİ GÜN DOLU DOLU GEÇECEK
Programın ikinci gününde ise CHP heyetini yoğun bir program bekliyor. Siyasiler ilk olarak sabah 7:00-10:00 arasında kahvaltıda bir araya gelecek. 10:30-11:00 arasında ise  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunacak. CHP Lideri’nin açıklamaları sonrası basına kapalı olması beklenen programda ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açılış konuşmasını gerçekleştirecek. Başkan Soyer’in ardından ise CHP TBMM Grup Başkanvekilleri konuşma yapacak.

Programda ayrıca 11:45-12:30’da ‘Değişimin Önündeki Bariyerleri Kaldırma sunumu, 12:30-14:00 öğle yemeği, 14:00-14:45 Faik Öztrak’ın ekonomi sunumu, 14:45-15:30 Ünal Çeviköz’ün Dış Politika sunumu, 15:30-16:15 arasında ise Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel’in Sandık Güvenliği ve Seçmen Listeleri sunumları yer alması bekleniyor.

CUMARTESİ GÜNÜ LİDER BİR KEZ DAHA KÜRSÜDE
Programın üçüncü günü ise 10:00-12:30 arasında gerçekleştirilecek milletvekillerinin görüş, öneri ve değerlendirmeleri ile başlayacak. Öğle yemeği arasından sonra 14:00-16:00 arasında ise vekiller görüşlerini ve önerilerini aktarmaya devam edecek. Saat 16:00-17:00 arasında ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıkarak değerlendirmelerde bulunacak. Sonrasında serbest vakit ve akşam yemeği sürecinin bulunduğu programda CHP Lideri 20:00’da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e AKPM tarafından verilen ve Agora Antik kentinde gerçekleştirlecek Avrupa Ödül Töreni’ne katılacak.

Siyasiler 25 Eylül Pazar günü ise saat 10:00’da otelden çıkış yapacak.

 
CHP'li Nalbantoğlu’ndan 6’lı Masa için benzetme: Ücretli otobandan önceki son çıkış!
 
İzmir'de Gaziler Günü etkinliği!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kemal Hoca 19 Eylül 2022 Pazartesi 23:28

Ne dedikodu çıkar buradan. Kimlerin aday olacağını öğrenecekmiyiz acaba. İzmir milletvekillerini genel merkezimiz belirlesin yoksa önseçim olursa bunlar birbirini yerler

Yorumu oyla      4      3  
Düz Partili 19 Eylül 2022 Pazartesi 22:54

Bu tür organizasyonlar mutlaka ücretlidir,bu giderler parti bütçesinden mı? Karşılanıyor şayet bizim ödediğimiz aidatlardan,karşılanıyor ise kısıtlı maaşları olan milletvekillerine cep harçlığıda versinler,bizler tek yıldız otellerde kalamıyoruz ama olsun 600 milletvekilini koskoca bir ülke bırakamazsa yazık olur...

Yorumu oyla      4      3  
Az Bilmiş 19 Eylül 2022 Pazartesi 22:33

Sayın okuyucular. Doğru dürüst İZMİR'' e yönetemeyenler nasıl TÜRKİYE gibi bir büyük gemiye yönetebileçekler benim de AKLIM ALMIYOR. Bunlar değil mi Sayın Muharrem İNCE ceye iftira atan. Kongreye davet etmeyip TUVALETİN yanında oturtan. Bunlar değil mi.

Yorumu oyla      3      3  
Vatandaş 19 Eylül 2022 Pazartesi 17:13

Bir araya gelmişken cumhurbaşkanlığı adaylığını sonuca bağlasınlar,artık genel başkan ve diğer yöneticiler geldiğine göre Ankara ziyaretleri bu hafta olmaz sanırız,balık mevsimi açıldı,denız balığı da çok lezzetli olur bu mevsimde...

Yorumu oyla      5      3  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 19 Eylül 2022 Pazartesi 16:15

Leyleğin ömrü laklakla geçer tam millet ittifakı için bir söz.Cumhur tarafı adayı belli ,liderleri mitinglere başlamış,heleki dün Devlet beyin Kayseri mitingini TVlerden biraz izledim şaşırdım , en az 1,5 saat teklemeden konuştu.Şimdi bir cumhura bakıyorum bir millete seçimlere şurada bir şey kalmamış,birde mayısda olma ihtimali var ,ne adayları belli ,nede ne zaman belirlenceği belli yaptıkları şey toplanmak,kamp vs. şeyler. herhalde hatırlıyorum hangi seçimde Chp saat 17:00 ı bir dakika geçtiği için bir adayın adaylığı düşmüştü herhalde bu seçimde böyle olacak diyiyorum.Zannedersem Millet ittifakı Bahçelinin dediği gibi iktidar olmaktan korkuyor.

Yorumu oyla      13      8  
esnaf 19 Eylül 2022 Pazartesi 14:59

kampa girse ne olur 4 aydır seferihisara 3 kere akparti milletvekilleri geldi iki kere musavvat dervişoğlu geldi bir kere chp milletvekileri göremedik en son chp ilçe yönetimin yemeği oldu ona bile gelmediler halkın içinde yoklar çünkü onları genel merkez secti hepsi myk parti meclisine oynuyorlar böyle giderse iş çok zor ancak balık rakı yemek düşünürler bu ekonomi bozukluğunda bile gereken performansı göstermiyorlar

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Nalbantoğlu’ndan 6’lı Masa için benzetme: Ücretli otobandan önceki son çıkış!
Muhalefetin oluşturduğu 6’lı masa ile ilgili “ücretli otobandan önceki ...
Erdoğan'dan seçimlerle ilgili iki talimat!
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip ...
Erdoğan: Terörün karanlık gölgesini kaldıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK/YPG, DEAŞ ve FETÖ'ye kadar terör örgütleriyle ...
 
Pekşen'in kızı: Babamı yanlış teşhis öldürdü
61 yaşında vefat eden eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in ölümüyle ...
AK Partili kadınlardan girişimcilik zirvesi
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği, devletin kadınlara ...
İYİ Partili Çıray'dan 'Soyer' çıkışı: Çarpıtıyorlar!
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Başkan Tunç Soyer'in ...
 
CHP'li Bakan 'siber kadro' iddiaları meclis taşıdı: Soylu'ya 10 kritik soru!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, siber uzman olarak taşeron işçi statüsünden ...
Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, New York’taki BM Genel Kurulu’nda dünya ...
Mehmet KARABEL yazdı... Keskin bıçak!
Mehmet KARABEL yazdı... Keskin bıçak!
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva