HABERLER>POLİTİKA
15 Ocak 2023 Pazar - 16:10

Bahçeli: Bahar mevsimi seçim mevsimidir

MHP'nin Kızılcahamam'daki kampının kapanış toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, seçim tarihi tartışmaları için "Bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir" dedi.

Bahçeli: Bahar mevsimi seçim mevsimidir

2023 genel seçimleri ne zaman yapılacak? Kamuoynun yanıtını merakla beklediği konuyla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir açıklama geldi. 

Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanış oturumuna katıldı.

Seçim tarihi tartışmalarına değinen Bahçeli, "Seçimler için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir" dedi. 

Bahçeli, "Seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın, MHP olarak bugünden başlamak suretiyle seçim startını veriyor ne gerekiyorsa yapılacağını cümle aleme duyuruyoruz" diye konuştu.

MHP liderinin burada yaptığı konuşmadan öne çıkan diğer başlıklar şöyle:
"Türk milleti 2023 seçimlerinde geçmişin dürüst muhasebesini yaparak, geleceğini oylayacaktır. Verilecek her oy Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyacaktır.

2023 seçimlerinde Türk milletinin varlığı, birliği, bekası ve belaların üstesinden nasıl geldiği sınanacaktır. 6'lı masa şimdiden kriz girdabına girmiştir. Altılı masa darmadağındır. Her bir parti kendi çıkarının, ikbalinin, kendi gizli gündeminin peşine düşmüştür. 

Serok ve selamsız Babacan olmak üzere 6’lı kumar masasına düşmüşlerdir. Türk siyaseti ve demokrasi adına utanç verici bir tablo karşısındayız. Açıklamalar altılı masanın iflas beyanıdır.

Dertleri masadan kalkıp daha rahat bir koltuğa oturmak. Birisi çıkar masaya isterse aday olurum der, biri çıkar ben başbakan olacağım der, biri çoklu adaya sıcak bakmıyorum der. Altılı masa oynatacağı kukla aramaktadır. Milletvekili genel seçimine adaylarınız göstererek girin, kazandığınız sandalye ile katılın. Kazanamayacağınız demokratik bir müsabakaya girmekten hazır vakit varken dönün.

ALTILI MASAYA ÇAĞRI
Gelin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında el ele verelim, güç birliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun. Cumhurbaşkanı adayı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım, onu sahiplenelim, yeni bir sayfa açalım

Altılı masa 10 defa toplandı, bir arpa boyu mesafe almadı. Türkiye'nin lider ülke mertebesine yükselmesinde hepinizin eşit payı olsun. Türkiye büyüsün zenginleşsin, insanımız kronik sorunlarından kurtulsun.Şahsım adına bunların hepsini albayrağın altında toplanmaya, Türkiye Yüzyılı'nda buluşmaya davet ediyorum. Türkiye'nin yelkenini şişiren rüzgar kesilmesin istiyorum.

Seçimi kan gölüne çevirmek için pusuda bekleyenler vazgeçsin. Böylesi bir karanlığa izin vermeyeceğiz. 2023'e leke sürdürmeyeceğiz. Washington Post gazetesine göre Türkler oyunu kullanana kadar Batılı liderler gergin bir şekilde bekleyecekmiş. Bunları tef gibi gereceğiz.

2023 seçimlerinde Türk milletinin varlığı, birliği, bekası ve belaların üstesinden nasıl geldiği sınanacaktır. Darbecilerin umudu zillet ittifakıdır. Vesayet özlemiçekenlerin, hürriyet muhaliflerinin, ekonomik tetikçilerin, terörle mücadeleden rahatsız olanların ümidi zillet ittifakıdır. 2023 seçimleri zincirlenmek istemektedir. 

İSVEÇ'E TERÖR TEPKİSİ
İsveç'te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilen bir maketin ayaklarından asılması alçaklıktır. Hainler ancak maket asarlar. Asıl onların cansız bedenlerinin darağacında sallanacağı gün de gelecektir. İsveç hükümetinin bu vahim olay karşısındaki duruşu yetersizdir. Bu ülkeye ile NATO şemsiyesi altında nasıl buluşacağız. Bölücü itleri bağlayamayan İsveç'in NATO'ya katılımına oy vermemiz nasıl beklenecektir?" 

KILIÇDAROĞLU'NA 'KOMUTA KADEMESİ' TEPKİSİ
Bu Kılıçdaroğlu demiş ki, 'Askerlerin alkışlaması bir çürümüşlük göstergesidir. Komuta kademesi haddini bilsin.' TSK'ya yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Kahraman askerimizin üniformasını ortadoğu askerinin üniformasına benzeten Kılıçdaroğlu edepsizdir. Haddini bilmesi gereken kişi varsa o da askere düşmanlık yapan yandan çarklı Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu neyin hasretini çekmektedir. Komuta kademesinin alkışladığı başkomutandır. 

Kılıçdaroğlu PKK'ya sözcülük yaptığının ne zaman farkına varacaktır. Askere düşmanlık düşmana askerliktir. MHP TSK'nın en alt rütbeden en üstüne kadar yanındadır. Komuta kademesinin de sonuna kadar arkasındadır."

 
AK Partili Kaya'dan Kılıçdaroğlu'na kooperatifleşme salvosu: Onlar konuştu biz yaptık!
 
Amasra faciasındaki yöneticilere 1080 yıl hapis istemi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya'dan Kılıçdaroğlu'na kooperatifleşme salvosu: Onlar konuştu biz yaptık!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bayraklı Halk Konut temel atma töreni ...
AK Parti'den Roman buluşması
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, partisinin 20 Ocak'ta düzenleyeceği ...
Kılıçdaroğlu’ndan Roman vatandaşlara çağrı: En az benim kadar CHP’ye sahip çıkın!
Roman Buluşması’nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Kılıçdaroğlu’nu görünce göbek attılar!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Roman Buluşması’na katılıyor. ...
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'arbede' tepkisi!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı gerçekleşen Bayraklı'daki Halk ...
Karabağlar'da okulun temelini attı... Lider'den 'arka mahalle' talimatı!
Orhan Kemal İlk ve Orta Öğretim Okulu açılışında konuşan CHP Genel Başkanı ...
 
AK Partili Sürekli'den 'Davutoğlu' yorumu: Altılı Masa çöker!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gelecek Partisi Genel Başkanı ...
Kılıçdaroğlu'ndan çok sert reklam tepkisi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu ...
Araştırmacı Yaldız’dan dikkat çeken seçim analizi: İktidar tüm tuşlara basıyor!
İntegral Araştırma Koordinatörü Ümit Yaldız, iktidarın EYT’den maaşların ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva