HABERLER>POLİTİKA
15 Ocak 2023 Pazar - 09:18

AK Partili Sürekli'den 'Davutoğlu' yorumu: Altılı Masa çöker!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Altılı Masa ile ilgili olarak son dönemde yaptığı açıklamalara değinerek " Adaylarından hükümet yapısına kadar ne istediğini ne yapacağını bilmeyen, aynı yere yumruk vurdukları tek bir başlık olmayan bu yapıdan ülkeyi yönetmesini kimse beklemesin. Şu ana kadar tek birleştikleri şey, toplantı tarihleri. Bu masadan her türlü kriz çıkar, masa çöker ama istikrar ve güven çıkmaz.” diye konuştu.

AK Partili Sürekli den  Davutoğlu  yorumu: Altılı Masa çöker!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bir günde, 4 ilçede ziyaret ve buluşmalar gerçekleştirdi. Karşıyaka’da Bölge İlçe Başkanlarıyla toplantı yapan sürekli; Tire’de taziye ziyaretlerinde bulanarak, çarşı esnafıyla bir araya geldi. Ardından, Ödemiş’te Gençlik Merkezi Futbol Sahası’nın açılış törenine katılan Başkan Sürekli, Menderes’te de “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” gençlik buluşmasına katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ağırlıklı olarak gençlikle gerçekleştirdiği programlarda, Türkiye’nin 21 yılda nereden nereye geldiğini anlatarak gençlere şu ifadelerle seslendi:

“Gençlerimiz; sizler kat ettiğimiz mesafenin kanıtısınız. Pek çoğunuzun doğduğu yıllar boyunca sizler için çalıştık. Bugün üreten, fark yaratan bir gençliğimiz var. 21 yıl öncesine göre, her alanda katlanarak büyüyen Türkiye’nin de güvencesi, geleceğinin mimarlarısınız. Bu noktada önünüzü açmaya devam edecek olan yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır ve yine AK Parti’dir”

NE YURT NE GENÇLİK KAMPI VARDI
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Menderes’te katıldığı “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” buluşmasında şunları dile getirdi; ‘’Ödemiş’te, Gençlik Merkezi Futbol Sahası’nın açılışından geliyorum. Bu merkezlerimizin sayısı İzmir’de de her geçen gün artıyor. Yolunuz Alsancak’a düşerse, oradaki Gençlik Merkezi’ni de ziyaret edin. Yine, Güzelyalı’da tarihi binada Atatürk Gençlik Merkezi’miz, Kınık ve Ödemiş’te yaptığımız Gençlik Merkezlerimiz sizler gibi binlerce gencimizin kendisini geliştirme alanları olarak faaliyette. Karşıyaka Garı’nda düzenlemesi devam eden Gençlik Merkezi’mizde çok yakında faaliyete geçecek.  İzmir’de 13 tane Gençlik Merkezi’miz var. Türkiye’de, 20 yıl önce ‘Genç Ofis’ diye bir şey yoktu. Gençlik Merkezi sayısı 10’u geçmiyordu. Sadece 5 adet Gençlik Kampı vardı. Yurtlar sınırlıydı. Bugün itibari ile Gençlik Merkezi sayısını 500’ün, Genç Ofis sayısını 345’in, Gençlik Kampı sayısını 54’ün üzerine çıkardık. Öğrenci yurdu kapasitemizi 5 kat arttırdık. Bugün milyonlarca gencimizin faydalandığı bu mekânlarda; girişimciliğin, yabancı dil eğitiminin, sanatın, paylaşımcılığın, sporun, sosyal inovasyonun en güzel örnekleri ortaya koyuluyor.’’

İSVEÇ SKANDALINA VURGU… ALTILI MASAYA GÖNDERME
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’da; Karabağlar, Konak, Bornova, Kemalpaşa, Çiğli, Bayraklı, Karşıyaka ve Buca İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi. Başkanlardan, çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Sürekli, NATO üyeliği için Türkiye’nin onayını bekleyen İsveç’in Stockholm kentinde, terör örgütü PKK/YPG destekçisi bir grubun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin eyleme ilişkin şunları söyledi; “Bu bir provokasyondur ve göstermiştir ki İsveç’in NATO üyeliği için endişemiz yerinde bir tutumdur. Terör örgütlerinin faaliyetlerine son vermemesi halinde de bu sürecin ilerlemesi imkânsızdır. Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanımıza yönelik yapılan bu çirkin eylem ve tutumun telafisi yoktur.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun son çıkışları ve aldığı tepkiler nedeniyle “6’lı masa dağılıyor mu” şeklindeki tartışmaları da değerlendiren Başkan Sürekli; “Masanın ayakları başından bu yana zaten çok sağlam değildi. Adaylarından hükümet yapısına kadar ne istediğini ne yapacağını bilmeyen, aynı yere yumruk vurdukları tek bir başlık olmayan bu yapıdan ülkeyi yönetmesini kimse beklemesin. Şu ana kadar tek birleştikleri şey, toplantı tarihleri. Bu masadan her türlü kriz çıkar, masa çöker ama istikrar ve güven çıkmaz.” diye konuştu.

 
İcradan satılık altın arazi!
 
Nepal'de 72 kişiyi taşıyan uçak düştü!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gülme bak 15 Ocak 2023 Pazar 23:13

inansam mı diyom tam, bi gülme geliyo.....

Yorumu oyla      2      3  
Kerim 15 Ocak 2023 Pazar 21:47

6 lı masa tam bir fiyasko:)

Yorumu oyla      2      3  
Vatandaş 15 Ocak 2023 Pazar 12:14

Sayın il başkanı Sürekli,altılı masa ne olursa olsun siz iktidar partisi olarak artık zenginleri zengin etme taktiğini bırakın da halka yönelik hizmetleri hızlandırınız,et,süt,peynir fiatları almış başını gidiyor insanlar çocuğunun sağlıklı beslenmesi için kendilerini feda ediyor,ikinci iş,kendi kişisel giderlerini kesiyorlar size göre her yer güllük gülistan diyorsunuz...

Yorumu oyla      9      4  
Ağam bizimle eğleniy 15 Ocak 2023 Pazar 10:25

Şu an ülkede istikrar, güven var mı? Bu, var olan hâli mi?

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan çok sert reklam tepkisi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu ...
Araştırmacı Yaldız’dan dikkat çeken seçim analizi: İktidar tüm tuşlara basıyor!
İntegral Araştırma Koordinatörü Ümit Yaldız, iktidarın EYT’den maaşların ...
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’de ‘kooperatifleşme’ mesajı: Türkiye’ye yayacağız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dilber Apartmanı temel atma töreninde ...
 
Kılıçdaroğlu seçim için tarih verdi!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, seçim takvimi ve altılı masanın adayıyla ...
Erdoğan: Uslu durduğun müddetçe seninle işimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KIZILELMA'nın seri üretime başladıktan sonra F-16'nın ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na TSK tepkisi!
'Alkış' polemiği ile ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı ...
 
Bakan Soylu: Dağlarda bir tek terörist kalmayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Tendürek, Cudi, Amanoslar tertemiz ...
Genç çiftçi mesajı: Geleceğimizin teminatı!
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bakanlığımıza kazandırdığımız ve ...
Bakan Bozdağ: Yürütme yetkisi ortak kullanılamaz
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yürütme yetkisi-görevi; Anayasa değişikliği ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva