HABERLER>POLİTİKA
19 Ekim 2013 Cumartesi - 20:12

Kılıçdaroğlu: Sert muhalefet kırıp dökmek değildir

Sabah Bodrum Mazı Köyü'nü gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğleden sonra ise CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ile Gümüşlük Beldesi'ni ziyaret etti. Gümüşlük Çay Bahçesi'nde bir süre oturan Kılıçdaroğlu, vatandaşların yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşların isteklerini kırmayan Kılıçdaroğlu, yarım saat içinde yaklaşık 150 kişiyle hatıra fotoğrafı çektirdi Zaman zaman milletvekili Ayaydın da fotoğraf çekmek zorunda kaldı.

Kılıçdaroğlu: Sert muhalefet kırıp dökmek değildir

MUĞLA - Vatandaşların kendisinden daha sert muhalefet yapması istenmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Sert muhalefet yapmak kırıp dökmek değil. Bu ülkenin demokrasisine geleceğine, laik Cumhuriyet'e zarar verecek her şeyin hukuk düzeni içerisinde karşılığını vereceğiz. Hukukta aksamalar varsa onlar da düzeltilir. Kimsenin CHP'den şüphesi olmasın" dedi.
 
Kılıçdaroğlu, Ege ve Akdeniz kıyılarında CHP'ye olan bu büyük ilginin kısa zamanda yurdun büyük bölümünü saracağını öne sürüp, "Kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçip, geçmeyeceği yönündeki bir soruya da Kılıçdaroğlu, "Niye olmasın, bir sorun yok" diye, yanıt verdi.
 
ODTÜ'YE MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ
Gümüşlük Sahili'nde bir süre yürüyüş yapan Kılıçdaroğlu'na burada da büyük ilgi gördü. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çok sayıda iş makinesi ve Çevik Kuvvet desteğiyle gece ODTÜ'de yol çalışması yapmasıyla ilgili sorulara CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Ben buradayım diye kimsenin kuşkusu olmasın. Şu anda 6 milletvekili arkadaşımız olay yerinde incelemelerde bulunuyor. Çok sıcak gelişmeler oluyor. Dakika dakika olayları takip ediyorum. Bayram günü ODTÜ'ye müdahale kabul edilemez. Müdahale için bayram gününü bekleyenler hukuku hiçe sayanlar niyetlerini bir kez daha gösterdiler" dedi.
 
OYLARA SAHİP ÇIKIN 
 Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan Ak Parti'ye oy verenlerin CHP'ye oy vermeleri için uğraşmalarını da isteyerek şöyle konuştu:
 
"CHP'nin muhalefet yapmadığı türündeki şikayetlere ortak olmayın. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki herkesin üzerine önemli görevler düşüyor. Bu kez vatandaş sandığa gitmeden önce de çalışmasını yapmalı. Kimse kimseye sinirlenmesin, sabırla herkes birbirine dinleyecek, mücadele devam edecek. Bu defa oylara sahip çıkılması için CHP olarak çok önceden çalışmamızı başlattık. Gerekli tüm organizasyonu yaptık. Ancak burada yurttaşlara da sandıklara ve verdikleri oylara sahip çıkmaları açısından önemli görev düşüyor. Herkes, 'Oyu verdim, gidiyorum' demesin sandıkların başında o oylara sahip çıkın."
 
Kalabalık arasından bir kadının, 'Televizyonda göründüğünden daha yakışıklıymışsınız' diye seslenmesi üzerine ise Kılıçdaroğlu, tebessüm etmekle yetindi. Kılıçdaroğlu kendisini izleyen DHA muhabirinin sorularını "Tatildeyim ve Bodrum o kadar güzel ki hiç siyaset yapmak içimden gelmiyor. O nedenle sorularınıza şimdilik yanıt vermeyeyim. Bu güzel beldede siyaset yapmayalım" diye cevapladı. Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra beldeden ayrıldı. (dha)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ali Talak: Çiğli hem büyüyecek hem gelişecek
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli’de eski adıyla istasyonaltı ...
CHP'li Güven, Fatma Şahin'i bombaladı!
Engelli aylığı alan ve sigortalı bir kişi ile evlenen engelli kadının ...
İstanbul adayı için yöntem bulundu: Küsmek yok!
CHP'de İstanbul aday adayları arasında kamuoyu yoklaması yapılacak. Kaybeden ...
 
Gürsel Tekin Aydın'da bayramlaştı: Diren Fuat Hoca!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kurban bayramı kutlaması için ...
Erdoğan’dan müjde: Mutlu sona çok yakınız
Başbakan Erdoğan, Lübnan'da kaçırılan Türk pilotlardan Murat Akpınar'ın ...
Atila'nın Bornova'daki işsizliğe çözümü hazır
Türkiye'deki işşizlik sorunu şehirlerdeki gençlerin önünde en büyük engellerden ...
 
AK Parti'nin Melih Gökçek'i kaydırma planı!
Yerel seçim yaklaşırken siyasi kulisler de hareketlendi. En fazla kulisin ...
Sezer’in işten çıkartılan kızlarına ticari sır perdesi!
Onuncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in kızları Ebru Akbatur ve Zeynep ...
AK Parti dersaneleri kapatmak için 'devrim'e sığınacak
Hükümet, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bünyesinden çıkardığı özel dershaneleri, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva