İzmir Emniyeti'nin gözaltı işlemlerinin görüntülerinin servis edilme biçimi tartışmalara neden oldu.
İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltı görüntüleri paylaşıldı. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, görüntülere tepki göstererek X hesabından bir paylaşım yaptı.
Gözaltı görüntülerinin paylaşılmasına ilişkin olarak CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Bana bir Allah’ın kulu, şu görüntüleri servis etmenin kime ne yararı var anlatsın. Algı için falansa o faydası da yok kimseye. Görünce etkilenen yok. Görünce bunu servis edenlere söylenen var." ifadesini kullandı.
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri





