EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve beraberindeki heyet yakın zamanda CHP’den AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı belediye binasında ziyaret etti.

Ziyarette, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, Foça Meclis üyesi Hüsnü Boztepe ve AK Parti Foça İlçe teşkilatı da yer aldı.

185210722 Fici Akp 2 (1)

ERDOĞAN’LA GÖRÜŞMESİNİ ANLATTI
Başkan Fıçı ise “Herkesin tek bir derdi var. Foça’nın daha iyi noktalara gelmesini sağlamak. Sayın Cumhurbaşkanımız gözüme bakarak ‘Foça benim için çok önemli’ dedi. Bir belediye başkanı için daha kıymetli bir şey yok. Ceyda vekilimizle hukukumuz çok eski. Severim ve her zaman kendini takdir ederim” dedi.

H S Q2 J Sz Wo A A I I Q J

ÇANKIRI: FOÇA’DA GÜZEL İŞLER YAPILACAKTIR
Ziyarette AK Partili Çankırı “Hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Başaracaksın. Allah utandırmasın. Cumhurbaşkanımıza söz verdik. İzmir’in lehine olacak her işte hiçbir zaman iktidar-muhalefet ayrımı yapmadık. Günün sonunda vatandaşın hakkı olan işler var. Onun için mücadele ediyoruz. Biz takoz siyaseti yapmadık. Ben inanıyorum ki Foça’da güzel işler yapılacaktır” dedi.

Resim

YENİ Partili Emre kurultay tarihini verdi!
YENİ Partili Emre kurultay tarihini verdi!
İçeriği Görüntüle

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı:

Foça’da birlik var, beraberlik var; hizmet için güçlü bir irade var.

Belediye Başkanımız Saniye Bora Fıçı ve teşkilatımızla omuz omuza, Foça’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Yeni dönemin Foça’mıza ve İzmir’imize hayırlı olmasını diliyorum.