İZMİR - Başkan Gönenç Bergama'da yaşayan üç engelliye akülü sandalye hediye etti.Sandalyeler, Rahmi Yeşilsoy Engellli Merkezi'nde Başkan Mehmet Gönenç tarafından vatandaşlara teslim edildi. Hüseyin Yaman, Ali Durmaz ve İbrahim Onur, aldıkları akülü sandalyeleri sevinçle karşıladı. Bergama Belediyesi'nin engellilere yönelik gerçekleştirdiği tekerlekli sandalye dağıtımlarının ihtiyaç sahiplerine mutluluk verdiğini söyleyen engelli vatandaşlar, duyarlı davranışından dolayı Başkan Göneneç'e teşekkür etti.

'3 TEKERLEKLİ SANDALYE DAHA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI'
Başkan Gönenç ise; ''Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmak önemli bir konu. Engelli vatandaşlarımız akülü tekerlekli sandalyeler sayesinde evlerine kapanmaktan kurtulup dışarıda dolaşabilecekeler, kimseye muhtaç olmadan kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecekler' dedi. Gönenç, 'Engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Bu bilinçle çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz' diye konuştu.
Başkan, engelli bireylerin dünyalarında fark yaratabilmek için verilen mücadelede herkese büyük görevler düştüğünün altını çizdi.