Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen 31 yaşındaki oyuncuya teklifin iletildiği ve Hasan'ın da Altay'a sıcak baktığı vurgulandı.
Geçen sezon Erzurumspor formasıyla Süper Lig'e yükselme sevinci yaşayan tecrübeli stoper Afyonspor'da futbol yaşamına başladı. Batman Petrolspor, Balıkesirspor, Boluspor, Sivasspor, Samsunspor, Altınordu ve Erzurumspor'da oynayan Hasan kariyerinde toplam 283 maça çıktı. Erzurumspor'da 2019-2020 sezonunda toplam 29 resmi müsabakada top koşturan oyuncu 2507 dakika sahada kalıp 3 gol attı, 3 de asist yaptı. Altay'ın dünyaca ünlü yıldız Ricardo Quaresma için girişimleri de sürüyor. Bu transferle ilgili de belirsizlik halen devam ediyor.(DHA)
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri





