Berivan KAYA/EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı olağan meclis oturumu birinci birleşimi Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır idaresinde gerçekleştirildi.
Gündem dışı konuşmalarda söz alan AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın AK Parti’ye katılmasına yönelik açıklamalarda bulundu.
AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe açıklamasında, “Saniye Hanım Foça’ya çok daha güzel yatırımlar yapacak. Tüm meclis gruplarıyla birlikte eskiden olduğu gibi hizmet edeceğiz. 2,5 yıldır ben orada her türlü desteği veriyorum. Foça ile ilgili sorunları konuşan bendim. Destek olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki YENİ Parti ve CHP’de aynı desteği verecektir” dedi.




