HABERLER>POLİTİKA
2 Ekim 2015 Cuma - 13:02

Yıldırım’dan Kasım için 2011 ve 2014 referansı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım seçimlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “2011’de rekor destek verdiniz. İzmir’den 11 tane vekil Ankara'ya gönderdiniz. 2014'de yine sizin isteğinizle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. İzmirlilerin çoğunluğun oyunu almasak da 4 milyon İzmirlinin gönlüne girdiğimizi gördüm. İnandım, o sorumluluğu bugün sizlerin desteğiyle devam ettirmek istiyorum” dedi.

Yıldırım’dan Kasım için 2011 ve 2014 referansı

EGEDESONSÖZ - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım 1 Kasım erken genel seçim çalışmaları kapsamında yoğun mesaisine devam ediyor.

AK Parti İzmir Adayı Yıldırım haftanın son mesai gününde Kosova Rumeli Derneği’ne konuk oldu. Kosova Rumeli Dernek Başkanı İbrahim Şengöz’ün ev sahipliğinde programda Yıldırım’a AK Parti İzmir eski Milletvekili Rıfat Sait ve AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan da eşlik etti.  Yıldırım toplantıda 1 Kasım seçimi için dernekten güçlü bir destek istedi.
 
BU MİLLET TERÖRÜN TEPESİNDE BALYOZ GİBİ HAZIR OLACAK
İnsanlar ölmesin diye gösterilen müsamahanın yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirten Yıldırım’ın yine terör mesajları verdi.

Yıldırım, “Bu derneğe yabancı değiliz Kosovalı değildi ama dedem Yıldırım Beyazıt'tan biliyorum Kosova'yı. Birinci Kosova Kuşatması'nda tarihte anlatılan bir şey var. Ay yıldızlı Türk bayrağımızın geçmişi, Birinci Kosova'da şehitlerin kanına hilalin gölgesi düşerek bu bayrak ortaya çıkmıştır. Bu bayrağa gözümüz gibi bakacağız. Göz dikenin de gözünü oyacağız. Bugün bu kadar hoşgörümüzü, insanlar ölmesin, vatan bölünmesin, kardeşliğimiz zarar göremesin diye gösterdiğimiz müsemmayı yanlış okumasın. 78 milyon millet bu ülkeyi bölmeye çalışanların tepesinde bir balyoz gibi hazır olacak. Bir şans verildi. Şansı kaçırdılar, o bir sefer olur. Doğu'da Batı'da Balkanlar'da İzmir'de bir özet bir Türkiye özeti var. Ne güzel iç içe yaşıyoruz” dedi.
 


4 MİLYON İZMİRLİ’NİN GÖNLÜNE GİRDİM
2014’te İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu 30 Mart yerel seçimlerinde 4 milyon İzmirli’nin gönlüne girdiğini vurgulayan Yıldırım, “2011 seçiminde rekor destek verdiniz. İzmir’den 11 tane vekil Ankara'ya gönderdiniz. 2014'de yine sizin isteğinizle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. O günlerde ülke gündemini düşünün. Paralel yapılanma, ülkenin bekasına kast eden oyunlar içerisine girmiş o yoğun gündemde biz hep İzmir'i anlatmaya çalıştık. İzmir'in nerede olması gerektiğini hep anlatmaya çalıştık. Sesimizi istediğimiz gibi duyuramadık. Bir milyona yakın İzmirli oyuyla bizim yanımız da yer aldı. O zaman ben bir şey fark ettim. İzmirlilerin çoğunluğun oyunu almasak da 4 milyon İzmirlinin gönlüne girdiğimizi gördüm. İnandım, o sorumluluğu bugün sizlerin desteğiyle devam ettirmek istiyorum. Git dediler gittik, gel dediler geldik. Biz görev adamıyız. İzmir için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
İZMİR’İ DİYARBAKIR’DAN AYRI GÖREMEYİZ
Yıldırım, 1 Kasım erken genel seçiminin Türkiye için önemine değinerek şunları söyledi: Bu seçim sıradan bir seçim değil, partilerin yarışı değil mesele memleket meselesidir. Birliğin en zirveye çıkacağı bir seçimden bahsediyoruz. Birlikte Türkiye olacağız. Ülkemiz için de Güneydoğu'da ülkenin doğusunda, planlar kuran bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Biz terörü etkisiz hale getirmezsek sadece Güneydoğu bundan etkilenmedi. İzmir'i Diyarbakır'dan ayrı göremeyiz. Olanlardan İzmir de etkilenir. Yurdun her köşesinden vatandaşlarımız İzmir'de. Birlik ve kardeşlik sembolü olan bu şehre ne kadar hizmet yapsak o kadar layıktır. Bunun için önümüzde fevkalade önemli bir fırsat var. Hepimizin farklı aslan yatabilir ama mesele memleket, bayrak, Türkiye olunca yüreklerimiz hep bir atar hep aynı şeyi söyler.
 

 
Torbalı yeni SGK hizmet binasına kavuşuyor
 
Çayda korkutan balık ölümleri
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli vatandaş 3 Ekim 2015 Cumartesi 09:29

Sayın Binalı Yıldırım'ın geçmişte söylediği bir söz var 'YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZN TEMİNATIDIR' diye.Ancak İzmir için söz verilen 35 projeden Konak tüneli hariç bir haber yok.Konak tünelinde ÇED raporu istenmedi Körfez temizlenecek 1-2 senedir ÇED raporu bekleniyor.

Yorumu oyla      14      5  
YORUMCU BABA 2 Ekim 2015 Cuma 13:58

Ülkenin Altını Üstüne Getiren Sizlersiniz.Sizin Zihniyetiniz Yüzünden Bir Gün Dahi Yüzümüz Gülmedi.

Yorumu oyla      45      21  
adem 2 Ekim 2015 Cuma 13:38

İzmir'de siyaset ticaret büroksi kısacası üst akıl faal çalışıyor kulüslerde bu konuşuluyor yıllarca izmirde seçimlerde başarısız olmanın sebebi ...

Yorumu oyla      38      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdullah Gül'den flaş Ahmet Hakan açıklaması
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyla ilgili 11'inci Cumhurbaşkanı ...
Binali Yıldırım’dan yoğun seçim mesaisi
AK Parti İzmir Adayı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Narlıdere ...
Demirtaş ve Yüksekdağ açıkladı: İşte HDP'nin vaatleri
HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ partinin ...
 
Sındır: Milli iradeyi hazmedemediler
Seçim çalışmalarına Bornova’da devam eden İzmir Milletvekili Kamil Okyay ...
Kalkan: Hizmet kervanı Yıldırım’la devam edecek
Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir Milletvekili adayı ...
Ve liderlerin İzmir programı netleşti: Startı Bahçeli veriyor
Listelerin açıklanmasının ardından milletvekili adayları sahaya inerken, ...
 
İzmir’de Anadolu serbest, Anavatan’ın oyları CHP’ye!
Siyasi partilerde 1 Kasım telaşı yaşanırken bu seçime girmeyecek olanlar ...
Ve 1 Kasım sloganı belli oldu: İnadına HDP!
"İnadına" sloganı, çevreden, kadın sorunlarına, ekonomiden, demokrasiye ...
Bahisler açıldı: İşte 1 Kasım oranları!
Avrupa kaynaklı bir sitede AK Parti'ye yüzde 38-40.5 arasında 2.25, yüzde ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva