HABERLER>SEÇİM 2015
15 Ocak 2014 Çarşamba - 13:50

Yıldırım’a özel parfüm: Kadınlara orkide, erkeklere paçuli!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasında dağıttığı parfümler, organik yağlardan üretildi. İki kimyagerin çalıştığı parfümlerden kadınlar için olanında siyah orkide, erkekler için ise paçuli (nane ailesine ait bir bitki) ağırlıklı kullanıldı. 'Binali Yıldırım' markalı kalem parfümlerin yanı sıra kolonya ve bambu çubuklu oda kokusu da hazırlandı.

Yıldırım’a özel parfüm: Kadınlara orkide, erkeklere paçuli!

İZMİR - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın dün Kınık, Bergama ve Dikili’de yaptığı seçim kampanyasında elini sıktığı her vatandaşa arkasında çantayla dolaşan bir partili kalem, parfüm ve kolonya hediye etti. Kadınlara gümüş, erkeklere siyah renkli parfümler verildi. Parfümlerin üzerinde AK Parti logosu ve “Binali Yıldırım" ismi yer aldı.

- YILDIRIM'DAN ŞANTİYEDE AKŞAM MESAİSİ...
 
Parfümler, İstanbul Avcılar’da altı yıldır faaliyet gösteren BEB kozmetik tarafından özel olarak hazırlandı.



Güney Afrika, Gürcistan, Mozambik, Bulgaristan, Ukrayna, Türkmenistan’da şubeleri bulunan firmanın yurt içinde de “Parfumor" adıyla altı mağazası bulunuyor. BEB Kozmetiğin sahibi Elif Başgöze, “Binali Yıldırım' markalı parfümlerin iki kimyager tarafından özel olarak hazırlandığını belirterek, erkek parfümünde paçuli ve amber ağırlıklı 22 çiçek özü kullanıldığı, kadın parfümünde ise siyah orkide ve gül kokusu tercih edildiğini anlattı. Bambu çubuklu oda kokusu ile yasemin, okyanus, çilek ve limon kokularından kolonya yaptıklarını anlatan Başgöze, “Sektörde 16 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bunların hepsi organik yağlarla hazırlandı. Kişiye özel bir tasarım. Parfümlerin kalıcılığı çok fazla. Kolonyalarını 50 CC, kalem parfümleri ise 20 CC olarak hazırladık. Bu proje için 50 bin adet ürünü 15 günde hazırladık ve geçen hafta teslim ettik.” (dha)

ZİYARETTE BACANAK VE OY KAYBI MESAJLARI
Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Gerek 17 Aralık, gerek 25 Aralık, gerek 8 Ocak girişimi ve diğerleri bir yolsuzlukla mücadele girişimi değil ülke içindeki milli iradeye karşı bir kalkışmadır. Kayıtdışı bir yapılaşmanın kendinde bu cesareti görüp devlete meydan okumasıdır. Ama boylarından büyük bir işe kalkıştılar ve bunun hesabını verecekler" dedi.
    
AA İzmir Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretinde soruları yanıtlayan Binali Yıldırım, yerel seçim kampanyasını başlattıklarını, devam eden projelerinin olduğunu, yeni projelerin de olacağını belirtti.
    
İzmirli'nin hayatına dokunan, kentlinin faydasına olan projeleri "Çılgın proje" olarak niteleyen Yıldırım, şubat ayının ortalarından itibaren daha proje ağırlıklı çalışmalara yer vereceklerini, şu anda İzmirlileri dinleme süreci yaşadıklarını dile getirdi.
    
Yıldırım, bilimsel olarak yapılan çalışmalarda İzmir'in birinci derecede sorununun trafik, ulaşım olduğunu, daha sonra gençler arasında işsizlik, imarsız yapılaşma, kentsel sorunlar, altyapı yetersizliğinin öne çıktığını ifade etti.
 

    
Yerel seçim çalışmalarına başladığı gün düzenlenen İzmir merkezli operasyona da değinen Yıldırım, şöyle konuştu:
    
'GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM'
"Değerlendirmemizi yaptık. İzmirlilerin nazarında da, ülkemiz nazarında da bu gerekli yankıyı buldu. 'Bu operasyon, zamanlaması bakımından manidar' dedim. Bu bir savunma amaçlı söylem değil. Çünkü geçmişine baktığımız zaman 2011 Ocak'ından 2012 sonuna kadar devam eden bir sorgulama, takip dinleme, delil toplama süreci. 2011'de uyutulan bir dosya. İzmir'de kampanya başlattık. O gün bize 'Hoşgeldin' dediler. İzmirliler 'Hoşgeldin, hayırlı olsun' dedi. Buna karşılık da operasyonla da bize diğer kesim 'Hoşgeldin' mesajı verdi. Biz o mesajı gördük. Anında da cevabını verdik. Söylediğimiz söz çok açık. Bacanağım olmazsa da babam dahi olsa fark etmez. Yaptıysa cezasını çeker. Gözünün yaşına bakmam. Hukuk devletinde herkesin hukuka saygılı olması lazım.
    
Şimdi onlar işini yapsın biz işimizi yapalım. Ama bizim alanımıza etki etmeye kalkarlarsa, sokağa çıkıp sokağı etkilemeye kalkarlarsa onu yaptırmayız. Onu yapmaya kimsenin hakkı yok. Yargı, hukuk sadece yargılayanlar, hakimlerin, savcıların vatandaşlar üzerinde uygulayacağı bir yaptırım değil kendileri de bizzat uymaları gereken bir yapıdır. Hukuka en önce hukuku uygulayanların uyması lazım. Bu olmuyorsa o zaman hukuk devleti böyle bugünkü olduğu gibi sorgulanır."
     
Sorgulamanın gizli yapılması gerektiğini, sorgulama evresi başlamadan hiçbir şekilde dosya içeriğinin kimseyle paylaşılamayacağını vurgulayan Yıldırım, "Bunlar açık hükümler. Bütün bunlara rağmen daha sorgulamaya şüphelinin bilgisi olmadan basın yayın yoluyla kamuoyu abartılı olarak bilgilendiriliyor, savunma hakkını kullanmadan bu yapılıyor. Aleni hale gelmeden dosya bu yapılıyor. Burada bir iyi niyet aramak herhalde kimse bizden beklemesin. Bütün bunlar ne olursa olsun gerek 17 Aralık, gerek 25 Aralık girişimi gerekse 8 Ocak girişimi ve diğerleri bir yolsuzlukla mücadele girişimi değil ülke içindeki milli iradeye, siyasi iradeye karşı bir kalkışmadır. Kayıtdışı bir yapılaşmanın kendinde bu cesareti görüp devlete meydan okumasıdır. Siyasi iktidara iradeye meydan okuma teşebbüsüdür. Ama boylarından büyük bir işe kalkıştılar ve bunun hesabını verecekler. Hiçbir şekilde bu karşılıksız kalmaz. Biz hesap veriyoruz. Her türlü hesabı veriyoruz. Parlamentoya veriyoruz, mahkemelere veriyoruz, millete veriyoruz. Yargı layüsel olamaz o da hesap verecek. Onlar da hesap verecek. Bu ülkede yargıyı en az güvenilen kurum durumuna düşürmeye bunların hakkı var mı Bunu halk sorgulayacak."
     
'İZMİRLİ HİÇ ETKİLENMEDİ'
Operasyonlar sonrasında yaptırdıkları araştırmalarda AK Parti'nin oy kaybetmediğini belirten Yıldırım, gerçek anketin 30 Mart'ta olacağını kaydetti.
 
"Herhangi bir kayıp yok aksine artılar var. Geleneksel olarak oyumuzda herhangi bir azalma söz konusu değil. Öyle yarı yarıya filan farklar yok. Kimse kendini darı ambarında görmesin" diyen Yıldırım, CHP ile aralarında 3-5 puanlık farkın devam ettiğini bunu da seçim sürecinde lehlerine çevireceklerini ifade etti.
    
Operasyonların vatandaş nezdinde yankı bulmadığına işaret eden Yıldırım, "İzmirli ciddiye almadı bu işi. Hiçbir şekilde ciddiye alınmadı. Alınsaydı sahada bu sorularla karşılaşırdık. Hatta 'Biz biliyoruz sayın bakanım, sen kafanı yorma. Bunun bir tezgah olduğunu biliyoruz' diye beni teselli etmeye çalışıyor hemşehrilerim. Benim için önemli bir ölçü" dedi.
    
Yıldırım, Türkiye ve İzmir'de 11 yılda ortaya koydukları eserlerin, performansın yerel yönetimlerde neler yapabileceklerinin teminatı, göstergesi olduğunu vurguladı.
     
'AZİZ BEY ÇOK KIZACAK'
Yıldırım, bir gazetede kendisiyle ilgili yapılan bir haberde "AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı" olarak yazmasıyla ilgili "Allah söyletiyor, Aziz Bey çok kızacak" dedi.
    
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "hükümetin kente fazla yatırım yapmadığı yönündeki" iddiaları da değerlendiren Yıldırım, şöyle devam etti:
     
"Aziz Bey bunu birkaç zamandır söylüyor. Ne Aziz Bey ne biz babamızın kesesinden yapmıyoruz. Yaptığımız yatırımlar için harcadığımız paralar bu milletin parasıdır. Dolayısıyla öyle bir yarışı öyle bir kıyaslamayı anlamlı bulmuyorum. Aziz Bey Bornova'daki dükkanın hasılatından yapmıyor bunu. O paraları da Ankara gönderiyor. O hesap yanlış bir hesap. Günü gelince o hesabın bütün detaylarını ben İzmirlilere anlatacağım. Aziz Bey onu söyleyeceğine kendine ayrılan bütçeyi ne kadarını harcayabilmiş, yatırıma ayırdığı bütçeyi de yıllar itibariyle ne kadar kullanabilmiş. Bağlı şirketlere her yıl zararlarını karşılamak için devletin 'yatırım yap' diye gönderdiği paralarla ne kadar ödemiş. Bunları söylesin. Ondan sonra 'Bize daha fazla gelmiyor' diye şikayette bulunsun. Geleni ne yaptın kardeşim sorarlar, nerelere harcadın, ne kadarını harcadın  Önce bunu söyleyeceksin, ondan sonra fazlasını isteyeceksin.
    
İzmir'e yaptığımız yatırımlar tek başına Ulaştırma Bakanlığı olarak yaptığımız yatırımlar Aziz Bey'in 10 yılda görev süresi içerisinde yaptığı yatırımlardan fazla. Devletinkini demiyorum sadece bizim yaptığımız. Eserler ortada. Çevreyolu, Adnan Menderes, İZBAN, Kemalpaşa, Çandarlı Limanı, İzmir-İstanbul otoyolu, İzmir-Ankara hızlı treni, İzmir-Ankara bölünmüş yolu, İzmir-Çanakkale bölünmüş yolu, Turgutlu-Kemalpaşa-Torbalı bölünmüş yolu....Daha binlercesi. Akılda bile tutamıyoruz. Başkanın işi kolay. İki, üç tane hizmeti var, akılda kalıyor. Bizim öyle bir zorluğumuz var."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AŞAGIDAKİ İçlerinin karası dışına vurmuş ZAVALILAR... 16 Ocak 2014 Perşembe 17:13

İZMİRLİ KARARINI VERDİ...Yola Binali YILDIRIM Başkanla Devam Edecek...30 MARTTA 4 MİLYON İZMİRLİ ve Onun Sandıkta oy kullanacak olan TEMSİLCİLERİNİN AK OYLZARI İLE İZMİRDE " TEKNOLOJİ DEVRİMİ NİN ve DİJİTAL ÇAG BELEDİYECİLİGİNİN " Ustaları İŞ BAŞI YAPACAK...BAKAN BAŞKAN Binali YILDIRIM ve Büyük Usta BAŞBAKAN Recep Tayyip ERDOGAN...Büyük Yatırımlar ve DEVASA PROJELERLE İZMİRİ ( Tack-off ) Kalkışa ,Yükselmeye Geçirecekler...KemalÖZEN.

Yorumu oyla      12      8  
@Fragrance 16 Ocak 2014 Perşembe 13:01

Süper espri.Tebrik ederim. Bu arada hala Binalinin kazanacağını düşünenlere sesleniyorum.Olmaaaaaaaaaaaaaz. Vazgeçin bu sevdadan.

Yorumu oyla      15      6  
engin 16 Ocak 2014 Perşembe 11:45

Hala ak belediyecilik diyenler varya.2013 yılı vergi yüzsüzleri listesinde 11.ve 24.sırada 2 tane akparti belediyesi var.Bunu ben değil sizin maliye bakanınız açıkladı.

Yorumu oyla      19      6  
Kadir 16 Ocak 2014 Perşembe 10:23

Hayırlısı olsun. Zaten Allah İzmir!e hayırlı olmayacağından Binali beyin istediğini yapmayacaktır. Hırsıza, arsıza dur diyecektir.Bunu her seçim göstermiştir. Kim hırsızlık yaptıysa ve kim bu kadar devasa seçim harcaması yapıyorsa......

Yorumu oyla      27      7  
Fragrance 16 Ocak 2014 Perşembe 09:17

Bu işin kokusunun çıkacağı belliydi.....

Yorumu oyla      31      5  
Ahmet Türkan 16 Ocak 2014 Perşembe 08:55

İzmirli hırsızlığı önemsemiyor muymuş, burayı Kayseri mi sandın Binali 30 martta görüşürüz :)

Yorumu oyla      38      9  
xyz 15 Ocak 2014 Çarşamba 23:49

iddia ediyorum 31 mart sabahı izmir büyükşehir belediyesi binali yıldırımın olacaktır.

Yorumu oyla      16      33  
mehmet ali uraslı 15 Ocak 2014 Çarşamba 23:39

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. RABBİM HAYIRLIYSA SENİ İZMİRDE BAŞKAN YAPSIN. HAYIRSIZSA YAPMASIN.SENİ BİZİ MAHÇUP ETMESİN.

Yorumu oyla      13      30  
meral coşkun 15 Ocak 2014 Çarşamba 22:55

izmirli,4 gün iş ,3 gün çeşme,vizyon parannın üstüne yat kalkma.dedikodu beslenme vitamin...sürekli ağla...yıllardır aynı adamlar vs vs vs yalanmı????

Yorumu oyla      22      31  
caner demir (ışık+private vb.) 15 Ocak 2014 Çarşamba 21:22

milli irade bu ülkede Allahın izni ile tüm oyunları bozmuştur.sandıkla netice alamayanlar başka yollara heves etmesin.izmir AK belediyecilik ile tanışacak inşaallah

Yorumu oyla      22      44  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karataş’tan seçim raporu: İzmir’in MHP’si var!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İzmirli ...
Baytekin’den ‘yaşanabilir Torbalı’ için tam gaz mesai
CHP Torbalı Belediye Başkan aday adayı Eğitimci Yıldırım Baytekin, seçim ...
Bilal Doğan'dan İzmir'in şoförlerine ziyaret
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, İzmir Şoförler ...
 
Kocaoğlu, Yıldırım’ı Aliağa’dan bombaladı: Burada yaptığını anlat!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu AK Parti’nin adayı Binali ...
Aliağa aday adayı Eroğlu iddialı: Projelerimizle kentin silüetini değiştireceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Eroğlu, ziyaretlerine ...
CHP Buca aday adayı Dr. Üzün: Şifremiz gülümsemek
“Birbirlerimiz arasındaki farklılıkları kabul edecek kadar özgür olmak... ...
 
Yıldırım’dan çevreyolu şantiyesinde akşam mesaisi
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çevreyolu’nun ...
Buca aday adayı Piriştina’dan temiz siyaset vurgusu
Rüşvet ve yolsuzluklarla ilgili soruşturmaların engellenmesini protesto ...
YSK açıkladı: Partiler için son gün 18 Şubat
30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde partiler ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva