HABERLER>SEÇİM 2015
15 Ocak 2014 Çarşamba - 13:41

Karataş’tan seçim raporu: İzmir’in MHP’si var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İzmirli vatanperverlerin hassasiyeti, mücadelesi ve direnişi MHP’de mana bulmuştur” dedi. İzmirlilerin 30 Mart günü sandıkta gerekli yanıtı vereceğini kaydeden Karataş, “İzmirli hemşehrilerimiz ne milli değerlerimizle çatışanlara ne de bölücülüğe prim verenlere oy verir. İzmir’in Milliyetçi Hareket Partisi var. Partimizin ilkeleriyle aynı noktada buluşan bir İzmir’le karşı karşıyayız. 30Mart bu buluşmanın bayram günü olacak” diye konuştu.

Karataş’tan seçim raporu: İzmir’in MHP’si var!

Son günlerde yapılan seçim çalışmalarına değinen Karataş, yaptığı yazılı açıklamada İzmir ‘deki kamuoyunun hassasiyetlerine vurgu yaptı. MHP İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ve ilçe belediye başkan adaylarının her gittikleri yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaştığını ifade etti. MHP’nin düzenlediği bayrak mitingi ile İzmirlilerle buluştuklarını bildiren Karataş, “Çarşıda, pazarda, teşkilat toplantılarımızda, ziyaretlerimizde ve diğer tüm çalışmalarımızda sayın Murat Taşer’e ve ilçe başkan adaylarımıza gösterilen teveccüh azmimizi artırdı. Bundan böyle İzmir’in MHP’si, MHP’nin İzmir’i var” şeklinde konuştu.
 
KOCAOĞLU VE CHP BAYDEMİR’DEN OY İSTESİN
Eleştiri oklarını CHP ve AKP’ye yönelten Karataş sözlerini şöyle sürdürdü;  “İzmir’i çantada keklik gören CHP, şimdi sandık tokadıyla karşı karşıyadır. Habur rezaletinde CHP’nin rolünü unutmayan hemşehrilerimiz, PKK’lı teröristlere “gerilla ve arkadaşlarımız” diye hitap eden CHP’li milletvekillerini ve İzmir’in iradesini ‘barış’ adı altında yıkım ve çözülme projesine destek veren Aziz Kocaoğlu’nu unutmayacaktır. Bu zihniyet daha da ileri giderek hemşehrilerimize “yalaka” diyebilme cüretini de göstermiştir.Maskesi düşen bu siyasi anlayış yerel seçimlerde karşılığını alacaktır. İzmirli hemşehrilerimizden oy alabilme hesabı suya düşen Kocaoğlu,zihniyeti oy hesaplarını bölücülüğe destek verenler üzerine yapmalı, onlardan oy istemelidir.”
 
İZMİR’E NE VERDİLER
İzmir’in 10 yılını ‘kaybedilmiş seneler’ olarak nitelendiren Karataş, “ İzmir’i küçülten, İzmir’in büyüdüğünü göremeyen, İzmir’in ufkunu karartan ve önünü tıkayan Aziz Kocaoğlu anlayışı, çatışmadan ve çağdışılıktan başka bu güzel şehre hiçbir şey verememiştir. 10 yıldır kendi kadrosunu bile oluşturamayan vehizmet anlayışını derme çatma usullerle sürdürmeye çalışan Kocaoğlu yaklaşımı artık son bulmak üzeredir.
 
AKP VE YILDIRIM’IN İZMİR’LE BAĞI YOK
AKP’nin Büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ı ve AKP’ni de sert bir dille eleştiren Karataş, “Tepeden inme, jakoben bir anlayışla aday yapılan Yıldırım’la İzmir’in hiçbir ortak noktası bulunmamaktadır. Nasıl ki 211 seçimlerinde partisinin kontenjanından İzmir’de yer bulduysa yine bu usulle İzmir adayı yapılmıştır. Süslü projelerle hemşehrilerimizin idraklerine ipotek koymak isteyen bu anlayış şunu bilmelidir ki Türkiye’yi 36 etnik parçaya ayıran AKP fikriyatıyla İzmirliler arasında uçurumlar vardır. İzmir Andımıza, Devletimizin özel ismi olan Türkiye Cumhuriyeti’ne ve milli değerlerine sahip çıkan asil bir şehirdir. İzmir ile hiçbir ortak noktası olmayan bu siyasi yapı yine 30 Mart’ta sandığa gömülecektir.” Açıklamasını şöyle tamamladı;
 
MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışı, artık yeter, söz İzmir’in sloganıyla İzmir sevda hareketine dönüşmüş, başta Büyükşehir belediye başkan adayımız Murat Taşer beyefendi olmak üzere tüm adaylarımızla zirveye çıkmıştır. İzmir’in her derdinin çözümü MHP’de ve adaylarımızdadır. Adaylarımızın projelerini bekleyen “Asil İzmirli” hemşehrilerimize buradan duyurmakla onur duyuyorum, İzmir’in ufkunu açacak projelerle, köylüsünden esnafına, işçisinden memuruna ve ticaret erbabına kadar tüm kardeşlerimize müjdeliyorum daha güzel bir İzmir’de, kazanan bir İzmir’de ve huzurlu bir İzmir’de buluşmamıza az kaldı.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KARYAEFESİ 15 Ocak 2014 Çarşamba 16:14

İyi ki Bir dürüst partimiz MHP miz var,son nefesimize kadar seninleyiz,bütün sağduyulu kardeşlerimizi MHP ye bekleriz,saygılarımızla

Yorumu oyla      16      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baytekin’den ‘yaşanabilir Torbalı’ için tam gaz mesai
CHP Torbalı Belediye Başkan aday adayı Eğitimci Yıldırım Baytekin, seçim ...
Bilal Doğan'dan İzmir'in şoförlerine ziyaret
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, İzmir Şoförler ...
Kocaoğlu, Yıldırım’ı Aliağa’dan bombaladı: Burada yaptığını anlat!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu AK Parti’nin adayı Binali ...
 
Aliağa aday adayı Eroğlu iddialı: Projelerimizle kentin silüetini değiştireceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Eroğlu, ziyaretlerine ...
CHP Buca aday adayı Dr. Üzün: Şifremiz gülümsemek
“Birbirlerimiz arasındaki farklılıkları kabul edecek kadar özgür olmak... ...
Yıldırım’dan çevreyolu şantiyesinde akşam mesaisi
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çevreyolu’nun ...
 
Buca aday adayı Piriştina’dan temiz siyaset vurgusu
Rüşvet ve yolsuzluklarla ilgili soruşturmaların engellenmesini protesto ...
YSK açıkladı: Partiler için son gün 18 Şubat
30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde partiler ...
Yıldırım’ın gündemi yolsuzluk: Namert ve hizmet mesajı!
AK Parti Büyükşehir Adayı Kınık ve Bergama’daki temaslarında yolsuzluk ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva