HABERLER>GÜNCEL
14 Haziran 2016 Salı - 16:17

Yaşadığı aile faciası Selin öğretmeni yıkamadı!

Denizli'de 2007 yılında yaşanan bir aile faciası televizyonda yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının sunucusu Selçuk Yöntem'in yarışmacı Selin Ünver'e sorduğu soruyla yeniden Türkiye'nin gündemine geldi. 

Yaşadığı aile faciası Selin öğretmeni yıkamadı!

Yarışmacı olarak programına katılan anaokulu öğretmeni Selin Ünver'in 16 yaşında iken 16 Temmuz 2007 tarihinde Denizli'nin Yenişehir Mahallesi'ndeki Can Evler Sitesi'nde meydana gelen olayda ev kadını 37 yaşındaki Esin Ünver, yatağında boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Henüz lise öğrencisi olan Selin Ünver, o sabah saat 10.00'da annesini uyandırmak için yatak odasına girdi. Uyandırmaya çalıştığı annesinin nefes almadığını fark eden Selin Ünver, 112 Acil Servis'i arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, Esin Ünver'in öldüğünü belirledi.

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Esin Ünver'in Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsisinde, sabah saat 05.00 ile 07.00 arasında boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Soruşturma kapsamında öldürülen Esin Ünver'in 17 yıllık eşi, hırdavatçı 51 yaşındaki Kadir Ünver gözaltına alındı. Ünver, sorgusunda eşini kendisinin öldürmediğini söyledi, ancak tutuklandı. 

ACISINI KÜLLENDİRMEYE ÇALIŞTI
Annesinin cesedini bulan Selin Ünver, polise verdiği ifadede annesiyle babasının arasında hiçbir sorun olmadığını, birbirlerini çok sevdiklerini söyleyerek, "Dün akşam akrabalarımıza gezmeye gittik. Saat 24.00 gibi evimize döndük. Annem her sabah kalkar, erkenden işe giden babamı öperek uğurlardı. Aralarında hiçbir sorun yoktu. Ben sabah kalktığımda annemi uyuyor sandım, uyandırmaya çalıştım, ancak ölmüştü" dedi.

Olayın ardından büyük travma yaşayan Anadolu Lisesi öğrencisi Selin Ünver, akrabalarının desteği ve eğitim kurumlarının burslarıyla liseyi tamamladı ve Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ni kazanarak Antalya'ya taşındı. Burslar ve teyzesinin desteğiyle üniversiteyi bitiren Selin Ünver, yaşadığı büyük acıyı Antalya'da anaokulu öğretmenliği yaparak küllendirmeye çalıştı. 

Selin'in yaşadığı aile faciasına rağmen ayakta kalarak yaşamına devam etmesi ve duygulandıran bir başarı hikayesini gerçekleştirmesi, yarışma programında gün yüzüne çıktı.

BABASI CEZAEVİNDE
Olayın ardından tutuklanan baba Kadir Ünver ise, Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandı. Ünver, dava sürecinde de eşini öldürmediğini savundu. Yargılama aşamasında Esin Ünver'in otopsi raporuna göre sol elini kullanan bir kişi tarafından boğulduğunun belirtildiği, Kadir Ünver'in sağ elini kullandığı yolunda savunma yapılsa da Kadir Ünver, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi. Kadir Ünver'in avukatı karara itiraz etti, ancak Yargıtay yerel mahkemenin kararını onadı. Hırdavatçılık yapan Kadir Ünver, şu an Kocabaş'ta bulunan Denizli D Tipi Kapalı Ceza ve Tevkif Evi'nde mahkumiyetini çekiyor. (dha)

 
Edirnede icradan satılık genelev!
 
Amonyum nitrat yasağı Manisalı çiftçileri vurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polisin B planı: Atalay Filiz’in firardaki son görüntüleri
Ankara’da 2 İstanbul’da bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Atalay ...
Soma davasında skandal: Delil torbalarında...
Soma maden faciasını aydınlatmak üzere, sonuçları bilirkişilere gönderilecek ...
Alparslan Çelik ifade için İzmir Adliyesi'nde
Alpaslan Çelik, devam eden bir soruşturma kapsamında, sıkı güvenlik tedbirleri ...
 
LİYAKAT Girişimci Çocuk Atölyesi Kocaeli'nde
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından organize edilen, Milli ...
İzmir ve Muğla’nın RES haritası!
İzmir’de rüzgar enerji santrallerinin (RES) doğaya, canlılara zarar verdiği ...
Ovacık saldırısının kan donduran detayları!
Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde PKK’lıların adliye lojmanlarına bomba yüklü ...
 
2 sendikayı karşı karşıya getiren davada flaş açıklama!
Tüm Yerel-Sen’den dava öncesi gelen sert açıklamalara yanıt geldi. 2 No’lu ...
Bir garip park vakası: Korkutan not işinden etti!
Antalya’da ön ve arka plakaları olmayan ve üzerinde ’Bombaları getiren ...
Onur Yürüyüşü öncesi tehlikeli çağrı!
Pazar günü yapılması planlanan LBTİ'nin Onur Yürüyüşü öncesi Müslüman ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva