HABERLER>POLİTİKA
30 Mart 2024 Cumartesi - 12:40

Selçuk'ta erken zafer mitingi!

CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel yerel seçime sayılı saatler kala Selçuk ile Zafer Mitinginde buluştu.

Selçuk ta erken zafer mitingi!

Her mahallede belirlenen toplanma noktalarından ve çevre köylerden akın akın davul zurna ve meşalelerle Pazar Yeri’ne gelen Selçuklular miting alanını bayraklarla adeta kırmızı beyaza boyadı. CHP Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, mevcut meclis üyesi ile yeni meclis üyesi adaylarıyla kol kola, omuz omuza güçlü bir şekilde miting alanına giren Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'i binlerce Selçuklu coşkuyla karşıladı. Pazar yerini dolduran Selçuk halkına bu Pazar yapılacak seçimlerle ilgili önemli mesajlar veren Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, konuşmasının sonunda Atatürk konulu koreografiye eşlik ederek zeybek oynadı.

KOCAMAN YÜREKLERİNİZ BANA UMUT VERİYOR
Yoğun bir seçim süreci geçiren Başkan Sengel, Zafer Mitinginde halkın desteğini bir kez daha hissetmekten duyduğu memnuniyeti belirterek;  “Dedim ki; “Kızım Filiz gerçekten seçim kampanyası boyunca, hatta 5 yıl boyunca çok hançer yedin. Çelme çakanların çok oldu. Ama diyorum ki; halk var arkanda! İyi ki varsınız. Yok, öyle “hep ben” diyerek yapılan siyaset, biz “hepimiz” diyerek yapıyoruz siyaseti. O parıldayan gözleriniz, kocaman yürekleriniz bana umut veriyor” dedi.

BEN SÖYLEMİYORUM MÜFETTİŞLER SÖYLÜYOR
Zafer Mitinginde geçen beş yılın özetini, seçim sürecini ve gelecek beş yıllık süreçteki planlarını halkla paylaşan Filiz Başkan; “Şimdi diyeceksiniz ki “Başkanım sen bütçeyi düzelttim diyorsun, belediye ile ilgili bir şeyler yaptım diyorsun” merak etmeyin ben kendimi övmem, ekibimi de övmem. Bu memleketin denetçileri var, Sayıştay’ı var, müfettişleri var. On yıllık, on beş yıllık tüm belediyenin A’dan Z’ye tüm incelemesini benim dönemimde yaptılar. O da bana denk geldi her şey gibi. Doğal olarak, hâlihazırda belediye başkanlığına tekrar heveslenen eskileri de denetlediler. Ancak o denetimin sonucu mecliste ayan beyan herkese söylendi. Hâlihazırdaki meclis üyeleri biliyorlar. Filiz beş yıl boyunca ne yaptı derler? Müfettişler söylemiş, ben bir şey söylemiyorum. Sağ olsunlar.” diyerek Sayıştay raporunda yer alan Selçuk Belediyesi’nin kendi dönemine ait verileri halkla paylaştı.

GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ BENİM BOYNUMUN BORCUDUR
Gelecek beş yıl için yapacağı çalışmalara değinen Sengel; “Lütfen benim mikrofondan söylemediğim bir şeye inanmayın. Ben kapalı kapılar arkasında siyaset yapmam. Gençlerin hayalleri var, benim de vardı. 18 yaşında, gördüğüm broşürlerde yazan 38 yaşına geldiğimde benim broşürlerimde yazıyordu. Şu kente bir cep sineması, gençlik ve kültür merkezi yapmak istiyorum. Bu benim boynumun borcudur. İşte o yüzden önümüzdeki beş yıla daha talibim. Amacımız, çocukların gençlerin müziğini susturmamaktı. Geleceklerini eğitimlerini garantilemek, kadınların ekonomik hayatta var olması, çiftçilerin bereketinin artması, turizmcinin ve esnafın da güven içerisinde ayrışmadan ekmeğini büyütebilmesiydi. Bundan sonraki süreçte, nasıl Ata Meydanı’nı yaptıysak, İZBAN çıkışını, emekliler için çıkardığımız Efeslim Kartı katlayarak büyütmeyi, her mahallede kreş yapmayı ve aynı zamanda bütün mahallelerimizde ve köylerimizde tesislerimizi kurmayı, kır düğün salonlarımızı yapmayı istiyoruz” dedi.

HİÇ VAZGEÇMEDEN TAM YOL İLERİ SELÇUK
31 Mart’tan sonra düzeltilmiş bütçe ile çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Sengel; “Yapmak istediklerimiz belli, açık ve net. Düzeltilmiş bütçe ile aynı zamanda emekleri olan, bütün projeleri hazır olan bir bütçeyle güçlü başkanla, güçlü meclisiyle sizler için çalışmaya talibiz. Bu kentin bir genci ve burada yetişmiş biri olarak bu kentle ilgili hayallerimize sımsıkı tutunduk. Mücadele ederim, korkmam, hiçbir zaman da çekinmem. Hakkınızı söke söke alırım. Çünkü bilirim ki, yanımda kocaman yürekler var. Bu kentin yetiştirdiği bir kız çocuğu, Atatürk’ün emanetine sahip çıkan bir kadın, Cumhuriyetin değerlerine vakıf birisi ve her şeyden öte kentini çok seven bir belediye başkanı olarak o değerlere sahip çıkacağız. Atatürk’ün ilkeleriyle, Cumhuriyetin değerleriyle hiç vazgeçmeden tam yol ileri Efes Selçuk” dedi.

ŞÖLENİMİZE HAZIRLANIYORUZ
Konuşmasının sonunda CHP Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu ve Meclis Üyesi adaylarını davet eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biz ilçe başkanıyla kadın kolları başkanıyla, gençlik kolları başkanıyla, meclis üyeleriyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Efes Selçuk Belediye Başkanıyla hazırız. Çünkü biz güçlü, ayrılmaz ve Cumhuriyetin kalesi olan Efes Selçuk’ta kocaman bir aileyiz. Coşkuyla, sevinçle, neşeyle, keyfimiz tam yerinde gülümseyerek tadını çıkartarak 31 Mart gecesinde şölenimize hazırlanıyoruz. Hep beraber beş yıl tam kadro birlikte olacağız. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk yerel seçimlerinde kadın başkan ve meclis üyeleriyle birlikte olacaksınız. Çok güzel yarınlarda parlayacaksın Efes Selçuk” dedi.

Alandaki tüm katılımcılara duygu dolu anlar yaşatan Atatürk konulu koreografiye eşlik eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, zeybek gösterisi ile büyük beğeni topladı.

CHP Selçuk Belediye Başkanı Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel' in Zafer Mitingine destek amaçlı gelen Moğollar, muhteşem performansları ile tüm halka müzik ziyafeti verdiler.

 
AK Partili İnan, Dağ için destek istedi: 1 dönem fırsat verin!
 
AK Partili Bursalı: İzmir’in hak ettiğini alma zamanı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 31 Mart 2024 Pazar 11:32

Beş sene başarılı mı? Değil mi? Bu gün Bell olur şu gerçek Vefa Ülgür gelirse hepsinin hesabını sorar ve gereğini yapar diyerek halk ona oy verecektir senin ustan olarak senden hesabını soracaktır...

Yorumu oyla      1      0  
Selçuklu 30 Mart 2024 Cumartesi 21:50

Sayın belediye başkanı Sengel'e teşekkür ederiz Moğolları dinledik dinlemeyenlerde Vefa Ülgür'ü dinlemeye izlemeye gitti gider ayak iyi bir müzik dinledik faturayı belediye ödemiştir,bu meyanda Hayko organisazyon beş sene sonra bitti başka bir arpalık bulabilir...

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan, Dağ için destek istedi: 1 dönem fırsat verin!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ...
CHP’li Işık’tan sandık çağrısı: Geleceğimize sahip çıkalım!
Gaziemir Belediye Başkan Adayı CHP’li Ünal Işık ilçede oy kullanacak 103 ...
CHP adayı Eşki: Bu seçim Atatürkçülerle, ona karşı olanlar arasında!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, yarın gerçekleşecek seçimin ...
 
Özel’den Balçova’da çarpıcı seçim mesajı: Şu an devletle millet yarışıyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balçova'da katıldığı programda konuştu. ...
10 maddelik manifesto... CHP adayı Tugay belediyeyi nasıl yönetecek?
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tugay sandığa bir gün kala ...
CHP adayı Çiçek'ten sandık çağrısı!
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, 31 Mart günü seçmeni oy ...
 
Cumhur'un Bayraklı adayı Kırkpınar: Vatandaşın parası böyle çöpe gidiyor
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, depremin ...
Cumhur'un adayı Çayır: Bornova'yı ileriye taşıyacağız!
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, sandığa gitmenin sorumluluk ...
Saygılı’dan seçim mesajı: İzmir değişimden yana tavrını koymalı!
AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel Seçimleri sandığına bir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva