HABERLER>POLİTİKA
30 Mart 2024 Cumartesi - 12:17

CHP’li Işık’tan sandık çağrısı: Geleceğimize sahip çıkalım!

Gaziemir Belediye Başkan Adayı CHP’li Ünal Işık ilçede oy kullanacak 103 bin seçmene çağrıda bulunarak sandığa gidilmesini istedi. CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim öncesinde Gaziemirlilere sandık çağrısında bulundu.

CHP’li Işık’tan sandık çağrısı: Geleceğimize sahip çıkalım!

Yerel seçime bir gün kala saha çalışmalarını sandık örgütlenmesi çalışmasına yönelten Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık çağrıda bulundu.

Gaziemir’de oy kullanacak vatandaşların sandığa gitmesi konusunda hassasiyet göstermesini isteyen Işık, “Hemşerilerimizden isteğimiz ‘benim oyum olmasa ne olacak’ demeden tercihlerini yapmalarıdır. Bir oyun bile zayii olmasını istemediğimiz ilçemizde 1 Nisan sonrası kuracağımız büyük Gaziemir ailesinin tüm fertleri bizimle beraber olmalıdır” dedi.

Gaziemir genelinde 300’ün üzerinde 103 bin vatandaşın oy kullanacağını belirten Işık, sandığı gitme oranının artmasını beklediklerini söyledi. Gaziemir’de iki dönemdir meclis üyesi olarak partinin verdiği her görevi eksiksiz yerine getirmeye çalıştığını, sandık görevlisi olmak dahil her alanda titizlikle çalıştığını vurgulayan Işık, sandığın önemine dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin hukukçuları ve uzman ekipleri aracılığıyla sandık sonuçları, tutanaklar ve ıslak imzalı evrakları yakından takip edeceğini belirten Işık, “Bu yerel seçimleri ve sonuçlarını şahsen normal şartlarda en geç 2028’de yapılması planlanan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir basamak olarak görüyorum. Ankara, İstanbul, Antalya, Adana ve Mersin gibi illerimizde yakaladığımız 2019 yerel seçimindeki başarının bu seçimde de devam edeceğini inancımız tam. İzmir başta olmak üzere Muğla, Aydın gibi illerimize genel başkanımızın memleketi Manisa, Balıkesir ve Bursa gibi illerimizi de ekleyeceğiz. Yerelde kazandığımız başarıyla ortaya çıkan sinerji gelecek seçimlerde önemli bir dönüm noktası olacaktır” diye konuştu.

Seçim kampanyası süresince gitmediği yer, görmediği sokak olmadığını belirten Işık, 10 yıllık belediye meclis üyeliği deneyiminin bu adaylık döneminde büyük tecrübe olduğunu anlattı. Vatandaşların başta ekonomi olmak üzere çok büyük problemleri olduğunu vurgulayan Işık, “Geleceğimizin şekilleneceği bu seçim sadece yerel tercihlerimizi yapacağımız bir tavır değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkışı sağlayacak bu seçim, her bir ferdin özgürlüğüne, bağımsızlığına, değerlerine ne kadar düşkün olduğunu gösterecektir. Bu yüzden tüm seçmenlerimiz sandığa giderek tercihlerini yapmalıdır. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi ve onun ilkeleri rehberimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan ülkemizde yaşayan bireylerin ilkelere olan bağlılığı hepimizin tercihlerini etkileyecektir. Sandığa atılacak her oy, geleceğimizin şekillenmesinde inşa edilecek yeni geleceğimizin tuğla taşlarıdır. Bu vesileyle tüm Gaziemirli seçmenlerimizi sandığa davet ediyor. Cumhuriyetin kazanımlarına, Atatürk’ün emanetine ve geleceğimize sahip çıkmaya çağırıyorum” açıklamasında bulundu.

 
CHP adayı Eşki: Bu seçim Atatürkçülerle, ona karşı olanlar arasında!
 
AK Partili İnan, Dağ için destek istedi: 1 dönem fırsat verin!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP adayı Eşki: Bu seçim Atatürkçülerle, ona karşı olanlar arasında!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, yarın gerçekleşecek seçimin ...
Özel’den Balçova’da çarpıcı seçim mesajı: Şu an devletle millet yarışıyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balçova'da katıldığı programda konuştu. ...
10 maddelik manifesto... CHP adayı Tugay belediyeyi nasıl yönetecek?
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tugay sandığa bir gün kala ...
 
CHP adayı Çiçek'ten sandık çağrısı!
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, 31 Mart günü seçmeni oy ...
Cumhur'un Bayraklı adayı Kırkpınar: Vatandaşın parası böyle çöpe gidiyor
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, depremin ...
Cumhur'un adayı Çayır: Bornova'yı ileriye taşıyacağız!
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, sandığa gitmenin sorumluluk ...
 
Saygılı’dan seçim mesajı: İzmir değişimden yana tavrını koymalı!
AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel Seçimleri sandığına bir ...
Seçim öncesi yayın yasakları başladı
31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, oy ...
Ulaştırma Bakanlığı'ndan 'seçim' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan seçim mevzuatı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva