HABERLER>POLİTİKA
14 Mayıs 2013 Salı - 20:59

Mitinge 'Engin' bakış: Hedef ne/İzmir'den kaç kişi gidecek?

CHP İl Başkanı, Aydın’da cumartesi günü yapılacak ‘Barış, Demokrasi ve Özgürlük’ mitingi hakkında detaylı bilgiler verdi. CHP’nin Aydın’daki kitle hedefini açıklayan Engin, İzmir’den 30 bin parti gönüllüsünü Efeler Diyarı’na taşımak istediklerini söyledi.

Mitinge  Engin  bakış: Hedef ne/İzmir den kaç kişi gidecek?

İZMİR – CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin Cumartesi günü Aydın’da gerçekleştirilecek ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı 'Barış, Demokrasi ve Özgürlük' mitingi ile ilgili Ege TV’ye açıklamalarda bulundu.

Cumartesi günü Aydın’da gerçekleştirilecek mitingin önemi ve hazırlıkları hakkında bilgi veren Engin, ‘‘Hedefimiz mitinge 200 bin vatandaşımızı getirmek. Mitingin teması barış, demokrasi ve özgürlük. Bugün ülkemiz tek adamlığa gidiyor. Bütün başkanların, kaymakamların, valilerin, gazetecilerin tek elden idare edildiği bir noktaya gidiyoruz. Mitingimizde özgürlüğün ve demokrasinin ne kadar yararlı olduğunu anlatmak istiyoruz. Coşkulu ve heyecanlı bir miting olacağına inanıyoruz” dedi.


 
Egelilerin gür bir sesle iktidara ve dünyaya güçlü bir mesaj vermeleri gerektiğini ifade eden Engin, “Demokrasi ve özgürlük isteyen herkesi Aydın’a bekliyoruz. Aydın bu konuda büyük mücadeleler verdi. Bugün partimizin en güçlü olduğu illerden bir tanesi... Bu misyon artık CHP’de. Geçmişte Menderes’in temsil ettiği vizyonu da katarak ‘Yeter söz milletin’ diyoruz. Demokrasi, barış ve özgürlük istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
HEDEFİMİZ 30 BİN!
Engin, İl Binası’nda örgütle yapılan miting zirvesi hakkında da bilgi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilçe belediye başkanlarının yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Erdal Aksünger ve Mustafa Moroğlu’nun da katıldığı toplantıda miting ile ilgili hazırlıkları masaya yatırdıklarını ifade eden Engin, Aydın’daki buluşmada ‘İzmir hedefini’ de açıkladı. Engin İzmir’den 20-30 bin partiliyi Aydın’a taşımak istediklerini ifade etti. “Yarından itibaren kentin tüm bulvar ve ana caddelerini pankartlarla donatacağız” diyen Engin “Tüm İzmirlileri Efeler Diyarı’na bekliyoruz” sözleriyle davette bulundu.
 
İl Başkan’ın Engin’in verdiği bilgilere göre miting için ilçe belediyelerin tamamından otobüs kaldırılacak. Gönüllü iş adamlarının da verdiği destekle şuanda 100’e yakın kişi kendi imkanlarıyla otobüs kiraladı. 



CHP İl Başkanı tartışmalı iki konu hakkında da görüşlerini açıkladı. Engin geride kalan yıl çelenk kriziyle geçen 19 Mayıs törenleri için şunları söyledi: 19 Mayıs’ta çelenk yasağı olsa da biz çeleğimizi koyacağız. Ağır aksak sürdürdüğümüz demokrasimizin o günlerden geldiğini hatırlatacağız…

Engin, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentin kanaat önderleriyle birlikte yapacağı Diyarbakır gezisi için ise siyasi bir gezi olarak algılanmaması gerektiğini altını çizdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRİ KAYBETTİGİNİ Anlıyan C.H.P. Bari AYDINI... 15 Mayıs 2013 Çarşamba 16:46

TAŞIMA SUYLA KURTARMA TELAŞINA DÜŞTÜ...Mızrak çuvala sıgmıyor...TÜRKİYENİN GELECEGİ İÇİN POLİTİKA ÜRETEMİYEN C.H.P. BARİ AYDINI KURTARALIM Hesapları yapıyor...50 arabamı yüz arabamı tıka basa dolduralım hesaplarını yapıyor. KORKARIM İMKAN OLSA BÜTÜN METROBÜS BOYUTUNDA SEVKİYAT YAPSALAR...Taşıma suyla METROBÜS BOYUTUNDA BİLE OLSA ...Nafile GAYRET. SEÇMEN ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER İÇİN ÇOKTAN KARARINI VERDİ...DEGİŞİM , DÖNÜŞÜM , YENİ BAŞKANLAR , YENİ PROGRAMLAR...

Yorumu oyla      13      5  
m.türksever 15 Mayıs 2013 Çarşamba 13:07

başkanımızı akp nin programladığı bölücü anayasa için diyarbakırda değil,yaptığı savaş çığırtkanlığı yüzünden hayatlarını kaybeden reyhanlı yurttaşlarımızın yanında görmek istiyoruz.

Yorumu oyla      11      7  
GECE VE GÜNDÜZ MEDCEZİR 15 Mayıs 2013 Çarşamba 02:59

DÜN HALKINI ÖLDÜREN ESAT İLE FOTOGRAF ÇEKTİRİP TÜRKİYEYİ ELEŞTİRENLER NE TUHAF Kİ REYHANLIYA APAR TOPAR GİTTİLER. BİR DE NE DESE KIVIRTAROĞLU. TERÖRE KARŞI BİRLİK OLMAMIZ LAZIM. PES DOĞRUSU BİRİ BU ADAMI 24 SAAT GÖZETİM ALTINA ALMASI LAZIM BU DENGEYİ NE BOZUYOR ÖGRENMEK İÇİN... YADA NORMALE DÖNDÜRMEK İÇİN SİBİRYAYA GÖNDERMEK GEREK ORADA GECE VE GÜNDÜZ ONA YETECEK KADAR UZUN.:)) İMZA MMCC

Yorumu oyla      18      18  
ÖZBUCALI... 14 Mayıs 2013 Salı 21:39

TOPLARSINIZGENE BELEDİYE OTOBÜSLERİNLE ÇALIŞANLARINI MEYDANLARA...

Yorumu oyla      18      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'den çözüm sürecine suç duyurusu!
MHP, Başbakan Erdoğan, hükümet yetkilileri, kamu görevlileri ve Akil İnsanlar ...
Balbay’dan mütalaa yorumu: Einstein gelse çözemez!
Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mustafa Balbay, mütalaaya ilişkin savunmasında ...
Erdoğan'dan ABD öncesi son mesajlar: Gelene dek...
ABD Başkanı Obama’yla yapacağı görüşmede Reyhanlı saldırısının da gündeme ...
 
CHP'de miting zamanı: Tekin ve Tezcan Aydın'da
CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Bülent Tezcan, partilerinin ...
Bayındır’da gergin ‘çiftçi’ zirvesi: Aşlık Çıray’a karşı!
Ziraat Odası tarafından düzenlenen ‘Dünya Çiftçiler Günü’ kutlaması AK ...
Güler’den Reyhanlı raporu: İhbar 8 Mayıs’ta geldi
Hatay Reyhanlı'daki patlamalarla ilgili Meclis Genel Kurulu'nu bilgilendiren ...
 
Kılıçdaroğlu: 51 canın sorumlusu Erdoğan!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yabancı devlet ajanlarının Hatay'da cirit ...
Bayraklı’da ‘Hadise’ çıktı: MHP’den belediyeye sert tepki
Hadise konserinin iptal edilmesi çağrısı yapan MHP İlçe Başkanı Işık, ...
İzmir’de IMF’ye cenaze namazı!
AK Parti Gençlik Kolları, IMF’ye borçların kapandığı gün temsili bir cenaze ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva