HABERLER>POLİTİKA
21 Haziran 2018 Perşembe - 16:05

MHP’nin vekil adayı Kalyoncu: Bu iş ilk turda biter!

24 Haziran seçimlerini değerlendiren MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, “Birinci turda seçimi alacağız” dedi.

MHP’nin vekil adayı Kalyoncu: Bu iş ilk turda biter!

EGEDESONSÖZ- MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, SonSöz TV’ye konuk oldu.

Programda 24 Haziran seçimleri, eğitim politikaları ve terörle mücadele konusu masaya yatırıldı.

Yoğun bir seçim sürecinden geçtiklerini söyleyen vekil adayı Kalyoncu, “Artık iki gün kaldı. Programlar daha da yoğunlaştı. Sabah erkenden kalkıp gece geç saatlere kadar davetlere katılıyoruz. Bunun yanı sıra ilçelerde vatandaşlarla görüşmek için sokağa çıkıyoruz. Vatandaşlar bu seçimin Türkiye’nin geleceğine yön vereceğinin farkında” dedi.

MİLLET İTTİFAKI’NA DİRENÇ GÖSTERMELİYİZ
Seçim vaatlerini sıralayan Kalyoncu, “Şu anda kronik hala gelmiş sorunları çözmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını daha problem oluşmadan öngörüp halletmeyi vaat ediyoruz. Öğrenci kredi borç faizinin silinmesi, tarımda çiftçiden KDV almama, gazilere istihdam sağlama, eğitimde milli politikalar oluşturmak temel hedefimiz. Hedefimiz ise milletin gücü ve ülkenin refahını artırmak için Cumhur İttifakı’nı galip çıkarmak. Ülkenin beka sorunu olduğunu düşünüyoruz. Bunu da ülkemize dönük saldırılar doğruluyor zaten. Bunun için de bu seçimin hayati bir seçim olduğu kanaatindeyim. 15 Temmuz’da da vatandaşın gösterdiği tepki halkımızın nasıl duyarlı olduğunu gösteriyor. 15 Temmuz’da yapamadıklarını çeşitli faaliyetlerle devam ettirmeye çalışıyorlar. Sürekli karışıklığı körükleyen bir yapıdalar. Bizim bu durumda güçlü bir devlet olmamız için uyanık olup devletin bekası için Millet İttifakı’na direnç göstermeliyiz. Cumhur İttifakı, devletin birliği için oluşmuş bir birlik birlikteliktir. Başkanımız da bu öngörüyle adım atmıştır. Tehdidi ortadan kaldırabilmek için bu birliktelik oluşmuştur” dedi.

İLK TURDA BU İŞ BİTER
Seçimin ilk turda sonuçlanmasını beklediğini belirten vekil adayı Kalyoncu, “Sağlanan birliktelik ülkede birçok sorunun çözümüne kapı aralayacak. Böylece güçlü bir hükümet olup daha sağlam adımlar atar hale geleceğiz. Eğer bu olmazsa karşımıza çok farklı şeyler çıkacak. Onlar ikinci turu düşünerek birleştiler. Biz ise birinci turda bunu halledeceğimize inanıyoruz. Türk milletinin geleceğine damga vuracak bir birliktelik olacak. Vatanını, bayrağını seven herkesin Cumhur İttifakını destekleyeceğini düşünüyorum. HDP’ye destekleri ortada. Bu ancak ülkede kaosu getirir ve istikrarı bozar” dedi.

EĞİTİMDE MİLLİLİK KONUSUNDA EKSİKLİK GÖRÜYORUM
Eğitim sistemi ile eksikliklerin olduğunu açıklayan Kalyoncu, “Gençlerin önünü açan bir yapı yapacağız. Amacımız da bu gençlere daha iyi bir hayat sunabilmek için sorunlarının çözümünü bulmak için çalışıyoruz. Türk milleti her şeyin en güzeline layıktır. Bu amaçla tüm çalışmalarımız sürüyor. Sporda, politikada birçok reformun gerçekleşmesi gerekiyor. Kendi öz değerlerimize bağlı ancak globalleşen çağı yakalayan fırsatlar, çalışmalar sunmayı hedefliyoruz. Eğitimi oturttuk ama milli kısmını oturttuğumuzu düşünmüyorum. Bu politika beş yıllık süreçte olmaz. Uzun süreçli oturtulmuş eğitim düzeni gerekli. Bu kurallar en başta aileden geliyor ve bizi topluma hazırlıyor. Bizi anaokulundan itibaren topluma hazırlayan bir süreç başlıyor. Çocukluktan itibaren bize nasıl bir eğitim verildiyse onunla yürüyüp gidiyoruz. Kültürle birlikte teknolojiyi birleştirmek zorundayız ki milli yaklaşımlarla çocuklarımızı harcamayalım” dedi.

KANDİL'E BAYRAĞI DİKECEĞİZ
Terörle mücadele konusunda iktidara sonuna kadar destek olduklarını belirten Kalyoncu, “Muhalefet her şeyi eleştirmek değildir. Şu an herhangi bir yanlışta genel başkanımızın tepki göstermeyeceği algısı yaratılıyor. Bu yanlış. Başkanımızda “şu ana kadar ne söylediysem hepsinin arkasındayım” dedi. “Milli politikalar uygularsanız, sınır güvenliğini sağlayıp terörle mücadele ederseniz biz desteğiz” demişti. Peki ne değişti? Çok şey değişti. Şimdi Kandil’e bayrağı dikeceğiz. Sınır güvenliğimizi sağladık mı? Evet. Afrin’e girdik mi? Evet. TSK yapacağı planlarda bir alt yapı oluşturmak zorunda. Avrupa’nın tepkisine bakın. İçerideki tepkiye bakın. Hepsi birbiriyle örtüşüyor, hep paralellik var. Milletimiz bizi takdir ediyor. Geriye bakarak yürüyemeyiz, geriye bakarak ilerleyemeyiz. Yanlışlara her zaman karşıyız. Zaten doğruya doğru yanlışa yanlış diyoruz. Bu konuda da hiçbir zaman taviz vermedik” dedi.

 
Erdoğan meydana sordu: Burada fotoşop var mı?
 
Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce, İzmir’de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan meydana sordu: Burada fotoşop var mı?
Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’ta konuştu. Erdoğan konuşmasında, ...
AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu’na: Sana Temmuz’a kadar süre!
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya kentsel dönüşüm üzerinden Büyükşehir ...
Hanzade ÜNUZ yazdı... Seçime ne kadar hazırsınız?
Hanzade ÜNUZ yazdı... Seçime ne kadar hazırsınız?
 
"Millet İttifakı Tutum Belgesi" açıklandı
CHP, İYİ Parti, SP ve DP'nin yer aldığı Millet İttifakı, 'İttifak Tutum Belgesi'ni açıkladı.
AK Partili Eroğlu: Üretim gücümüzü zirveye taşıyacağız
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mimar Melek Eroğlu, İzmir’in her yönüyle ...
MHP'li Şahin:Türkiye’nin sorunlarını biz çözeriz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1.Bölge Milletvekili Adayı Selahattin ...
 
AK Partili Doğan'dan Karabağlar çıkarması: Gündem dönüşüm ve imar barışı
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Bilal Doğan Karabağlar'daki ...
Gündoğdu'da tarihi miting: İnce İzmir'den yüzde 85 istedi!
Gündoğdu Meydanı’nda konuşan İnce İzmirlilere seslendi ve “Sizden bir ...
MHP İl Başkanı Karataş: Türk Milleti yeni bir destan yazacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “15 Temmuz ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva