HABERLER>POLİTİKA
17 Şubat 2019 Pazar - 08:51

Kılıçdaroğlu’ndan tüm salona davet: Kocaoğlu ayakta alkışlandı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kente gelerek partisinin İzmir’deki belediye başkan adaylarını tanıttı. Kılıçdaroğlu, “İzmir’e büyük hizmetler yapıldı. O hizmetleri yapan arkadaş aramızda. Lütfen ayağa kalkarak Aziz Kocaoğlu’nu ayakta alkışlayalım. 397 yıl hapisle yargılandı. Ama diz çökmedi ve boyun eğmedi. Aziz Kocaoğlu sadece bir belediye başkanı değil aynı zamanda inançlı ve kararlı mücadele insanıdır” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan tüm salona davet: Kocaoğlu ayakta alkışlandı!

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adayı gösterilen isimleri kamuoyuna tanıttı.

CHP Lideri konuşmasının bir bölümünde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu 15 yıllık süreçte kente yaptığı hizmetlerden dolayı ayakta alkışlattı. 

- KILIÇDAROĞLU'NDAN İZMİR'DE MESAJ SELİ: HÜKÜMETE 'İTHAL ADAY' VE 'TARIM' SALVOSU

Tüm salona çağrı yapan Kılıçdaroğlu, “İzmir’e büyük hizmetler yapıldı. O hizmetleri yapan arkadaş aramızda. Lütfen ayağa kalkarak Aziz Kocaoğlu’nu ayakta alkışlayalım. 397 yıl hapisle yargılandı. Ama diz çökmedi ve boyun eğmedi. Bütün baskılara rağmen İzmir’e hizmet etti. Hayatını bir anlamda İzmir’e ve İzmirlilere adadı. Hiçbir belediye başkanın yapmadığı projelerin altına imzasını attı. İstanbul ve Ankara’nın iktidarın desteğine rağmen yapmadığı metroyu inatla yaşama geçirdi. Dolayısıyla Aziz Kocaoğlu sadece bir belediye başkanı değil aynı zamanda inançlı ve kararlı mücadele insanıdır. Hepimizin ona teşekkür borcu vardır. Bizler 12 maddelik yerel yönetim belgesi hazırladık. Hesap verme, demokrasi, birlikte yaşama dedik. 12 maddeyi yan yana getirdiğimizde Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’de hayata geçirdikleridir. Pek çok örnek İzmir’den alınmıştır.

Biz İzmir’i ve İzmirlileri önemsiyoruz. İzmirliler tüm Türkiye’ye örnek olmuşlardır. Biz İzmir’e demokrasinin, sevginin, hoşgörünün kalesi derken köklerini 8 bin 500 yıllık tarihten alan kültürden dolayı diyoruz. İzmirlilerin kültürü dünyada örnektir. İzmir milli kurtuluş savaşsının da en önemli bölgelerinden biridir. Birileri kurşundan söz ediyor. Eğer bu ülkede kurşundan söz edeceksen Hasan Tahsin’in kurşunundan söz edeceksin. Kalkınmanın düşünsel olarak temellerinin atıldığı yer de İzmir’dir. Büyümenin temellerinin atıldığı yer de İzmir’dir. İktisat kongresi toplandığında ülke nasıl büyüyecek? Bunların hesapları yapılmış, düşüncesi alt yapısı oluşturulmaya çalışılmıştır. İzmir iktisat kongresi geleceğimiz için de çok önemli hedefler belirlemiştir” diye konuştu.

 
'518' küllerinden yeniden doğdu
 
BBP'den flaş karar: Yerel seçimde...
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GAZİEMİR ÇARŞI 17 Şubat 2019 Pazar 22:44

Ayakta alkışlatacağın kadar, Aday gösterseydin. MART'IN SONU DEPREM. Haa bide unutmadan Halkapınar spor salonu MAHŞERİ! kalabalıkmıışşşş..........

Yorumu oyla      4      5  
Selo 17 Şubat 2019 Pazar 21:37

Conan''a cevap veren arkadaş, yani Chp ve Hdp ittifakını kabul ediyor ve destekliyor musunuz anlamadım?? Yasal bi partidir ittifak varsa ne olmuş yani mi diyorsun?

Yorumu oyla      4      6  
izmirliyiz 17 Şubat 2019 Pazar 20:28

gürkan rumuzu ben tarım mühendisliğini okuyorum..izmir koca bir köy..bu meslek izmirde önemli olacak..

Yorumu oyla      4      6  
izmirli 17 Şubat 2019 Pazar 20:23

ben conan değilim..gürkan bey senden daha atatürkçüyüm..atam rahat uyusun..onun izindeyiz..oyum zeybekçiye..bu yerel yönetim belediyecilik işi..siz memuriyetinize ve sahillerde dolaşmaya devam edin..izmir koca bir köy..Atattürk chp tekelinde değil..hadi iyi günler..

Yorumu oyla      4      6  
gürkan 17 Şubat 2019 Pazar 18:50

Conan, oyum Atatürkçü olarak Zeybekçi'ye demeyi unutmuşsun.

Yorumu oyla      11      11  
conan a cevap 17 Şubat 2019 Pazar 18:33

"terörist" dediğiniz parti, ülkenin yasal partisidir. ve 8 milyon oyu vardır, o zaman siz 9 milyon kişiyi de mi terörist ilan edilyorsunuz? "açılım" sürecini hatırlatmak isterim size..size göre "teröre" kim destek verdi o zaman? FETÖ DE TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDİLDİ? NEREDE FETÖNÜN SİYASİ AYAĞI? Orduda Fetöcü subayları kim YAŞ da kuvvet konutanı yaptı? fetöcü savcıları ve hakimleri atamak için anayasa referandumunu Fetö kolisyonu ile kim yaptı? O zaman AKP.de fetö terör örgütü ,le beraberdi, destekledi, yataklık yaptı..terörmüş!!!

Yorumu oyla      16      8  
Conan 17 Şubat 2019 Pazar 15:34

CHP terör partisi ile nasıl birliktelik sağlar.Şasiyorum.50 bin oy için mi bu birliktelik.Dünya liderimiz Atatürkün kemikleri sızlıyor.Hala CHP liler oy verecekse yazıklar olsun.Oy vermeyin.protesto yapın barı.CHP ye ders olsun.

Yorumu oyla      13      26  
Conan 17 Şubat 2019 Pazar 15:26

Kılıçdaroğlu sen aklınıda yitirmişsin.Metro metro diyon.Baska ne yaptı.Izmir metrodan mı ibaret.Trafik alt üst.lagim suları denize boşaltılıyor.Izmir halkı 4 milyon bok kokusu nefes ediyor.Tramvay trafiğin içini etti.260 işçi hakkını aradığı için işten atıldı.Aileler aç bırakıldı.Memurlar sürgün oldu.Izbana artı para deyip milyonlarla dalga geçti bu kocaoğlu.izbana % 100 zam yapıldı.Binlerce çalışan memura harcırahları ödenmedi.Hepsi mahkeme duvarını aşmaya çalışıyor.Daha sayayimmi.Cikmişsın başarılı başkan diyorsun.O da senin gibi yenilgilerin adamı.ikinizde gidin.Atatürkün partisini mahvettiniz.Milletle dalga geçiyorsunuz.Yuh olsun hepinize.Koltuklar için gerçekleri değil, yalanları ne güzel diyorsunuz.

Yorumu oyla      9      27  
Mister No 17 Şubat 2019 Pazar 14:32

Merkez, 5 AKP Milletvekilinin kardesi HDP´den Belediye Baskani adayi. Buna verecek cevabin vardir herhalde. Kac defa sordum hala cevap bekliyorum.

Yorumu oyla      18      7  
muhalif 17 Şubat 2019 Pazar 14:15

izmire o yatırımları yapam ve örnek gösterdiğiniz Kocaoğlu nu tekrar aday göstermediniz,, gösterdiğiniz aday bu hizmetleri yapabilecek kapasite de birisimi? kocaoğlunun gölgesinde kalacak ve kocaoğlunu geçmek zorunda kalacaktır, tabi bunu becerebilecek mi??

Yorumu oyla      8      18  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama’da DSP’li eski başkandan AK Partili Koştu’ya destek
Bergama Belediyesi eski Başkanı DSP’li Akif Ersezgin, açıklamalarıyla ...
İYİ Parti'de 79 aday daha belli oldu
İYİ Parti 31 Mart yerel seçimlerinde yarışa katılacak olan 79 yerleşim ...
CHP adayı İduğ heyelan bölgesinde
İzmir'deki aşırı yağışlar nedeniyle Bornova Eğridere Mahallesi'nde meydana ...
 
CHP adayı Soyer: Çılgın değil akıllı projelerimiz var
CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tunç Soyer, Güzelbahçe’de seçim bürosu açılışına ...
'3 milyar metreküp doğalgaz sahası keşfettik'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'deki mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı ...
MHP 20 belediye başkan adayını daha açıkladı
MHP, 3'ü ilçe, 17'si belde olmak üzere 20 belediye başkan adayını daha açıkladı.
 
CHP adayı Kayalar, Özdere Seçim Bürosu'nu açtı: Menderes'te güç birliği
CHP adayı Mustafa Kayalar'ın Özdere Seçim Bürosu açılışı, Milletvekili ...
Rahatsızlanan yolcuya Bakan Koca müdahale etti
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Ağrı'ya gidişi sırasında uçakta rahatsızlanan ...
CHP'de 12 üyeden olağanüstü PM çağrısı
CHP'de 12 PM üyesi, partinin İstanbul Maltepe ve Şanlıurfa Siverek adaylarının ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva