HABERLER>GÜNCEL
6 Eylül 2012 Perşembe - 15:39

İzmir’deki korkunç cinayette kan donduran ayrıntı

İzmir’de Osman Ç.’nin, başka erkeklerle ilişkisinden şüphelendiği ve çocuğunun da kendisinden olmadığını iddia ettiğ eşi Hatice Ç’yi, 2 suç ortağıyla birlikte önce kabloyla boğup yola atması, ardından da ölmediğini düşünerek bıçaklayıp toprağa gömmesi olayıyla ilgili soruşturmada, kan donduran ayrıntı da ortaya çıktı. Osman Ç.’nin, tüm bu vahşeti gözlerinin önünde işlediği 1.5 yaşındaki oğlu M.’yi, olaydan sonra İstanbul’a götürerek, burada yaşayan sevgilisine teslim ettiği ortaya çıktı. Adı açıklanmayan kadının, gazetelerden olayı öğrendikten sonra polise teslim ettiği talihsiz M., yurda yerleştirildi.

İzmir’deki korkunç cinayette kan donduran ayrıntı

İZMİR - Geçen pazar günü saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, hurdacılık yapan babasıyla çalışan 16 yaşındaki B.Ö., Eski İzmir Karakolu’na giderek geçen hafta perşembe günü yengesi Hatice Çetin’i öldürdüklerini söyledi. Yangesini sürekli rüyasında gördüğünü ve vicdan azabı çektiğini belirten B.Ö., yengesini öldürdükten sonra İzmir Çeşme Otoyolu Zeytinler yol ayrımına 2 kilometre kaldığını gösteren tabelanın altına gömdüklerini anlattı. B.Ö.’nün ifadesi üzerine polis ve jandarma ekipleri, otoyol üzerindeki arama sırasında 20 yaşındaki Hatice Ç.’nin yarı beline kadar toprağa gömülü cesedini buldu. B.Ö. ile yakalanmasını sağladığı dayısı 26 yaşındaki Osman Ç. ve suç ortağı arkadaşı aynı yaştaki B.A.F. tutuklandı.
 
'YENİ EVE TAŞINACAĞIZ' DİYE KANDIRMIŞ
Aşçılık yapan Osman Ç.’nin, iki yıl önce kiracılarının kızı Hatice Ç.'yi kaçırarak evlendiği, bir çocuklarının olduğu, ancak Osman Ç.'nin eşinin kendisini anlattığından ve çocuğun da kendisinden olmayabileceğinden şüphelendiği ortaya çıktı. İddiaya göre Osman Ç. olay günü yanına yeğeni B.Ö. ve onun arkadaşı B.A.F.’yi aldıktan sonra, annesiyle geçinemeyen eşi Hatice Ç.’yi, yeni bir eve taşınıp yalnız yaşacakları yalanıyla kandırıp yanına çağırdı. Ardından da ev bakma bahanesiyle otomobile bindirdiği eşini, Çeşme otoyoluna götürdü.
 
ÖLMEDİĞİNİ DÜŞÜNEREK DÖNÜP BIÇAKLADILAR
Şüphelilerden B.Ö., Hatice Ç.'yi arka koltukta telefon kablosuyla boğmaya çalıştı. Bir süre sonra da öldüğünü düşenerek otomobilden, otoyola attı. Ancak kaçtıkları sırada kadının ölmemiş olabileceğini düşünen ve kendilerini ihbar etmesinden korkan şüpheliler, Alaçatı yol ayrımından dönerek tekrar olay yerine geldi. Burada talihsiz kadını önce bıçaklayan şüpheliler, ardından da toprağa gömerek kaçtı.
 
Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri korkunç gerçeği de ortaya çıkardı. B.Ö.’nün Hatice Çetin’i, kucağında 1.5 yaşındaki oğlu M.Ç. olduğu sırada boğmaya çalıştığı öne sürüldü. Minik M.’nin araç içinde annesinin boğulması, can çekişmesi, yola atılması, ardından bıçaklanarak toprağa gömülmesi vahşetine ağlayarak tanık olduğu taya çıktı.
 
OĞLUNU İSTANBUL’DAKİ SEVGİLİSİNE GÖTÜRMÜŞ
Olayın ardından kaçıp İzmir’e geldikten sonra dağılan şüphelilerden Osman Ç.’nin, oğlu M.’yi, İstanbul Gaziosmanpaşa’da oturan ilişki yaşadığı sevgilisinin yanına götürdüğü, 3 ay işinin olduğunu söyleyip bakmasını isteyerek teslim ettiği tespit edildi. Korkunç olayın gazetelerde yer alıp Osman Ç.’nin de fotoğraflarının yayınlanmasıyla gerçeği öğrenen kadının, hemen İstanbul’da en yakın karakola giderek yaşananlardan yeni haberinin olduğunu söyledikten sonra minik M.’yi polislere teslim ederek ayrıldığı öğrenildi. Savcılık talimatıyla, İstanbul’dan fotoğrafları gönderilen küçük M.’nin, Hatice ve Osman Ç.’in çocuklarının olduğunun aile yakınlarınca teşhis edilmesiyle, talihsiz çocuk Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna yelerleştirildi.
 
AİLESİ İSYAN ETTİ

Yaşanan korkunç olay sonrasında kızının cesedini Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde toprağa vermek üzere teslim alan Bayram Tanrıverdi, yaşadıklarına isyan etti. Bayram Tanrıverdi, kızının gece kulüplerinde çalıştığı iddialarına da tepki göstererek şunları anlattı: "Kızım yaşı küçükken ev sahibimizin oğlu olan Osman Ç. ile kaçtı. Sara rahatsızlığı vardı. Onun söylediği gibi gece kulüplerinde falan çalışmadı. Kaldı ki kocası evden bile çıkarmıyordu kızımı. Osman Ç.’yi bu olaya, annesinin ve ablalarının da azmettirdiğine inanıyorum. Onlar için de hukuk mücadalesi başlatacağım. Kızıma torunumun gözleri önünde kıymışlar, sonra da kucağından almışlar. Sorumlular en ağır cezaya çarptırılsın." (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emniyet’ten basına 'darbeye dayanıklı' şapka
Mersin polisi, özellikle toplumsal olaylarda görev yapan gazetecilere ...
Türk botanikçiden büyük keşif
Hakkari dağlarında 13 yıldır botanik araştırmaları yapan akademisyen Mehmet ...
9 Eylül’de 89 yıllık geleneğe veda: Suvari de yok bayrak da!
Kurtuluş Günü'nde 89 yıldır her 9 Eylül’de süvariler tarafından getirilen ...
 
Patlamanın ardında büyük soru işareti: Sabotaj mı, kaza mı?
Afyonkarahisar'daki patlamanın ardından ortaya çeşitli iddialar atıldı. ...
İzmir'de 'yeni hayata yolculuk' faciası: 61 ölü
Ahmetbeyli’de Avrupa’ya yasadışı yollardan çıkmak isteyen, içinde çoğu ...
O soruya yanıt: PKK neden Beytüşşebap’ı seçti?
"İlçe silaha değil eğitime aşık. Bu yıl 58 öğrenci üniversiteyi kazandı ...
 
Aynı facia Kırıkkale ve Sakarya'da da yaşanmıştı
Afyonkarahisar'da dün gece yaşanan mühimmat deposundaki patlamanın benzeri ...
Foça bambacısını Almina konuşturdu!
İzmir Foça'daki bombalı saldırının faili Yunus Ç.'ye, bir başka terör ...
Söz 'Kopyacı' avukatlarda: Eşimle bir buçuk yıl çalıştık
'Kopya' iddiaları üzerine ÖSYM tarafından iptal edilen hakimlik ve savcılık ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva