HABERLER>GÜNCEL
24 Kasım 2018 Cumartesi - 10:31

İzmir'de karısını oğlunun gözü önünde öldürmüştü: Mahkemede kan donduran ifade!

İzmir'in Tire ilçesinde, Müzeyyen Laçin'in (28) geçen mart ayında 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde evinde başından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili davada, katil zanlısı tutuklu Mehmet Bayram, Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmasında hakim karşısına çıktı.

İzmir de karısını oğlunun gözü önünde öldürmüştü: Mahkemede kan donduran ifade!

Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya, tutuklu sanık Mehmet Bayram ile taraf avukatları ve Laçin'in ailesi katıldı. Mahkeme başkanı davaya müdahil olmak isteyen İzmir Barosu'nun talebini ise reddetti. Tutuklu sanık Mehmet Bayram savunmasında, cinayetin bir anlık kıskançlık sonucu meydana geldiğini savunarak, şunları söyledi:

"Bana sık sık bazı yalanlar söylüyordu. Ben Tahsin Demir'in yanına gitmesini asla istemiyordum. Kavgamız da bu yüzden bir anlık gelişti. Akşam oldu, Tahsin Demir'in dükkanının alt sokağında buluşup eve doğru giderken ben bugün çok gezdim. Sen istersen rakı al dedi. Bende gidip tekel bayiinden 35'lik rakı aldım. Sonra birlikte eve gittik. Masayı kurduk. İçmeye başladım. Biraz alkol almıştım, saat 21.00 sıralarıydı. Müzeyyen'le gündüz telefonda konuştuğumuzda bana Tahsin Demir'in ailesiyle birlikte Torbalı'ya gideceğiz demişti. Konuştuğumuzda hiçbir yere gitmedik dedi. Ben bu arada rakının hepsini içmiştim. Tartışmaya başlamıştık. Tartışma yine Tahsin Demir meselesiydi. Ben kendisine sen bu adamla birlikte oldun mu? diye sorduğumda bu bana bağırıp çağırmaya başladı. Erkekliğime laf etti. Hakaretler etti. Bende gururuma yediremedim. Olaydan daha önce abimin otomobilinde silahlı saldırı oldu. Ben de vardım araçta. Hasımlarımız vardı. Kendimi korumak için bir yıl önce, İzmir'den tanımadığım birinden kurusıkıdan çevirme silah aldım. Üzerimde taşıyordum. O akşam oturma odasında, alkol aldığım yerde, ayaktaydım. Müzeyyen Laçin ise kapının yanında arkası bana dönüktü. Aramızda bir metre mesafe vardı. Hedef gözetmeksizin havaya ateş ettim. İki el silahın patladığını hatırlıyorum ve Müzeyyen'in yere düştüğünü gördüm. O sırada şoka girdim. Neresinden yaralandığını bile bilmiyorum. Ama onu öldürdüğüm için çok pişmanım, olayın sonucunun böyle bitmesini asla istemezdim. Sonra oradan ayrıldım."

Mahkeme başkanının, "Silahı nereden buldun?" sorusuna ise Mehmet Bayram, hasımları olduğunu öne sürerek, bu nedenle kurusıkıdan bozma silahı 1 yıl önce aldığını söyledi.

Mahkeme, tanıkların dinlenilmesinin ardından duruşmayı 22 Ocak 2019'a erteledi.

İZMİR BAROSU BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA
İzmir Barosu Başkanı Özkan Yücel, duruşma çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kadın cinayetlerinin son bulmasını istediklerini belirterek, "Bu dosyada dahil olmak, burada kadınların haklarını savunmak için kadına karşı, şiddetin ve cinayetlerin son bulacağı bir duruşu ortaya koymak için geldik. Mahkeme başkanı katılma talebimizi reddetti. Ama bizim bu konudaki mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" ifadesini kullandı.

ANNE VE BABA KONUŞTU
Duruşma sonrası adliye önünde konuşan baba Kenan Laçin ise şunları söyledi:

"Adalet yerini bulsun. Sonuna kadar arkasındayız. Olayla ilgili ne diyeyim hepsi mahkemede okundu. Sonuna kadar arkasındayım ve davacıyım." 

Anne Adalet Laçin de, "Kadın cinayetleri son bulsun. Gerekli cezaların artırılmasını istiyorum. Devletimizden. Ceza olarak ağırlaştırılmış müebbet bekliyorum. Başka türlü acımı hafifletemezler. Üç tane çocuğum benim öksüz kaldı. Kendim rahatsızım ve kanser hastasıyım. O üç çocuğa bu psikolojiyle bakıyorum" diye konuştu. (DHA)

 
Buca kadına şiddete karşı tek ses!
 
Bu kez 'Filizler İçin' sahne aldılar
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sarı Çizmeli Memed'A. 24 Kasım 2018 Cumartesi 11:04

O mahkemede asıl kan donduran durum, davaya müdahil olmak isteyen baro talebinin reddedilmesidir. Bu nasıl bir mahkemedir ve nasıl bir mahkeme başkanıdır??? Yazıklar olsun.

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaya merdaneli dayak! Polise sığındı
Evde şiddet gören koca, boşanma davası açınca eşinden bir de merdane ile ...
İzmir'de feci kaza: Arabanın motoru kaldırıma fırladı!
İzmir'in Konak ilçesinde bir taksi ile aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
İzmirli öğrencilerden örnek davranış: Baygın kuşu...
İzmir'de lise öğrencileri, yerde baygın buldukları kuşa müdahale etti.
 
''Öğrencisinin başına sıcak kakao döktü'' iddiası!
Tokat'ta bir öğretmenin öğrencisinin başına sıcak kakao döktüğü iddia ...
Çavuşoğlu'nun Kaşıkçı çağrısına BM'den yanıt!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ...
Buca'daki heykel krizi son buldu: İşte şimdi benzedi!
Buca ilçesindeki Çevik Bir Meydanı'nda yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında ...
 
Fenerbahçe'in kupasını çalmaya çalışan Şahin'e hapis cezası!
Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki müzesinde bulunan şampiyonluk ...
İzmir Barosu'ndan kadına şiddete karşı açıklama
İzmir Barosu tarafından, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası ...
İzmir'de düğmeye basıldı: Aralarında askerler de var!
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün TSK içindeki yapılanmasına yönelik, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva