HABERLER>GÜNCEL
31 Mayıs 2015 Pazar - 10:17

İstanbul'u 'teksas'a çevirdi: Yine kaçtı!

Yeraltı dünyasının ünlü kabadayısı Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 2 kez adam vurup serbest kaldıktan sonra bu kez Etiler’deki lüks restorantta boy gösterdi. Önceki gece yer tartışması yaşadığı gruba ateş edip, kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis, Özbizerdik’i aramaya başladı.

İstanbul u  teksas a çevirdi: Yine kaçtı!

Onur Özbizerdik önceki akşam kız arkadaşıyla Etiler’de lüks bir restoranta geldi. Onur Özbizerdik içeri girdikten sonra restoranta bir grup geldi. Oturulacak loca konusunda Özbizerdik’le grup arasında loca kavgası çıktı. Kavga fazla uzamadı.

İddiaya göre; Özbizerdik, tabancasını çıkardı ve grubun üzerine doğru ateş etti. Mermi kimseye isabet etmedi. Daha sonra gruptan bir kişiye yöneldi. Yöneldiği kişi, Özbizerdik’in eline hamle yaptı. Silahı üzerine doğrultmasına engel olmaya çalıştı. Silahı Özbizerdik’in elinden aldı. Araya restorant çalışanları girdi. Özbizerdik, tabancasını kavga ettiği gruptan alarak, kız arkadaşını yanına alıp özel şoförüyle geldiği restoranttan kaçtı. 

POLİS ARAMAYA BAŞLADI
Olayı haber alan polis restoranta gitti. Olay Yeri İnceleme ekipleri restorantta inceleme yaptı. Özbizerdik’in kendilerine ateş ettiğini söyleyen gruptakiler, şikayetçi olmadı. Restorant çalışanlarının da ifadesi alındı. Organize Şube, Asayiş Şube ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özbizerdik’i yakalamak için çalışma başlattı.

AĞIR CEZADA BERAAT ETMİŞTİ
Fulya’daki bir rezidansda iş adamı Fatih Edremit’in öldürülmesine ilişkin yapılan ilk yargılamanın ardından Yargıtay 1’inci Ceza Dairesi cinayete iştirak ettiği gerekçesi ile Onur Özbizerdik hakkındaki beraat kararının bozulmasına karar vermişti. Yeniden başlayan yargılamanın ilk üç duruşmasına katılmayan Özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Şili’deki ailesi ile yaşayan Özbizerdik ifade vermek için geldiği Türkiye’de 6 Eylül 2014’de tutuklanmış 4 Kasım 2014’de görülen duruşmada ise tahliye edilmişi. Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden görülen davada, İstanbul 2’inci Mahkemesi eski kararından direnerek İsmail Onur Özbizerdik’in beraatine kararı vermişti.


GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ AYAĞINDAN VURMUŞTU
4 Kasım 2014’de görülen duruşmada tahliye olan Özbizerdik, tahliye kararından saatler sonra eğlenmek için gittiği barda tartıştığı güvenlik görevlisini ayağından vurarak kayıplara karışmıştı. İfadesi alınamadığı için hakkında yakalama kararı çıkartılan Özbizerdik, olaydan yaklaşık 1 ay sonra savcılığa gelerek teslim olmuştu. İfadesi alınarak serbest bırakılan Özbizerdik hakkında kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 2,5 yıldan 7,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.


ÖNÜMDE TESBİH ÇEKME DEYİP VURMUŞTU
Onur Özbizerdik, bu olayın ardından Tarabya’da bulunan beş yıldızlı bir otelin lobisinde, geçtiğimiz Mart ayında, 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp’i karşısında tesbih salladığı gerekçesiyle bacağından vurmuştu. Polis, Onur Özbizerdik’i her yerde ararken, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Özbizerdik hakkında, ‘adam yaralama’dan dava açmıştı. Bu gelişmenin ardından Özbizerdik, avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim olmuştu. Cumhuriyet Savcılığı, hakkında dava açılmış olması nedeniyle Özbizerdik’i mahkemeye çıkarmış, Özbizerdik, mahkemedeki ifadesinin ardından yine serbest bırakılmıştı.

 
CHP'li Çıray: İzmir sağlık ve bilimin başkenti olacak
 
Pekdaş engelli dernekleriyle buluştu: Katılımcılık vurgusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünlü karikatürist Koraman hayatını kaybetti
Ünlü karikatürist Bedri Koraman, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını yitirdi.
Flaş! Gezi alarmı: Taksim'e tüm çıkışlar kapalı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gezi Parkı olaylarının yıldönümü nedeniyle ...
Hastanede öldürülen doktor sonsuzluğa uğurlandı
Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren doktor Kamil Furtun için ...
 
Soma'dan sağ kurtulan madencilere yürüyüş davası!
Soma'da 301 madencinin can verdiği faciadan sağ kurtulan madenciler hakkında ...
Şok: 15. kez aynı iş yerini aynı yöntemle soydular!
Ankara Keçiören'de, çalıntı araçla çarpıp demir kepenklerini kırdıkları ...
Flaş! Savcı Osman Şanal’a ‘Gezi’ soruşturması
Antalya’daki Gezi eylemleri sırasında gözaltına alınan avukatların, meslektaşlarıyla ...
 
Şakran Cezaevi için bir dehşet raporu daha!
Türk Tabipleri Birliği (TTB), daha önce de taciz, tecavüz ve dayak iddialarıyla ...
KPSS operasyonunda 29 tutuklama kararı
KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına ...
25 askerin şehit eden patlamada şok rapor: Facia depolamışlar!
Afyon'daki mühimmat deposu faciasında ölenler ve sanık olmayanlar kusurlu ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva